- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Siz ayri isyerlerinde calisinTabiki herkes kocama bayilmiyor. Söylediğim kisiler ne gördü de kocamda bayıldılar bilemiyorum ama onlar epey bı asiliyordu. Ne kadar pembiş gözlüklerle bakıyorsunuz kadınlara :)
Başa sarmadim kısa süreliğine işte bulunmak zorundayım ve kızla yüzyüze bakıyorum şuanda. Sorduğum soru da buyduHakkaten azimliymişsiniz paso başa sarmakta
Ben sadece eşimden hoşlandım ve gidip bunu söyledim.
Yine mi senHerkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Bütün kadınların eşime asilmadigini ve epey geniş bir çevremiz olduğunu çoğu kişiyle de herhangi bir sorunumuzun olmadığını söylemiştim.e madem siz o kadar doğrusunuz neden sizin dışınızda tüm kadınlar tü kaka?
ya sizin için evli erkeklerle görüşmek etmek çok doğal bişey, bu yüzden tüm bekar kadınlar kocanıza bakıyor sanıyorsunuz, ya kocanız da siz de hastasınız ya da tüm bunlar uydurma.
Bütün kadınların eşime asilmadigini ve epey geniş bir çevremiz olduğunu çoğu kişiyle de herhangi bir sorunumuzun olmadığını söylemiştim.
5 kadından 5i diyelim :)iyi de eski konunuza bakarsak her 5 kadından biri eşinize asılıyor. sizce normal m?
Önceki konularınızdan yola çıkarak söylüyorum ki, hem eşiniz, hem de siz normal değilsiniz. İkinizin de acil tedaviye ihtiyacı varHerkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Herkese merhaba
Mesele şu;
Aynen yaDejavu yaşattınız bize sağolun. Eski konularınıza onca şey yazılmamış gibi ilk günkü saflıkla açmışsınız yeni konunuzu.
işler durgun boş boş otururken eski konunuzdan eşinize aşıkların listesini çıkardım :)
Sizden önce görüştüğü birkaç kişi (3 kişi desek)
4 Eşinize aşık olup aşkına karşılık bulamayınca sayfalar dolusu mektuplar eşliğinde neredeyse intihara kalkışmış, çare olmayınca normalde tesettürlü iken bir anda açılıp derin dekolteler eşliğinde eşinizin karşı masasına oturup bilerek frikik vermeye başlayan hanım
5 Henüz sevgili olduğunuzu bilmeyen bir arkadaşınız
6 Sevgili olduğunuzu bilen eşinizin bir arkadaşı
7 Sevgili olduğunuzu bilen sizin bir arkadaşınız
8 Eşinizin sevgilisinin olduğunu bilmeyen eşinizle evlenmek için kayınvalidenize yaranmaya çalışan komşularının kızı
9 İş yerimizde abla diyebileceğiniz bir insan
10 Yine iş yerinde sizden üst kademede güzel bir hatun
11 Sizin sekreteriniz
12 Siz hamileyken eşinize asılıp evden sürekli eşime dolmalar pastalar poğaçalar getirip yedirmeye çalışan diğer sekreter
böyle okuyunca da tuhaf gelmiyor mu size de?
Gelmiyor hepsini yaşadım çünkü. 7. yilimiza giricezişler durgun boş boş otururken eski konunuzdan eşinize aşıkların listesini çıkardım :)
Sizden önce görüştüğü birkaç kişi (3 kişi desek)
4 Eşinize aşık olup aşkına karşılık bulamayınca sayfalar dolusu mektuplar eşliğinde neredeyse intihara kalkışmış, çare olmayınca normalde tesettürlü iken bir anda açılıp derin dekolteler eşliğinde eşinizin karşı masasına oturup bilerek frikik vermeye başlayan hanım
5 Henüz sevgili olduğunuzu bilmeyen bir arkadaşınız
6 Sevgili olduğunuzu bilen eşinizin bir arkadaşı
7 Sevgili olduğunuzu bilen sizin bir arkadaşınız
8 Eşinizin sevgilisinin olduğunu bilmeyen eşinizle evlenmek için kayınvalidenize yaranmaya çalışan komşularının kızı
9 İş yerimizde abla diyebileceğiniz bir insan
10 Yine iş yerinde sizden üst kademede güzel bir hatun
11 Sizin sekreteriniz
12 Siz hamileyken eşinize asılıp evden sürekli eşime dolmalar pastalar poğaçalar getirip yedirmeye çalışan diğer sekreter
böyle okuyunca da tuhaf gelmiyor mu size de?
Zaten bu olayla ilgili bir konun var@Mune konuyu kapatabilirsin
Yine soru cevap yarışmasına döndü
Lohusa sendromun bi geçseydi hayırlısıyla sende rahatlardın bizdeSiz en iyisi boşverin. İspatla uğraşmaktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?