- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Valla canım ben de dayanamadım tartıldım ama artıdayım,moralim çok bozuldu neden böyle oluyor diye .herkese günaydın bu gün 10. gün geçen hafta baya eksıdeydım bu hafta artı geliyorum neden boyle oluyo anlamıyorum regli etkisidir diye düşünüyorum
uyanınca 1 bardak su
kahvaltı
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle 5 kaşık kıymalı taze fasulye
3 kaşık yoğurt
ara 1 bardak kefir
akşam daha belli değil buyuk ,ihtimal tavuklu ıspanak yemeği olur 1 bardak ayranla değişirse yazarım
aynen canım çok doğru soyluyosun gecen hafta 1 mil leslie yapıyodum squat falan o bile bana çok iyi geliyodu evde biri olunca olmuyo anca dışarıda yürüyüş yapabilirim şu an eksik gibi hissediyorum kendımı ama yapıcam akşamları eşimi kandırayım yuruyuşe çıkartayım onu annemler çocuklara bakarallah kabul etsin canım
aslında bende tutsam olacak taaaa
günaydın
canm zamanla oturtursunnnn spora önce şöyle bir hedef koy bir gün yap bir gün yapma veya hafta 3 gün olarak yap sonra zten zamala yapıyorsun yapmadığın zmn kendi suçlu gibi hissediyorsunnn
reglin yakın mı canım ya da vücudun ödem yapmış olabilir ödem suyu falan yapsan kendıne akşamları sebze ağırlıklı olsa bi de oyle dene istersen bir de vucut bazen direnç gösteriyo ben diyetisyene giderken kontrol gününe kadar hiç vermemiş gibi oluyodum bi gün önce ya da gıdeceğim saba h eksi geliyodum enterasan bi şey ama kaç kere yaşadımValla canım ben de dayanamadım tartıldım ama artıdayım,moralim çok bozuldu neden böyle oluyor diye .
Reglim bitmek üzere canımreglin yakın mı canım ya da vücudun ödem yapmış olabilir ödem suyu falan yapsan kendıne akşamları sebze ağırlıklı olsa bi de oyle dene istersen bir de vucut bazen direnç gösteriyo ben diyetisyene giderken kontrol gününe kadar hiç vermemiş gibi oluyodum bi gün önce ya da gıdeceğim saba h eksi geliyodum enterasan bi şey ama kaç kere yaşadım
ah o ağrıyı bilmez miyim geçen hafta pazartesi 10 suqat yapayım dedim ertesi günü yürüyemedim bacaklarım felakettiReglim bitmek üzere canım
Bu aralar suyu da arttırdım bakalım ne olacak
Pazartesi günü spora başladım ,bugun tekrar gideceğim ama felaket hamlamısım,çok fena ağrıyor her yanım.
Ay ben de 15 tane squat yaptı hani spor dediğim de buah o ağrıyı bilmez miyim geçen hafta pazartesi q10 suat yapayım dedim ertesi günü yürüyemedim bacaklarım felaketti
Evet ısrarla bırakmayacağım ben de ;kesinlikle kırılacak vücut direniyorbiz yinde sağlıklı beslenmeyi bırakmayalım eninde sonunda biz galip gelicez direnç kilolarını kıracaz elbet
merhaba çok iyi yapmışssın canım kaç kilo geldin listen nasıl bir daha ki kontrol ne zman ayy çok soru sodumGünaydın herkese
Dun diyetisyene gittim. Onun verdigi listeye göre kahvaltim
2 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol domates salatalik yesillik
Eksiklerim var bugün cikip onlari alacagim
Bir ay sonra kontrole gideceğimmerhaba çok iyi yapmışssın canım kaç kilo geldin listen nasıl bir daha ki kontrol ne zman ayy çok soru sodum
bende daha önce emzirirken diyetisyene gitmiştim o listeye benziyo hadi bakalım canım kaçamka yapmadan devam edersen çok güzel kilo vericeksin ve acayip inceliceksin tecrübeyle sabit emziriken daha çok gidiyo ve resmen küçülüyosunBir ay sonra kontrole gideceğim
70 kiloyum
Emzirdigim icin listeyi ona göre verdi
Her öğünümü yazacagim buraya
Listem de bu
Sütünde azalma olmus muydu pekibende daha önce emzirirken diyetisyene gitmiştim o listeye benziyo hadi bakalım canım kaçamka yapmadan devam edersen çok güzel kilo vericeksin ve acayip inceliceksin tecrübeyle sabit emziriken daha çok gidiyo ve resmen küçülüyosun
hayır canım hiç azalma olmadı gayet de güzel gelmişti sütümSütünde azalma olmus muydu peki
Başka kestiğiniz birşey olmadı mı?geçen yıl , herşeyi yiyip şekeri keserek bir ayda 7 kilo verdim, hem sağlıklı hem işe yarıyor
herşeyi yedim şeker dışında ,yani tabi ekmek de yokBaşka kestiğiniz birşey olmadı mı?
Bu şekeri kesme olayı bir tek bende mi olmuyor abana :)
şu ekmeği kesme olayını bende düşünüyorum mesela sabah ve öğlen yemiyorum nedense akşam olunca bir dilim de olsa yıyorum aslında bi kaç gün denesem yaparım yani alışırım sanırımBaşka kestiğiniz birşey olmadı mı?
Bu şekeri kesme olayı bir tek bende mi olmuyor abana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?