günaydın herkese hayırlı cumalarşekersiz 4. günümde çok güzel geçti dün akşam sporlarımı da yaptım bu gün 5. günüm kazasız belasız sağlıklı bir şekilde geçsin
bu sabah tartıldım pazartesi 84,9 bu sabaha 73,8 fark -1,100 gr çok şükür hafta sonu ailem geliyo izmirden her ne olursa olsun yediklerimi abartmadan atlatıcam ve yürüyüşlerimi sporumu aksatmıcam az da olsa hareket edicem
hayırlı cumalar cnm
84,9-73.80=11,10 yanlış yazdın sanırımmmm
evet canım yanlış olmu düzelttim şimdi 74,9 olacaktı teşekkür edeirm
aynen canım amacım zaten bu yaşam biçimi haline getirmek ve dengelemekçok güzel gidiyorsun
bunu yaşam biçimi haline getirdin miii daha da güzel olacak inş.
Tünaydın canimgünaydın gençler
merhaba hoşgeldinMerhabalar
Ben de sizin konunuzu buldum şimdi
Paketli gıdaları ve şekeri ben de çıksrmak istiyorum .
Nasıl yaptığınız konusunda ipuçlarınız varsa takip ederek öğreneyim çünkü sanırım şeker ile birlikte zayıflamak imkansız gibi .
Mesela meyve de mi yemiyorsunuz ?
Geçen kış ben de diyetisyene gittim ve dediğin gibi şeker yemiyordum ,çok da güzel kilo vermiştim .merhaba hoşgeldin
katı diyet listem yok paketli gıda olarak sadece bir markanın yulaflı kara buğdaylı çubuk krakerlerden yıyorum bu hafta sadece bir gün ara öğünümde 3 adet yedim
meyve günde 1 porsiyon ikindi ara öğünümde kullanıyorum bazen 1 porsiyon taze meyve bazen de kuru meyve
kesinlikle hayatından şekeri çıkar bi kerede kesemezsen yavaş yavaş çıkar geçen kış şekerli paketli hatta simit bile yememiştim diyetisyene gidiyodum kendini o kadar hafif hissedeceksin ki vucudundaki değişimin hemen farkına varacaksın
O zaman kafada bitir ve gel beraber yol alalım paketli şekerli şeyleri ikar gitsin azar azar da olsa gitsin kilolar ve sağlıklı beslenelimGeçen kış ben de diyetisyene gittim ve dediğin gibi şeker yemiyordum ,çok da güzel kilo vermiştim .
Son zamanlarda tekrar başladım ve bir kerede kesmezsem sanırım yapamayacağım çünkü hadi bir kere ,son kere derken sonu gelmiyor .
Aynen beraber yol alalım ve pazartesi bir aksilik olmazsa spora başlıyorum.O zaman kafada bitir ve gel beraber yol alalım paketli şekerli şeyleri ikar gitsin azar azar da olsa gitsin kilolar ve sağlıklı beslenelim
Bu hafta canım tatlı çekmedi ama daha önce yaptığım k ah ve in yanına muzu Kakaoy bulayıp yerdim ikolata tadında oluyo yada kuru meyveli yulaflı kurabiye yapıyorum öyleAynen beraber yol alalım ve pazartesi bir aksilik olmazsa spora başlıyorum.
peki canın istediğinde ne yapıyorsun ?
Üç gün dayansam gerisi gelir diye düşünüyorumBu hafta canım tatlı çekmedi ama daha önce yaptığım k ah ve in yanına muzu Kakaoy bulayıp yerdim ikolata tadında oluyo yada kuru meyveli yulaflı kurabiye yapıyorum öyle
Harikasın canim ilk günler belki zorlanirsin ama alışacaksın hafta sonu alıştırma yap pazartesi inşallah gorusucezzz hafta sonu da yazıcam buraya beklerim hujk yediklerini not al ve yaz muhakkak bende çok işe yarıyor buraya da yazabilirsin bide vücut ölçülerini almayı unutmaÜç gün dayansam gerisi gelir diye düşünüyorum
O zaman ben de şekeri bırakıyorum tekrar canım :)
Günaydın tebrik ederim çok güzel başlamışsın ahh o doğum kiloları bende çok çektim neyseki bende kalmadı baya almıştım bende hiç merak etme düzenli beslenmeyle hepsi gidecekGünaydın canım
Sabah kahvaltıda 1 yumurta ;1 dilim ekmem ,bir parça peynir ve 2 zeytin yedim .
Dün akşam yemeğim de mercimek ve salata ..
Kilom 64.4 ama regl olduğum içim ödem olabilir o yüzden bu hafta tartı yanıltabilir diye düşünüyorum .
Bu arada doğumda aldığım 30 kilodan kurtulmaya çalışıyorum :)
O Hergun tartılma olayı bende de var ve tam başa bela ..haftada bir tartılacağım diyorum ama yine kendimi tartının başında buluyorumGünaydın dün akşam gayet iyi geçti bugün annemler geliyo ev işlerim çok muhtemelen spor yapamam
Kahvaltıda
1yumurta omlet şeklinde 2 kaşık lor 2zeytin domates salatalık
2adet tam buğday unun dan yaptığım pankek
Ogel yemeği yemem bugün ara öğün şeklinde atlatırım hafta sonları öğlen yemiyorum kahvaltıyi geç yaptığım için ara öğün olarak ne yediysem yacicam yine tartıya başım dertte her gün tartılmicam diyorum dayanamıyorum - 300vr daha gitmiş super gidiyorum detoks suyu hazirlicam kendime gün boyu icicem akşam yemeğine ne hazirlicam beli değil bakalım güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Sorma yaa napcaz bilmiyorum olsun tartılayım gitsin eksi gördükçe daha motive oluruzO Hergun tartılma olayı bende de var ve tam başa bela ..haftada bir tartılacağım diyorum ama yine kendimi tartının başında buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?