Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

günaydın dün yemek konusunda sıkıntı yok sadece akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yedim malesef hiç spor yapamadım ne öğlen ne de akşam ne de evde spor yapabildim hiç sorun değil dün dinlenme günüm oldu diyorum gerçi ev işlerim vardı onları hallettim bugün inş sporuma kaldığım yerden devam edicem

gelelim bu güne
uyanınca 1 bardak su

kahvaltı
6 zeytin
2 çeri domates 1 salatalık yeşillik
2 ceviz 3 kaşık lor peyniri
1 dilim ekmek

öğle 6 kaşık mantar sote 3 kaşık yoğurt

ara 1 küçük muz 200 ml süt light

akşam
6 adet zyağlı yaprak sarma
3 kaşık yoğurtlu kereviz

2,5 lt su
1 ya da 2 fincan yeşil yada kayısılı çay
2 fincan sade türk kahvesi içiyorum

spor olarak bugün 3 mil leslie 30 squat 30 sağ 30 sol bacak yana açma 2 dk plank bu gün dünün acısını almam lazım sporr konusunda

Sağlıklı atıştırmalıklarda muzlu tarifler hic hoşuma gitmiyor hamur yerine muz koyuyolar ama kokuyor muz pişince

Bugün başlıyorum ama sanırım şeker de bir tür bağımlılık bir de teoid hastasıyım sabahları hapımı iciyorum. Şuan henüz kahvaltı yapmadım. Bir de aralıklı oruc deniyecegim sekersiz eslenme ile birlikte. Spor olarak tek yapabilecegim leslie

Sağlıklı atıştırmalıklarda muzlu tarifler hic hoşuma gitmiyor hamur yerine muz koyuyolar ama kokuyor muz pişince
haklısın ama kuru meyveli yulaflı kurabiyeler deneyebilirsin en azından kilo verene kadar daha sonrada ara sıra kaçamak yapabilirsin keşke hayat boyu yapabilsek evet zor ama imkansız değil bence

geçmiş olsun aralıklı orucu bu ara çok duyuyorum yapıp güzel kilo verenler var bende hafta içi 1 mil leslie ile başladım dün spor yapamadım diye bu gün 3 mil yapıcam hafta sonları da sabahları 1 saat yürümeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…