Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim biliorum bende sikayet etmiosunuz tabi ama hep ic karartici mevzularla gundeme geldim bu aralar ya insan i film izlerken bile etkilenio o yuzden dedim yoksa biliorumki sizler beni seviosunuz destekliosunuz bende sizleri seviorum tabiki evler ayri dertler ayri sizlerinde sorunlari problemleri vardir mevsimsel ruh hali deisikligide olabilir bende daima sizlerin yaninizdayim hepinizi cok seviommm ben torunda selam soyle sana benide unutmasin diyo:)))

Günaydın
yeyüzündeki, gökyüzündeki
savaşa hayır diyenlere
yeryüzünü, gökyüzünü
kirletmeyenlere, kurutmayanlara
Günaydın
onurunu koruyanlara
Günaydın
kardeşliğe, dostluğa
Günaydın
Gönül dostlarına

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
yiyin ,için,gezin ,dolaşın bolbolda gülünnn
cokacimcoook:içelim:gamyoncuiremsusırnaşık şey

yatmadan önce okurum kız 2ye kadar okumuşum dün
oğlana kahvaltı hazırlarken yine okudum bir 10sayfakafamçokkarıştı

maşallah kız sende benim gibi vur diyince öldürenlerdensin ben de bırakamam eşim kızar yatarken bile kitabı düşünürüm helede batı kilasikleriyle, binbirgece masallarının tam çeviri 8 cildini okurken öyleydim :))))

bitanem benim dogumgununmus dun nasil kacirdimm cok uzuldum valla iyiki dogdun iyiki varsin canim daha nice nice saglilkli mutlu huzurlu yaslari sevdiklerinle birarada gecirmeni temenni ederim bitanemm

sizlele beraber inşalla canım çok sağol,

kızlar merhaba benim hafta sonum sabah 7.30 da başladı oğlanın etütü vardı okula gitti ben hala koşturuyorum mutfak camı kirlenmiş onuda sildim yemek yaptım ancak geldim benimkiler traşa gitti gelene kadar bir selam vereyim dedim

mehtabım gülüm pasta için sağol...yağmurlu akşam manzarasına bayıldım ellerine sağlık:))))
ilknurum yine coşmuşsun gülüm hah hep böyle ol inşallah ellerine sağlık

ekiim bende erkenciydiim bugüün 7.00 de uyandım
sınav vardı ya biraz daha bakayım dedim
sorular karışıktı valla naptım bilmiyorum artık gözümü kapatınca soruları görüyorum
şimdi birazcık uzanıcam tv karşında bi sizlere bakayıım dedim

prenses tatlım nasılsın annen fikrini netleştirdi mi ne yapacaksınız

kendinizee iyii bakın öptüüm sizi kızlar
ekiim cnm sende kendine iyi bakk
oğluşunuda sıhhaatlerr olsnn =)

gezdim ,dolandım geldimm
kankam seninde içine sağlık kız yerimseniben
hep içinden gelsin böyle şeyler öpüldünnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…