Valla benimde hiç istemiyor tatlı günde iki dilim ekmek yeterli cuma tatilalim regli olabilirim bakalımMerhabalar
Ben de sabah tartıldım ,eksideyim ama regl olduğum için ödem gitti diye düşünüyorum .
Kahvaltı
1 parça peynir
3 zeytin
1 yunurta
2 dilim ekmek
Maydanoz ,salatalık ,domates
öğle
1 tabak mercimek yemegi
2 dilim ekmek
3. Günümdeyim ,şuan için tatlı krizi yaşamadım;acaba ekmekten pek kesmedim ondan mı böyle daha iyi konsantre oldum.
Tartıya cuma Çıkmayı planlıyorum
Harika canım bende bu hafta regli olucam olduktan sonra kaza oruçlarım var inş tutarımben bugun oruc tuttum gece yatmadan tarcinli sut ve muz yemistim iftarada corba ve tavuk yemeyi dusunuyorum
Normalde ekmek de pek yemem ama hem ekmek hem tatlıyı çıkarınca işler sarpa sarıyorValla benimde hiç istemiyor tatlı günde iki dilim ekmek yeterli cuma tatilalim regli olabilirim bakalım
Kesinlikle sabah ve akşam 1dilim ekmek yeterli bence tatlı da yemeyince ilk başta bünyeye ağır gelmesin hemNormalde ekmek de pek yemem ama hem ekmek hem tatlıyı çıkarınca işler sarpa sarıyor
Gayet iyi canım bende annemler var o yüzden çok giremiyorumBence iyi gidiyor ;ful konsantre devam :)
Sende ne var ne yok
Amin canımselamlarr
bende dün ve bugün niyetlendim.kış olunca oruç kolay tutuluyor.Yaradanım ibadetlerimizi kabul etsin
amin cnm bende iki gundur niyetliyim ama dikkat ediyorum yinede evdeyken hersey guzel gidiyoda cay oturmalarina falan gidince ne yapicam onu dusunuyom taviz vermek istemiyom ama herkese ben diyetteyim yiyemem de diyemem az yiyememektende korkuyorum acikcasiselamlarr
bende dün ve bugün niyetlendim.kış olunca oruç kolay tutuluyor.Yaradanım ibadetlerimizi kabul etsin
Bence olabilir canımSelam kızlar cuma günü tartı günü yapalim her cuma ve pazartesi tartilalim ne dersiniz
selamlarr
evde spor yapmak bu ara sıkıntılı oluyo evde mısafır olunca yıne de öğle arası ve akşam eve gıderken yuruyorum geçen hafta daha duzenlı gıdıyodum bu haftada en azından şekerlı yemıylorum ama spor konusunda sıkıntılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?