• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar güzel anneler nolur bana yardımcı olun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyadefnesu1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
6
-4
1
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu bilmiyorum yazılanlar silinmiş ama yazılanlardan anladığım kadarıyla çocuğunuzu internette paylaşmışsınız. Bende çocukları internette deşifre edilmesine karşıyım devir o kadar pis ki sizin ne var dediğiniz resimlerle bazı erkekler ağzı sulanmış bakıyor başka düşüncelere dalıyor ne sapıklar var içimizde. Lütfen çocuklarınızını internette paylaşmayın paylaşım yapıyorsanız da kendi grubunuzda olsun.

Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
E paylaşmasın! Tiktok gibi iğrenç bir mecrada paylaşmasın kimse çocuğunu zaten.
Elimden gelse o 'kullanılan' çocukları ellerinden almak isterdim.
Özendiğiniz şeylere bakın.

Konuyu bilmiyorum yazılanlar silinmiş ama yazılanlardan anladığım kadarıyla çocuğunuzu internette paylaşmışsınız. Bende çocukları internette deşifre edilmesine karşıyım devir o kadar pis ki sizin ne var dediğiniz resimlerle bazı erkekler ağzı sulanmış bakıyor başka düşüncelere dalıyor ne sapıklar var içimizde. Lütfen çocuklarınızını internette paylaşmayın paylaşım yapıyorsanız da kendi grubunuzda olsun.
Ben sana özetleyeyim; "benim bir tanecik çocuğum var , ona insta açtım ama akrabalarım beğenmedi ,ağrıma gitti. Benim başka çocuğum yok. Sizden ricam instama girip cocugumun resmini beğenir misiniz"
Minvalinde bir şeydi. O zamanlar "arkadaşlar,güzel anneler" dik, ilk yorumdan sonra "kadının düşmani kadın,namussuz" olduk 😂

Ben sana özetleyeyim; "benim bir tanecik çocuğum var , ona insta açtım ama akrabalarım beğenmedi ,ağrıma gitti. Benim başka çocuğum yok. Sizden ricam instama girip cocugumun resmini beğenir misiniz"
Minvalinde bir şeydi. O zamanlar "arkadaşlar,güzel anneler" dik, ilk yorumdan sonra "kadının düşmani kadın,namussuz" olduk 😂
Kolay yoldan nasıl para kazanırım düşüncesi hep bunlar. Ne kadar çok takipçi beğeni o kadar para herhalde bilmiyorum çok. Ama şu tik tok çıkalı her şey daha da beter oldu küçücük çocuklar video çekip atıyor onları da izleyen yorumlayan sapıklar var tabi Allah akıl fikir versin.

Bende başlığı görünce birşey sandım hatta okadar anne varken dedim ben niye girdimki anne olmadım henüz şimdi yanlış bilgi veremem dedim..üstten okuyayım dedim gözüm kanadı :KK57::KK70:

Arkadaşlar şunu anladım ki bu insanlar güzel dil diye birşey bilmiyor aslında güzel güzel durumu izah etseniz bana linç atmadan olmaz dimi şu mübarek günde sizi Allah'a havale ediyorum 😔
Mübarek günlerin sizin saçmalıklarinizla ne alakası var ya🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X