mehtap bacı senin meslekte müdür yaıyor ne müdürü oldun canım hayırlı olsun
merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum ne olur kusura bakmayın karın ağrılarım nerdeyse geçti..dün benimki balık pişirdi bende sofra hazırlayayım diye mutfağa girince balığı görüp kokusunu alınca bütün akşam çıkardım durdum ..ben balık yemem . pişirmem , bakmam bile tansiyonum düşüp hemen levaboya zor yetişirim, bu gün de tül perdesi kokuyor diye çıkarıp yıkıycam ...
bu arada benim oğluşun okulunun aile birliği annesi oldum yarın toplantıları var öğleden sonra yokum, beni çok sevdiler çok rica ettiler ben de gönüllü anneliği kabul ettim, canım çıkmasın çok sevimliyim galiba he he he
zeynep kıs kesteldeki Balkan panayırına gittinmi sen
show tv de kocaman senin yüzünü gösterdi sanki kıs
anaaa zeynep demişim
prensesim nasılsın kardeşim günün çok güzel geçer inşallah
zeynep, gözde, mehtabım, ilknuruuuum, selenimooo hepinize mutlu pazarlar toptan yazdım kızlar sayfa sürekli hata veriyor
şu mekik aletlei var kendinden mekanizmalı ondanmı alsak
girip çıktıkça mekik çekeriz
merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum ne olur kusura bakmayın karın ağrılarım nerdeyse geçti..dün benimki balık pişirdi bende sofra hazırlayayım diye mutfağa girince balığı görüp kokusunu alınca bütün akşam çıkardım durdum ..ben balık yemem . pişirmem , bakmam bile tansiyonum düşüp hemen levaboya zor yetişirim, bu gün de tül perdesi kokuyor diye çıkarıp yıkıycam ...
bu arada benim oğluşun okulunun aile birliği annesi oldum yarın toplantıları var öğleden sonra yokum, beni çok sevdiler çok rica ettiler ben de gönüllü anneliği kabul ettim, canım çıkmasın çok sevimliyim galiba he he he
prensesim nasılsın kardeşim günün çok güzel geçer inşallah
zeynep, gözde, mehtabım, ilknuruuuum, selenimooo hepinize mutlu pazarlar toptan yazdım kızlar sayfa sürekli hata veriyor
bugün bizde annemle temizlik yaptık dolapları falan indirdikk halıları sildik mutfak banyo derken çamaşır suyu kokusundan öğğ geldi başım döndüü :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?