Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

merhabalar arkadaslar bende sizi takipteyim benimde tatli bagimliligim vardi 21 gun tatli orucuna basladim bugun ikinci gunumdeyim tatli olarak sadece meyve yiyorum 66.5 olmustum bugun 65.4 olmusum size katilmak istiyorum

Merhaba konun hayırli olsun
Ben de kilo vermeye çalışıyorum bugun ikinci gunum
Doğum yapali 2 ay oldu
Delirmiş gibi tatli hamur isi ve paketli gıdalardan yiyordum

13.12.2019 baslangic tarihim kilom 70.6
Ben de burdayım artik

merhabalar arkadaslar bende sizi takipteyim benimde tatli bagimliligim vardi 21 gun tatli orucuna basladim bugun ikinci gunumdeyim tatli olarak sadece meyve yiyorum 66.5 olmustum bugun 65.4 olmusum size katilmak istiyorum
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsiniz hep beraber basaricaz İnşş

Sen de hoş geldin canım hiç bi şey yapmayıp sadece abur cuburlari hayatından cikasdiginda bile ne kadar fark edecek vücudunda tecrübeyle sabit

Acikirsn canın bi şey yemek isterse tarçınlı süt ya da sütlü kahve gibi şeyler icebelirisin ya da yeşil cay
evet haklisin denerim bende bi tane meyve yiyorum gayet memnunum su an onceden meyve hic yemezdim sadece abur cubur tuketirdim

Sen de hoş geldin canım hiç bi şey yapmayıp sadece abur cuburlari hayatından cikasdiginda bile ne kadar fark edecek vücudunda tecrübeyle sabit

Umarim farkeder. Hem kilo aliyorum hem de yedikten sonra pisman oluyorum mutsuz oluyorum

Dun aksam.duramadım yine bir dilim tatlı yedim gece. Bakalim bu gece durabilecek miyim
Kendimle savasiyorum

Umarim farkeder. Hem kilo aliyorum hem de yedikten sonra pisman oluyorum mutsuz oluyorum

Dun aksam.duramadım yine bir dilim tatlı yedim gece. Bakalim bu gece durabilecek miyim
Kendimle savasiyorum
Yeme canım yeme özellikle akşam yeme 3 günü atlat gerisi kolay

Bugün çay menüsü vardı akşam yemeginde
3det mercimek köftesi
2kasik makarna salatasi
1adet poğaça 5te yedim akşam uyumadan da yürüyüşe çıkabilirim eşimle bakalim
Bugün tahıl grubum çok oldu farkındayım yarın dengelicem

Saat 15.30 gibi yemek yedim ben
1 kase ezpgelşn çorba
1 tabak tavuk kavurma (dışarıda yedim içinde tavuk eri ,kabak ve havuç vardı )
2 dilim ekmek
Yarım lahmacun (bınu zorla ayıp olmasın diye yedim :)))
Akşam yemeği yemeyeceğim
Tam 1 gün oldu şekersiz ;tüm gün dışarıda olunca aklıma gelmedi .
Belki birazdan cay ile ufak bir muz yerim .

Günaydın Kızlar
Sabah klasik kahvaltı yaptım ama reçel bal falan yemedim :) peynir ,zeytin ,ekmek ,yumurta ve çay ..bunların miktarına şimdilik pek takılmıyorum ;önce tatlıdan kurtulayım diye düşünüyorum :)

Tünaydın herkese malum pazar misafirlerim var pek giremiyorum buraya sağlıklı bir kahvaltı yaptım ekmek bugün sıkıntı yok şimdi mutfak alışverişine çıkıcam herkese güzel bir pazar diliyorum

Bugun tam 2. Günüm şekersiz .
Yine saat 16 gibi dışarıda ezpgelşn çorba , beğendiği tavuk ve biraz ekmek yedim .
Akşam yemek yemeyeceğim
Dünkü gibi belki ufak bir muz yiyerek yatarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…