Sekreterim eşime bakiyormuş

O değil de ne kocaymış arkadaş minicik bebek bile bırakılıp takip etmek için hemen işe dönülüyor.. Yazık valla

Ben doğum yaptığımda ne koca, ne kv, ne iş güç uzun süre umrumda olmadı.

Artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım . Yok eğer ciddiyseniz , eşinizinde ciddi sorunları olduğunu bilmelisiniz.

bakın ben de uzun zamandır ülkenin en pis sektörü denebilecek inşaat sektöründe çalışıyorum. firmamızda da, tedarikçilerimizde de, müşterilerimizde de insan değil yunan heykeli tarzda adamlar var. hatta bir dönem firmadaki yöneticimiz ülkenin en ünlü kadın modacılarından biriyle evliydi. kadın hem güzel, hem zengin hem de sosyetik, yöneticimiz düz mühendisken evlenmiş kadın bununla. çünkü aşırı yakışıklı ve karizmatik bir adamdı, ama o adama bile firmada sarkan kimseye rastlamadım ben. sadece sağımızdan solumuzdan geçerken derdik ne hoş adam, eşi çok şanslı diye o kadar.
yani bu konudan sonra ciddi ciddi dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım. nasıl bir işyeriyse herkes ama herkes kocanıza aşık. aç tavuk kendini darı ambarında görür misali kocanız bir yalana inanıyor, yetmiyor hangi amaçla bilmiyorum ama sizi de inandırıyor. acayip itici ya.

Kardes o koca dedigin seyden herkeste var şükür
Olmayan da istese bulur
Ortalik zebil gibi bekar bosanmis erkek dolu
Yani senin anlayacagin erkek kitligi yok elhamdulillah
Herkesler senin kocana bayilmiyordur
Cok kiymetli yahusuklu kibar kocani al evde oturt millet de rahat etsin

Ben sizin konularınıza inanmıyorum artık, dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?

Yani neden buraya konu açilinca en ince ayrıntısına kadar anlatmak zorunda kalıyorum inanıp öyle yorum yapmanız icin anlayamıyorum.
Emin olun ki ne esimde ne bende psikolojik bir sorun var. Ve emin olun ki asiliyor dedigim kişiler asiliyordu. Konuda sorduğum şuanda kızla yüzyüze bakıyorum ne yapayimdi. Cevap veren iki üç kişiye tesekkurler

Tabiki herkes kocama bayilmiyor. Söylediğim kisiler ne gördü de kocamda bayıldılar bilemiyorum ama onlar epey bı asiliyordu. Ne kadar pembiş gözlüklerle bakıyorsunuz kadınlara :)

Direk söyle hayırdır kocama ne bu kadar bakıyorsun diye çek tuvalete al ifadesini

En iyisi cek kizi kenara.

Bana bak
Bundan sonra hareketlerine dikkat et
Esimden uzak dur
Seni uyariyorum
Sonrasi olacaklardan ben sorumlu degilim..de

Cekil kenara bakalim

Esini de uyar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…