Şekersiz beslenme hedef 15 kilo :))

Valla canım ben de dayanamadım tartıldım ama artıdayım,moralim çok bozuldu neden böyle oluyor diye .

aynen canım çok doğru soyluyosun gecen hafta 1 mil leslie yapıyodum squat falan o bile bana çok iyi geliyodu evde biri olunca olmuyo anca dışarıda yürüyüş yapabilirim şu an eksik gibi hissediyorum kendımı ama yapıcam akşamları eşimi kandırayım yuruyuşe çıkartayım onu annemler çocuklara bakar

Valla canım ben de dayanamadım tartıldım ama artıdayım,moralim çok bozuldu neden böyle oluyor diye .
reglin yakın mı canım ya da vücudun ödem yapmış olabilir ödem suyu falan yapsan kendıne akşamları sebze ağırlıklı olsa bi de oyle dene istersen bir de vucut bazen direnç gösteriyo ben diyetisyene giderken kontrol gününe kadar hiç vermemiş gibi oluyodum bi gün önce ya da gıdeceğim saba h eksi geliyodum enterasan bi şey ama kaç kere yaşadım

Reglim bitmek üzere canım
Bu aralar suyu da arttırdım bakalım ne olacak
Pazartesi günü spora başladım ,bugun tekrar gideceğim ama felaket hamlamısım,çok fena ağrıyor her yanım.

Reglim bitmek üzere canım
Bu aralar suyu da arttırdım bakalım ne olacak
Pazartesi günü spora başladım ,bugun tekrar gideceğim ama felaket hamlamısım,çok fena ağrıyor her yanım.
ah o ağrıyı bilmez miyim geçen hafta pazartesi 10 suqat yapayım dedim ertesi günü yürüyemedim bacaklarım felaketti

ah o ağrıyı bilmez miyim geçen hafta pazartesi q10 suat yapayım dedim ertesi günü yürüyemedim bacaklarım felaketti
Ay ben de 15 tane squat yaptı hani spor dediğim de bu
15 squat
30 sn sağ plank
30 sn sol plank
30 sn düz plank
20 dakika yürüyüş falan

hani öyle haldır haldır bişey yapmadım .
Spor ne zaman etkisini gösterir acaba

Günaydın herkese
Dun diyetisyene gittim. Onun verdigi listeye göre kahvaltim

2 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol domates salatalik yesillik

Eksiklerim var bugün cikip onlari alacagim

Günaydın herkese
Dun diyetisyene gittim. Onun verdigi listeye göre kahvaltim

2 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol domates salatalik yesillik

Eksiklerim var bugün cikip onlari alacagim
merhaba çok iyi yapmışssın canım kaç kilo geldin listen nasıl bir daha ki kontrol ne zman ayy çok soru sodum

merhaba çok iyi yapmışssın canım kaç kilo geldin listen nasıl bir daha ki kontrol ne zman ayy çok soru sodum
Bir ay sonra kontrole gideceğim
70 kiloyum
Emzirdigim icin listeyi ona göre verdi
Her öğünümü yazacagim buraya

Listem de bu

Eklentiler

• 20191218_113545.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 20191218_113112.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 20191218_112624.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 47
Bir ay sonra kontrole gideceğim
70 kiloyum
Emzirdigim icin listeyi ona göre verdi
Her öğünümü yazacagim buraya

Listem de bu
bende daha önce emzirirken diyetisyene gitmiştim o listeye benziyo hadi bakalım canım kaçamka yapmadan devam edersen çok güzel kilo vericeksin ve acayip inceliceksin tecrübeyle sabit emziriken daha çok gidiyo ve resmen küçülüyosun

Sütünde azalma olmus muydu peki

Ara ogun olarak bir avuc leblebi yedim

Ogle yemegi
Bir kase kabak corbasi
8 yemek kasigi taze fasulye (susuz)
3 yemek kaşığı yoğurt
Çorba kasesi söğüş salatalik domates (yağsız tuzsuz)
1 dilim küçük kepekli ekmek

45 dk açık havada yürüyüş
3 bardak su

Başka kestiğiniz birşey olmadı mı?
Bu şekeri kesme olayı bir tek bende mi olmuyor abana :)
şu ekmeği kesme olayını bende düşünüyorum mesela sabah ve öğlen yemiyorum nedense akşam olunca bir dilim de olsa yıyorum aslında bi kaç gün denesem yaparım yani alışırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…