kırgınlığınmı var ilknurum...çabuk toparlan gülüm sensiz de hiç olmuyor biliyorsun
mehtap canııım şu kankana msn den biraz enerji yolla yine keyifsiz
ne ilacı anacım o ne için içiyosun
keyfim var zamanım yok mehtabım bu gün pazar vardı gittim alacaklarımı aldım benim ki öğlen yemeğine geliyor ona koşturdum ancak geldim bacım
kırgınlığınmı var ilknurum...çabuk toparlan gülüm sensiz de hiç olmuyor biliyorsun
cankuşlarıım buara canım çok sıkkın biraz karışık işler pek giremiyorum
sormuşsunuz sağolun ama öyle bi hal ki hiçbişey yapmak cnm istemiyo
babamla uğraşıyorum hala valla rahat bırakmadı bizi saolsun benide altüst etti ne diyeyim ne düşüneyim hiç bilmiyorum karma karışığım yani ctesi ehliyet sınavım var motordan kalmıştım ya ona bakıyorum ama yok kafam almıyo artık bi şekilde yapmaya çalışıcam nolursa olsn böyle yani durum biraz geçsin ben şu kafamı toparlayayım yine gelicem bol bol çook öpüyorum sizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
ve canım kankam ben kıyamam sana
aşkı menu var izleme kız öyle dizileri gerginlik yapıyor
benim komşu yaprak dökümüyle onu izliyor bana ayda 1anlatır ben ondan takip ederim
geriyor öyle diziler beni ,
ütüm var ,ona başlıyacam ama piraye yi aldım 10na kadar okuyup sonra ütüye başlıyacam aaa bende atom gibiyim oğlan tv izliyor yine ya sabır dileyip dolaşıyorum evde
kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
günaydın cankuşlar dün bizim topik baya bir sessiz kalmış((
SELENİMO gittin dağıldık valla gel bizi topla canııııım,sanada günaydın ..
prensesim ne karar aldınız, daha eve dönmedin mi kardeşim
zeynep sen de hiç girmemişsin canım nerdesin
mehtabımın dün kutlaması güzel ve uzun sürmüş anlaşılan
ilknurum bacım bir sen kaldın topiğin demirbaşı sabah ben açarım ,akşam sen kapatırsın artık:))))
biri bizi gözetliyor kızlar
azcık toplayın kendinizi diyor
he kız hepiciğimiz depresif olduk nazarmı değdi neee
dağlara taşlara
yoksa sanal etkimi yapıldı bizeeekaydirigubbakcemile3
babamla uğraşıyorum hala valla rahat bırakmadı bizi saolsun benide altüst etti ne diyeyim ne düşüneyim hiç bilmiyorum karma karışığım yani ctesi ehliyet sınavım var motordan kalmıştım ya ona bakıyorum ama yok kafam almıyo artık bi şekilde yapmaya çalışıcam nolursa olsn böyle yani durum biraz geçsin ben şu kafamı toparlayayım yine gelicem bol bol çook öpüyorum sizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
bekledim kimseler yok
ilknurun ,ekimin keyfi yok belli
prenses annesi gille gitmiş
zeynepcik kayıp
gözde gelinin gezmesi var galiba
:gitme::gitme:
yok kıs hasta değilimde
canım bişey yapmak istemiyo pek
dün tansiyonum oynadı biraz belki ondandır
sıkıldım herhalde
daha iyiyim bugün
işim gücüm yok zaten
bi çamaşır attım makineye
yemeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?