- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
valla ben anlayamıyorum yaa bu insanları bakarsa baksın yani napalım.. bu arkadaş benim yerimde olsa intihar falan ederdi heraldeZaten evli adamlarla ne işimiz olur?
Gözümüz çıtırlarda :)
Artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım . Yok eğer ciddiyseniz , eşinizinde ciddi sorunları olduğunu bilmelisiniz.Herkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Tabiki herkes kocama bayilmiyor. Söylediğim kisiler ne gördü de kocamda bayıldılar bilemiyorum ama onlar epey bı asiliyordu. Ne kadar pembiş gözlüklerle bakıyorsunuz kadınlara :)Kardes o koca dedigin seyden herkeste var şükür
Olmayan da istese bulur
Ortalik zebil gibi bekar bosanmis erkek dolu
Yani senin anlayacagin erkek kitligi yok elhamdulillah
Herkesler senin kocana bayilmiyordur
Cok kiymetli yahusuklu kibar kocani al evde oturt millet de rahat etsin
Emin olun ki ne esimde ne bende psikolojik bir sorun var.
Direk söyle hayırdır kocama ne bu kadar bakıyorsun diye çek tuvalete al ifadesiniHerkese merhaba
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum şuanda doğum iznindeyim. Aslında bitti iznim fakat biraz gel git yaptıktan sonra uzatmayı düşünüyorum. Yani kısa bir süre daha çalışacağım.
Mesele şu;
Geçen haftalarda eşimle kahvaltı yaparken havadan sudan sohbet ediyorduk. Bana ''sana soylemeyecektim fakat sen bu sekreterine çok değer vermeye başladın söylemek zorundayım o yüzden. Sekreterin sürekli bana bakıyor fakat konduramiyordum." Dedi. Sürekli eşimin odasına gidip eşimle alakası olmayan evrakları sorup duruyormus. Eşimin koridorunda danışma masasında oturuyormuş ve sürekli eşimin odasını izliyormuş. Koridorlarda yollarda karşılaştıklarında yanından geçene kadar gözlerini dikip eşime bakiyormuş. Eşim yemek için lokantaya çıktığında eşimin arkadaşları da bu kızın eşime baktığını görmüşler. Sana yiyecek gibi bakıyor demişler. Normalde bana soylemeyecekmis fakat ben bu kızla wptan yazışmaya hal hatır sormaya falan başlamıştım. İşinde yeni bu arada. Ben işveren değilim fakat bana verildi sekreter olarak. Ona nasıl davranacağımi bilmiyorum. Bana çok samimi davraniyor. Ben de bugün lokantada esimleydim ve bize baktığını gördüm ama uzun süre izleyemedim.
Nasıl davranmalıyım hiçbir şey hissedemiyorum şuanda?
Tabiki herkes kocama bayilmiyor. Söylediğim kisiler ne gördü de kocamda bayıldılar bilemiyorum ama onlar epey bı asiliyordu. Ne kadar pembiş gözlüklerle bakıyorsunuz kadınlara :)
Son derece. Birkaç paragrafa bakarak teşhis koyanlar nerede aldılar bu eğitimi merak ediyorumemin misiniz?
Ben sadece eşimden hoşlandım ve gidip bunu söyledim.siz de bekarken evli erkeklere mi asılıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?