- 28 Mart 2022
- 6
- -4
- 1
- Konu Sahibi Asyadefnesu1
-
Şemsiyeyi yanlış zamanda açanlardan.....nGerizekalı misin aptalllll benim adım asya kızımın adı defne bana küfür de edin ama adımla kızımın adıyla alay edemezsin namussuzluk yapma
Bu adam tam mal ya, hiç TV izlemeyip hepsini de bilmemAyrıca fenomen öyle değil böyle olunurlütfen özellikle fön cekme kısmına dikkat edelim biz yıllardır yanlış yapıyormuşuz
Birde böyle yapanlar varŞöyle emoji koyup paylaşın, nazar değmesinBöyle beğeni yağmuruna tutulur. Sen de namıssızlık yapma yenGEnC
Eki Görüntüle 3035600
Bana linklesene hacıtİnstagram fotosu da kalkmış. Neyse ki konu açarken 87 olan takipçi sayısı artmamış
Olmaz ifşa işlerine ben bakmıyorumBana linklesene hacıt
İyi ya istirmacının tekini doğduğuna, doğurduğuna pişman etmişsiniz. Ellerinize sağlık.Mutlu musunuz instagram hesabını kapatmış
Çok sinirlendim ama. akrabalar beğenmemiş fotoyu da biz beğenecekmişiz. el kadar çocuğu millete beğendirerek kendi egosunu tatmış etmekten başka amacı olmayan bu kadının anneliğini sorgularım benİyi ya istirmacının tekini doğduğuna pişman etmişsiniz. Ellerinize sağlık.
ben sordum cevap vermedi hakaret etti gittiEl kadar bebeye niye oje sürdünüz?
Ya valla biz şampuanı deterjanı temiz içerik olsun cart curt araştıraduralım millet boyasın çocuğunu.ben sordum cevap vermedi hakaret etti gitti
Yaaa Allah razi olsun
Bende bulamadim kadin üyeligide iptal etmiş instagramida kapatmiş sanirimInstayı kapatmış mı yetişemedim be
Siz hayatı sosyal medyada yaşıyorsunuz galiba?Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
ne dertler var allahımmm.kızını insta da beğenmemişler vah vahhhhhh.Ayyyy Allah'tan korkarım ne fenomeni allah rızası için iftira atmayın şu mübarek günlerde sizi Allah'a havale EDİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?