Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

herkese günaydın güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum herkese bu sabah tartılmadım iki günğdr wc ye çıkamıyorum artı çıkıp moralimin bozulmasını istemedim

uyanınca 1 bardak su

kahvaltı
1 yumurta
3 kaşık lor
7 zeytin domates salatalık
3 adet yulaflı kara buğdaylı çubuk

öğle 6 kaşık zyağlı kereviz
3 kaşık yoğurt

ara 1 cennet hurmaı
3 kaşık yoğurt

akşam 5 adet kıymalı lahana sarması 3 kaşık yoğurt

2,5 lt su
1 saat yürüyüş
40 sguat 1 dk plank
40 sağ ve sol bacak yana açma

Merhabalar
Ben de sabah tartıldım ,eksideyim ama regl olduğum için ödem gitti diye düşünüyorum .
Kahvaltı
1 parça peynir
3 zeytin
1 yunurta
2 dilim ekmek
Maydanoz ,salatalık ,domates

öğle
1 tabak mercimek yemegi
2 dilim ekmek

3. Günümdeyim ,şuan için tatlı krizi yaşamadım;acaba ekmekten pek kesmedim ondan mı böyle daha iyi konsantre oldum.
Tartıya cuma Çıkmayı planlıyorum

ben bugun oruc tuttum gece yatmadan tarcinli sut ve muz yemistim iftarada corba ve tavuk yemeyi dusunuyorum

Valla benimde hiç istemiyor tatlı günde iki dilim ekmek yeterli cuma tatilalim regli olabilirim bakalım

günaydın herkese bu sabah tartldım biraz artı geldim moralim bozuldu ama bırakmak yok tabiiki reglinin etkisi olabilir

uyanınca bir bardak su

kahvaltı
1 dilim ekmek
4 kaşık lor
7 zeytin domates salatalık

öğle
4 kaşık zyağlı kereviz
4 adet lahana sarma
3 kaşık yoğurt

ara 3 kaşık yoğurt
1 adet meyve

akşam
zyağlı pırasa 2- yada 3 kaşık yoğurt

su 2,5 lt
1 mil leslie

selamlarr
bende dün ve bugün niyetlendim.kış olunca oruç kolay tutuluyor.Yaradanım ibadetlerimizi kabul etsin
amin cnm bende iki gundur niyetliyim ama dikkat ediyorum yinede evdeyken hersey guzel gidiyoda cay oturmalarina falan gidince ne yapicam onu dusunuyom taviz vermek istemiyom ama herkese ben diyetteyim yiyemem de diyemem az yiyememektende korkuyorum acikcasi

herkese günaydın bu gün 10. gün geçen hafta baya eksıdeydım bu hafta artı geliyorum neden boyle oluyo anlamıyorum regli etkisidir diye düşünüyorum

uyanınca 1 bardak su
kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğle 5 kaşık kıymalı taze fasulye
3 kaşık yoğurt

ara 1 bardak kefir

akşam daha belli değil buyuk ,ihtimal tavuklu ıspanak yemeği olur 1 bardak ayranla değişirse yazarım

evde spor yapmak bu ara sıkıntılı oluyo evde mısafır olunca yıne de öğle arası ve akşam eve gıderken yuruyorum geçen hafta daha duzenlı gıdıyodum bu haftada en azından şekerlı yemıylorum ama spor konusunda sıkıntılıyım

selamlarr
bende dün ve bugün niyetlendim.kış olunca oruç kolay tutuluyor.Yaradanım ibadetlerimizi kabul etsin

allah kabul etsin canım

aslında bende tutsam olacak taaaa

günaydın

canm zamanla oturtursunnnn spora önce şöyle bir hedef koy bir gün yap bir gün yapma veya hafta 3 gün olarak yap sonra zten zamala yapıyorsun yapmadığın zmn kendi suçlu gibi hissediyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…