sarı kantoron hapı canım istersen özelden yazarım adını
saça ve hafif gerginlige iyi geliyormuş opuyorumnanaktan
aman canım iyi ol çok sevindim
kız bendede var o koşuşturma
öldüm valla zaman yetmiyor ,şimdi ev halkını harcadım yine saat 1den önce yatamıyorum diyeeopuyorumnanaktan
evet kuzum sensiz olmuyorrrrropuyorumnanaktan
1 ehliyeti verirsin,sıkıntı yapma kız olmazsa yine girersin
2baba olayını kafana taktığını biliyorum ne söylesem yersiz canım ama aciz insan la uğraşmak gerçekten zor
ALLAH yardımcınız olsunopuyorumnanaktan
canim benimm annemin canina tak etmis ikide bir arayip canini yiyomus gelmezsem gelir dagitirim oaralari seni alir donerim gibi laflar savirup duyuomus sonucta huzursuzluk artik iyice hakim evde annem nokta koymaya karar verdi bende dedim arkandayimm yetti artik bak bi kisi kac kisinin hayatina mal oldu annemin hayatin mahveti benim hayatim desen oyle ee yasli kadincaz anneannemde oyl yeter artikk kalp kirizi gecirdigi sirada beyne oksijen gitmemis ondan sonra bizimki iyice tirlatti sacma sapan konusuyo istedigi olmayincada kuduruyo bunla artik kavga etcek gunumuzu zehir edecek zamanimizin kalmadigini dusunuyorum bugune kadar cektiklerimiz yeter ne hali varsa gorsunn onumuzdeki hafta anneannemin goz kontorlu var sonra onlari toparlayip buraya getircem yeni bi hayata yeni bi baslangica hayirlisiyla merhaba dicezz hakkimizda hayirlisi olsunn insallahhhhhh
umarim benim anlattiklarimdan depresif olmadiginiz kizlar uzulurum valla
canim benim bugun dondumm bu arada tahlil sonucumda troid hormonum dusuk cikti yani hipotroid olma durumum varmis bi ay sonra yine tahlil yaptiricakmisim karsilastirilcakmis acaba bu son gunlerdeki istahimin acilmasi troidimin az calismasindan dolayimi diye dusunuorum genelde tasikardi ates basmasi yorgunluk sinirlilik sac dokulmesi ciltte kuruma uyku hali falan oluomus bendede bunlar mevcut birazda ilaclarin yan etkisine bagliodum bakalim nolcakk kuzum
EKİMCİĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
NİCE YILLARA
mutlu ,sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsin inşallah canım
günler kısaldı koştur koştur ancak zamanı yettiriyoruz..ben de ne zamandır elime hiç kitap almadım ben de okumaya başlamalıyım , maşallah sen ne güzel zaman yaratıp okuyorsun
noldu kuşum sanaa nazarlar mı değidi yoksa :çok üzgünüm:kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
canım sıkma canını iş güç yüzünden de gerilmişsindir ama olur inşallah vardır bir yerde kısmetin... bende garantiden çok umutluydum olmadı bak bende hala evdeyim senağlamacankuşlarıım buara canım çok sıkkın biraz karışık işler pek giremiyorum
sormuşsunuz sağolun ama öyle bi hal ki hiçbişey yapmak cnm istemiyo
babamla uğraşıyorum hala valla rahat bırakmadı bizi saolsun benide altüst etti ne diyeyim ne düşüneyim hiç bilmiyorum karma karışığım yani ctesi ehliyet sınavım var motordan kalmıştım ya ona bakıyorum ama yok kafam almıyo artık bi şekilde yapmaya çalışıcam nolursa olsn böyle yani durum biraz geçsin ben şu kafamı toparlayayım yine gelicem bol bol çook öpüyorum sizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
sanada hayırlı günler anacııımmhepinize hayırlı günler bacılarrr
kendinize iyi bakın
ilknurcum görüşemedik
noldu kuşum sanaa nazarlar mı değidi yoksa :çok üzgünüm:
canım sıkma canını iş güç yüzünden de gerilmişsindir ama olur inşallah vardır bir yerde kısmetin... bende garantiden çok umutluydum olmadı bak bende hala evdeyim senağlama
sanada hayırlı günler anacııımm
hoş geldin tatlım...evet haklısın artık yeter, bunca çektirdiğinin hesabını ahirette nasıl verecek acaba ... hipotroid değildir inşallah, belirtileri de var diyorsun ama stresin belirtileri de aynı mecburen 1 ay bekliycez, tedavisi varmıymış sordunmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?