- 28 Mart 2022
- 6
- -4
- 1
- Konu Sahibi Asyadefnesu1
-
Tabi ki kimse paylasmasin.Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
Su dalkavukluklariniza Anneligi dahil etmeyin..Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisinizkullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Ciddi olamazsınız?Yani burda erkek üyelerde var gizli gizli gezinen biliyorsunuz dimi?Gelsinler kızınızı mı begensinler?Ayrca igda beğeni sayısı gözükmüyor artık yani bunu dert ettiyseniz etmeyin.Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisinizkullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Ciddi misin ?Ayy küçücük çocuğun tırnaklarına oje sürmüş çıldırıciiimmm
Bir sürü sapik kol gezerken burayı da sadece kadınlar okumazken nasıl böyle bir gevşeklik yaparsınız?Birşey rica ettim ağzımdan burnumdan getirdiniz gerçekten kadın kadının düşmanıymis bunu birkez daha anladım
Malesef ya öfff.Ciddi misin ?
Kafanız mı güzel, kendinizi ve çocuğunuzu resmen afişe ediyorsunuzArkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisinizkullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Yaa b.s.g. beBirşey rica ettim ağzımdan burnumdan getirdiniz gerçekten kadın kadının düşmanıymis bunu birkez daha anladım
Gerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma
- Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
- Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
- Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
- Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
- Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
- Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz
hiç akılda kalıcı bir isim değil
Akrabalara hava atacak.
- Bir tanecik resminiz var kim niye beğensin .
- Sizin çocuğunuz size güzel. Herkesin kendi çocuğu var, kimseye şirin gelmediği için beğeni yağmuruna tutmamislardir
- Yüz bin tane beğeni olsa kızınızı daha mı çok seveceksiniz? Çok beğeni kızınızın değerini arttirip az beğeni düşürecek mi?
- Buncacik şeye üzülüp takılan bir annesi olduğu için defnesuya Allah sabır versin
- Asya Defnesu diye isim mi olur, çok aradınız mi?
- Koca insta aleminde kaç yüz tane asya defnesu var ki bir de sonuna 1 koydunuz
hiç akılda kalıcı bir isim değil
Esraya veya mugeye bağlansın"Şu yazdıklarınız ihbar saysalar da keşke çocuğu koruma altına alsalar" diyecek kadar ileri gideceğim az kaldı
Ben de gonderdikten sonra güncelleyip "Asıl amaç akrabaların yüz beğeni vs görüp kiskanmasi mi?" Diye ekleme yapmıştım:)Akrabalara hava atacak.
Annenin üslubuna bak, maşallah ne kadar harika bir profil .Gerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma
Su cumleye bayiliyorum.Kadın kadının düşmanı boşa dememisler yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?