Selenimo ve Cankularyla her telden

mehtap canııım şu kankana msn den biraz enerji yolla yine keyifsiz

kırgınlığınmı var ilknurum...çabuk toparlan gülüm sensiz de hiç olmuyor biliyorsun

mehtap canııım şu kankana msn den biraz enerji yolla yine keyifsiz

yok kıs hasta değilimde
canım bişey yapmak istemiyo pek
dün tansiyonum oynadı biraz belki ondandır
sıkıldım herhalde
daha iyiyim bugün
işim gücüm yok zaten
bi çamaşır attım makineye
yemeğim var

Biraz şans biraz sevgi ve biraz sabır
birer parça zaman ve başarı memnuniyetide eklersek
malzemelerin hepsini kariştırıp senin için uzun ve
dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz canım...
Nice mutlu yıllara

cankuşlarıım buara canım çok sıkkın biraz karışık işler pek giremiyorum
sormuşsunuz sağolun ama öyle bi hal ki hiçbişey yapmak cnm istemiyo
babamla uğraşıyorum hala valla rahat bırakmadı bizi saolsun benide altüst etti ne diyeyim ne düşüneyim hiç bilmiyorum karma karışığım yani ctesi ehliyet sınavım var motordan kalmıştım ya ona bakıyorum ama yok kafam almıyo artık bi şekilde yapmaya çalışıcam nolursa olsn böyle yani durum biraz geçsin ben şu kafamı toparlayayım yine gelicem bol bol çook öpüyorum sizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ne ilacı anacım o ne için içiyosun

sarı kantoron hapı canım istersen özelden yazarım adını
saça ve hafif gerginlige iyi geliyormuş opuyorumnanaktan

keyfim var zamanım yok mehtabım bu gün pazar vardı gittim alacaklarımı aldım benim ki öğlen yemeğine geliyor ona koşturdum ancak geldim bacım

aman canım iyi ol çok sevindim
kız bendede var o koşuşturma
öldüm valla zaman yetmiyor ,şimdi ev halkını harcadım yine saat 1den önce yatamıyorum diyeeopuyorumnanaktan

kırgınlığınmı var ilknurum...çabuk toparlan gülüm sensiz de hiç olmuyor biliyorsun

evet kuzum sensiz olmuyorrrrropuyorumnanaktan

1 ehliyeti verirsin,sıkıntı yapma kız olmazsa yine girersin
2baba olayını kafana taktığını biliyorum ne söylesem yersiz canım ama aciz insan la uğraşmak gerçekten zor
ALLAH yardımcınız olsunopuyorumnanaktan

ve canım kankam ben kıyamam sana
aşkı menu var izleme kız öyle dizileri gerginlik yapıyor
benim komşu yaprak dökümüyle onu izliyor bana ayda 1anlatır ben ondan takip ederim
geriyor öyle diziler beni ,
ütüm var ,ona başlıyacam ama piraye yi aldım 10na kadar okuyup sonra ütüye başlıyacam aaa bende atom gibiyim oğlan tv izliyor yine ya sabır dileyip dolaşıyorum evde

biri bizi gözetliyor kızlar
azcık toplayın kendinizi diyor
he kız hepiciğimiz depresif olduk nazarmı değdi neee
dağlara taşlara
yoksa sanal etkimi yapıldı bizeeekaydirigubbakcemile3

kız izlemedim valla ders yaptık annem burdaydı bide
şimdi eşim geldi
biraz daha iyi gibiyim
sabaha görüşürüz canım kankamm
iyi geceler herkesee

canim benimm annemin canina tak etmis ikide bir arayip canini yiyomus gelmezsem gelir dagitirim oaralari seni alir donerim gibi laflar savirup duyuomus sonucta huzursuzluk artik iyice hakim evde annem nokta koymaya karar verdi bende dedim arkandayimm yetti artik bak bi kisi kac kisinin hayatina mal oldu annemin hayatin mahveti benim hayatim desen oyle ee yasli kadincaz anneannemde oyl yeter artikk kalp kirizi gecirdigi sirada beyne oksijen gitmemis ondan sonra bizimki iyice tirlatti sacma sapan konusuyo istedigi olmayincada kuduruyo bunla artik kavga etcek gunumuzu zehir edecek zamanimizin kalmadigini dusunuyorum bugune kadar cektiklerimiz yeter ne hali varsa gorsunn onumuzdeki hafta anneannemin goz kontorlu var sonra onlari toparlayip buraya getircem yeni bi hayata yeni bi baslangica hayirlisiyla merhaba dicezz hakkimizda hayirlisi olsunn insallahhhhhh

biri bizi gözetliyor kızlar
azcık toplayın kendinizi diyor
he kız hepiciğimiz depresif olduk nazarmı değdi neee
dağlara taşlara
yoksa sanal etkimi yapıldı bizeeekaydirigubbakcemile3

umarim benim anlattiklarimdan depresif olmadiginiz kizlar uzulurum valla

canim benimm haklisin ama bu donemde gecicek hayatta hersey duz cizgide gitmio biliorun biraz kariscak biraz duzelcek oyle gitcek iste ama inaniorumki bu karisikligin arkasindan guzel mutlu ferah gunler onunde tatlim azcuk sabur ama dilerim motordanda gecersin simdiden basarilar guzelcimm sinav oncesi dua eder yollarim sana lokumumm

bekledim kimseler yok
ilknurun ,ekimin keyfi yok belli
prenses annesi gille gitmiş
zeynepcik kayıp
gözde gelinin gezmesi var galiba
:gitme::gitme:

canim benim bugun dondumm bu arada tahlil sonucumda troid hormonum dusuk cikti yani hipotroid olma durumum varmis bi ay sonra yine tahlil yaptiricakmisim karsilastirilcakmis acaba bu son gunlerdeki istahimin acilmasi troidimin az calismasindan dolayimi diye dusunuorum genelde tasikardi ates basmasi yorgunluk sinirlilik sac dokulmesi ciltte kuruma uyku hali falan oluomus bendede bunlar mevcut birazda ilaclarin yan etkisine bagliodum bakalim nolcakk kuzum

dikkat et gülüm sen kafanı birşeylere takmışsın içlenmişsin tansiyonun ondan oynamıştır, herşeyi, herkesi bu kadar çok düşünüyorsun önemsiyorsun da azcukcukta kendine bak bacım, 2 gün keyifsizlik bitkinlik olur tamam ama bu gün iyi ol artık ilknurummmmm, hepimiz seni çoooooook seviyoruz , oğluşlarını da seviyoruz:))))

zeynebim bu mevsim biraz melankolik biraz bunalımlı aylar gülüm insanların ruh halini etkiler senin sınavın var toparlanmaya çalış, ehliyetin olacak fırsatını değerlendir ...seninde mi baban sizden ayrı gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…