- 28 Mart 2022
- 6
- -4
- 1
- Konu Sahibi Asyadefnesu1
-
)
Annenin üslubuna bak, maşallah ne kadar harika bir profil .
Gerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma
E paylaşmasın! Tiktok gibi iğrenç bir mecrada paylaşmasın kimse çocuğunu zaten.Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
Fenomen olursa beben de ne çirkinmiş derlerse ne yapacak acaba
Cagirsana gelsin konu kapanmadanSu cumleye bayiliyorum.
Doktorumuzun meshur fotografi eklemesini bekliyorum
Bu hesapla tüm ilkokul çocukları namussuz,herkes isimlerle alay ediyor
Makyaj yaparFenomen olursa beben de ne çirkinmiş derlerse ne yapacak acaba
Cagirmak yasak,kurallari ezememCagirsana gelsin konu kapanmadan
Otrera
Bu hesapla tüm ilkokul çocukları namussuz,herkes isimlerle alay ediyor
Ben sana özetleyeyim; "benim bir tanecik çocuğum var , ona insta açtım ama akrabalarım beğenmedi ,ağrıma gitti. Benim başka çocuğum yok. Sizden ricam instama girip cocugumun resmini beğenir misiniz"Konuyu bilmiyorum yazılanlar silinmiş ama yazılanlardan anladığım kadarıyla çocuğunuzu internette paylaşmışsınız. Bende çocukları internette deşifre edilmesine karşıyım devir o kadar pis ki sizin ne var dediğiniz resimlerle bazı erkekler ağzı sulanmış bakıyor başka düşüncelere dalıyor ne sapıklar var içimizde. Lütfen çocuklarınızını internette paylaşmayın paylaşım yapıyorsanız da kendi grubunuzda olsun.
O takipçilerde burada açtığı konuyu bilse azalirdiİnstagram fotosu da kalkmış. Neyse ki konu açarken 87 olan takipçi sayısı artmamış
Çağırmak yasak değil geyik yapmak için çağırmak yasak.Cagirmak yasak,kurallari ezemem
Kolay yoldan nasıl para kazanırım düşüncesi hep bunlar. Ne kadar çok takipçi beğeni o kadar para herhalde bilmiyorum çok. Ama şu tik tok çıkalı her şey daha da beter oldu küçücük çocuklar video çekip atıyor onları da izleyen yorumlayan sapıklar var tabi Allah akıl fikir versin.Ben sana özetleyeyim; "benim bir tanecik çocuğum var , ona insta açtım ama akrabalarım beğenmedi ,ağrıma gitti. Benim başka çocuğum yok. Sizden ricam instama girip cocugumun resmini beğenir misiniz"
Minvalinde bir şeydi. O zamanlar "arkadaşlar,güzel anneler" dik, ilk yorumdan sonra "kadının düşmani kadın,namussuz" olduk
Bende başlığı görünce birşey sandım hatta okadar anne varken dedim ben niye girdimki anne olmadım henüz şimdi yanlış bilgi veremem dedim..üstten okuyayım dedim gözüm kanadıBen sana özetleyeyim; "benim bir tanecik çocuğum var , ona insta açtım ama akrabalarım beğenmedi ,ağrıma gitti. Benim başka çocuğum yok. Sizden ricam instama girip cocugumun resmini beğenir misiniz"
Minvalinde bir şeydi. O zamanlar "arkadaşlar,güzel anneler" dik, ilk yorumdan sonra "kadının düşmani kadın,namussuz" olduk
Mübarek günlerin sizin saçmalıklarinizla ne alakası var yaArkadaşlar şunu anladım ki bu insanlar güzel dil diye birşey bilmiyor aslında güzel güzel durumu izah etseniz bana linç atmadan olmaz dimi şu mübarek günde sizi Allah'a havale ediyorum
Kullanıcı isminide değiştirmişİnstagram fotosu da kalkmış. Neyse ki konu açarken 87 olan takipçi sayısı artmamış
Kocasının adı olmuş ve 3 tane takipçisi gitmişKullanıcı isminide değiştirmiş
Ayırdırrrr bacım noldu bea?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?