Bu kadar çabuk etki ediyor mumerhabalar arkadaslar bende sizi takipteyim benimde tatli bagimliligim vardi 21 gun tatli orucuna basladim bugun ikinci gunumdeyim tatli olarak sadece meyve yiyorum 66.5 olmustum bugun 65.4 olmusum size katilmak istiyorum
günaydın pazartesi günü 09.12.2019 başlangıç olacak ve hedefe ulaşana kadar devam edecek katı diyet listesi yok her şeyden yiyip sağlıklı tarifler hazırlayarak hedefime ulaşıp bunu devam ettirmek istiyorum geçen kış diyetisyene giderek 76 kilodan 67 ye kadar düşmüştüm malesef sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapmadığım sürece bu kısır döngü devam edecek ve bundan sıkıldım artık yaptım başardımyine yaparım biliyorum günlük yediklerimi içtiklerimi yazıcam pazartesi günleri tartı günüm olacak
spor olarak hafta sonları 1 saat yürüyüş yaparım hafta içi iki günde leslie 3 mil yapıcam ağır sporlar yapamam:)
benimle kilo vermek isteyen olursa beklerim şimdilik böyle hafta sonu alış verişimi yapıp pazartesi start vericem tabii bu arada nasıl olsa pazartesi diyete başlıcam diye hunharca hafta sonu yiyeceklere saldırmak yok :)
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsiniz hep beraber basaricaz İnşşmerhabalar arkadaslar bende sizi takipteyim benimde tatli bagimliligim vardi 21 gun tatli orucuna basladim bugun ikinci gunumdeyim tatli olarak sadece meyve yiyorum 66.5 olmustum bugun 65.4 olmusum size katilmak istiyorum
aksam cay yani atistirmalarini yemekten sonra uzerine tatli biseyler yemeyi birakinca etki ettiBu kadar çabuk etki ediyor mu
insallahHoşgeldin canım tabiki katılabilirsiniz hep beraber basaricaz İnşş
Sen de hoş geldin canım hiç bi şey yapmayıp sadece abur cuburlari hayatından cikasdiginda bile ne kadar fark edecek vücudunda tecrübeyle sabitMerhaba konun hayırli olsun
Ben de kilo vermeye çalışıyorum bugun ikinci gunum
Doğum yapali 2 ay oldu
Delirmiş gibi tatli hamur isi ve paketli gıdalardan yiyordum
13.12.2019 baslangic tarihim kilom 70.6
Ben de burdayım artik
Acikirsn canın bi şey yemek isterse tarçınlı süt ya da sütlü kahve gibi şeyler icebelirisin ya da yeşil cayaksam cay yani atistirmalarini yemekten sonra uzerine tatli biseyler yemeyi birakinca etki etti
evet haklisin denerim bende bi tane meyve yiyorum gayet memnunum su an onceden meyve hic yemezdim sadece abur cubur tuketirdimAcikirsn canın bi şey yemek isterse tarçınlı süt ya da sütlü kahve gibi şeyler icebelirisin ya da yeşil cay
Sen de hoş geldin canım hiç bi şey yapmayıp sadece abur cuburlari hayatından cikasdiginda bile ne kadar fark edecek vücudunda tecrübeyle sabit
Yeme canım yeme özellikle akşam yeme 3 günü atlat gerisi kolayUmarim farkeder. Hem kilo aliyorum hem de yedikten sonra pisman oluyorum mutsuz oluyorum
Dun aksam.duramadım yine bir dilim tatlı yedim gece. Bakalim bu gece durabilecek miyim
Kendimle savasiyorum
Aksam yemegi 5 tane dolma yedimYeme canım yeme özellikle akşam yeme 3 günü atlat gerisi kolay
Yarın telafi edersin canım yavaş yavaş rayına oturursunAksam yemegi 5 tane dolma yedim
Koca bi kase yogurt.
Iki ogun beslenmeye çalışıyorum ama iki ogunde de cok yiyorum. Boyle kilo gider mi bilmem
Daha ikinci gunum diye avutuyorum kendimiYarın telafi edersin canım yavaş yavaş rayına oturursun
Tünaydın herkese malum pazar misafirlerim var pek giremiyorum buraya sağlıklı bir kahvaltı yaptım ekmek bugün sıkıntı yok şimdi mutfak alışverişine çıkıcam herkese güzel bir pazar diliyorumGünaydın Kızlar
Sabah klasik kahvaltı yaptım ama reçel bal falan yemedim :) peynir ,zeytin ,ekmek ,yumurta ve çay ..bunların miktarına şimdilik pek takılmıyorum ;önce tatlıdan kurtulayım diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?