SEN SİGARAMI İÇİYORDU AMAN VERİRSİN CANIM NE OLACAKYasemin çok kilo aldım bu arada sigarayı bıraktımonun da etkisi var tabi. 71 civariyim
canım inş hayırlısı ile istediği bölümü kazanır
ayyy biz iki ileri bir geriii.. ben artık yapmıyorum diyet miyet evde bi sıpa var koşturtuyor beni ğeşinde onu spor yerine sayıyorum
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bende özledim
çok şükür iyiler 1. sınıfa başladı büyük diğeri de önümüzdeki ay 2,5 yaşında olacakİNŞALLAH CANIM
senın cocuklar nasıl
çok şükür iyiler 1. sınıfa başladı büyük diğeri de önümüzdeki ay 2,5 yaşında olacak
amin canım hepimize sağlık versin RabbimCANIM BÜYÜMÜŞLER ALAH SAĞLIK SIHAT VERSİN
aynen canım sadece yediğim yanıma kar kalıyor zayıflayamıyorum ama kilomuda koruyorum en azından yiyiyorum diyet miyet yok
en güzeli senin spor canım tüm vücuda etki ediyo
EvetSEN SİGARAMI İÇİYORDU AMAN VERİRSİN CANIM NE OLACAK
teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederimGünaydın canım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun. Dün ben de başarılı bir gün geçirdim
Sağlıklı atıştırmalıklarda muzlu tarifler hic hoşuma gitmiyor hamur yerine muz koyuyolar ama kokuyor muz pişincemerhaba günaydın tabii ki katılabilirsin bende tatlıyı aşırı seviyorum hem yapmayı hem yemeyi hiç üşenmem ama her şey tamamen beynimizde bitiyor inan geçen kış 3 ay diyetisyene gittim iş yerinde ne ikram ettilerse geri çevirdim regli dönemlerinde çikolata krizine giren ben zerre canım tatlı çikolata vs itemedi demem o ki yaparsın yeter ki iste bir kerede kestirip hemen bırakamaya bilirsin yavaş yavaş azalt her gün bir gofret yiyorsan yarım ye daha sonra çeyrek ye falan bir süre sonra aynadaki görüntün daha çok hoşuna gitmeye başlıyacak ve araştır sağlıklı çok güzel tarifler var onları da uygulayabilirsin
haklısın ama kuru meyveli yulaflı kurabiyeler deneyebilirsin en azından kilo verene kadar daha sonrada ara sıra kaçamak yapabilirsin keşke hayat boyu yapabilsek evet zor ama imkansız değil benceSağlıklı atıştırmalıklarda muzlu tarifler hic hoşuma gitmiyor hamur yerine muz koyuyolar ama kokuyor muz pişince
geçmiş olsun aralıklı orucu bu ara çok duyuyorum yapıp güzel kilo verenler var bende hafta içi 1 mil leslie ile başladım dün spor yapamadım diye bu gün 3 mil yapıcam hafta sonları da sabahları 1 saat yürümeyi planlıyorumBugün başlıyorum ama sanırım şeker de bir tür bağımlılıkbir de teoid hastasıyım sabahları hapımı iciyorum. Şuan henüz kahvaltı yapmadım. Bir de aralıklı oruc deniyecegim sekersiz eslenme ile birlikte. Spor olarak tek yapabilecegim leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?