Selenimo ve Cankularyla her telden

günler kısaldı koştur koştur ancak zamanı yettiriyoruz..ben de ne zamandır elime hiç kitap almadım ben de okumaya başlamalıyım , maşallah sen ne güzel zaman yaratıp okuyorsun

hoş geldin tatlım...evet haklısın artık yeter, bunca çektirdiğinin hesabını ahirette nasıl verecek acaba ... hipotroid değildir inşallah, belirtileri de var diyorsun ama stresin belirtileri de aynı mecburen 1 ay bekliycez, tedavisi varmıymış sordunmu canım

amanın kızlar hala yoksunuz ben de gidiyorum ahada gittim:))))

umarim benim anlattiklarimdan depresif olmadiginiz kizlar uzulurum valla

AŞKOLSUN HALE
nereye çekmişsin kız
herkesin kendine göre sorunları var canım benimki oğlan mesela
bu şekilde yaklaştığın için üzüldüm valla
senden şikayet ettiğimiz yokki nerden çıkardın

EKıMCıĞıM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
NıCE YILLARA
mutlu ,sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsin inşallah canım

geçmiş olun canım
1ay sonra tekrar baktırırsın
mevsimsel şikayetlere benziyor senin şikayetlerin
tekrar kontrolde çıkar

Son düzenleme:
günler kısaldı koştur koştur ancak zamanı yettiriyoruz..ben de ne zamandır elime hiç kitap almadım ben de okumaya başlamalıyım , maşallah sen ne güzel zaman yaratıp okuyorsun

yatmadan önce okurum kız 2ye kadar okumuşum dün
oğlana kahvaltı hazırlarken yine okudum bir 10sayfakafamçokkarıştı

kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
noldu kuşum sanaa nazarlar mı değidi yoksa :çok üzgünüm:

canım sıkma canını iş güç yüzünden de gerilmişsindir ama olur inşallah vardır bir yerde kısmetin... bende garantiden çok umutluydum olmadı bak bende hala evdeyim senağlama

hepinize hayırlı günler bacılarrr
kendinize iyi bakın
ilknurcum görüşemedik
sanada hayırlı günler anacııımm

kızlar selam
bugün veli toplantım vardı
anca geldim eve
oğlan uyuyo iş güç toparlamam lazım
kankam sabah görüşemedik
ama smn sağolsun buluşturdu bizi cnm

bilmiyorum valla canımm
ne oldum bende

canim benim insallah deildir gulum yazin yaptirdigim tahlille karsilastirdim onda bi iki sayi daha dusmus umarim bi ay sonra dahada dusmez ama dedigin gibi depresyonunda belirtileri boyle kullandigim ilacinda yan etkileri olabilir ama artik bi ayi beklicez caniminici ama istahimin acik olmasi kilo veremem belkide troidimin az calismasindan kaynaklanioda olabilir ama doktorda su an icin beklicez dedi tedavisi varmis tatlim bi ay sonraki tahlille simdikini kiyaslicaklar bakalim guzelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…