• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar güzel anneler nolur bana yardımcı olun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyadefnesu1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
6
-4
1
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz 😔 kullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Su dalkavukluklariniza Anneligi dahil etmeyin..
Sanki instagramdan hamile kalmis bana..

Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz 😔 kullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Ciddi olamazsınız?Yani burda erkek üyelerde var gizli gizli gezinen biliyorsunuz dimi?Gelsinler kızınızı mı begensinler?Ayrca igda beğeni sayısı gözükmüyor artık yani bunu dert ettiyseniz etmeyin.
Ay temiz delirdi millet yao_O

Kafanız mı güzel, kendinizi ve çocuğunuzu resmen afişe ediyorsunuz 🙄

Pedofiller özellikle instagramda takılıyor, hatta anaokulları gibi çocuk fotoğrafları paylaşan hesapları takip ediyorlar. Çocukların fotoğraflarına ne tür yorumlar yaptığını hatta fotoğrafları kaydetip darknette paylaştığını bilmiyor olamazsınız.
Ayrıca nazar'dan da mı korkmuyorsunuz?

• Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
  • Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
  • Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
  • Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?
  • Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
  • Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
  • Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz 😂😂 hiç akılda kalıcı bir isim değil

• Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
  • Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
  • Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
  • Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz 😂😂 hiç akılda kalıcı bir isim değil
Gerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma 😡😡😡

Akrabalara hava atacak.

Akrabalara hava atacak.
Ben de gonderdikten sonra güncelleyip "Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?" Diye ekleme yapmıştım:)
Gerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma 😡😡😡
Annenin üslubuna bak, maşallah ne kadar harika bir profil .
Gerçekten üzüldüm. Eşinizin dostunuzun beğeni atmamasinin sebebi gerçekten kızınızin güzelliği çirkinliği değil de annesini sevmemeleri olabilir mi??
Çünkü böyle durumlarda eşeğin hattı yoksa sahibinin hattı var diye beğeniyoruz eşin dostun çocuklarını. Sizin kimsede hatriniz yoksa kimse de beğenmekle uğraşmak istememislerdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X