Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesim ist da da bi doktora muayene olsan daha iyi olmazmı

valla canimm annem onda basladik ddedi degistirmeyelim dedi bi bu hafta denicem bakalim dedigi gibi bi farklilik olcakmis aslind aboyle telde zor oluo ama denicem mecburen artik gulum yarinda ya exedox yada one aday weight smart alcam tatlimm

valla canimm annem onda basladik ddedi degistirmeyelim dedi bi bu hafta denicem bakalim dedigi gibi bi farklilik olcakmis aslind aboyle telde zor oluo ama denicem mecburen artik gulum yarinda ya exedox yada one aday weight smart alcam tatlimm

onlar ne canım

herkese günaydıııın bizim burda güneş yok tam kış geldi, soğuuuk ve yağışlı ama yinede günaydın herkese mutlu günler...kızlar valla ben hafta içini seviyorum benimkiler gidipte ev bana kalınca bana bir huzur geliyor rahat iş yapıp buraya geliyorum he he he

kız ben de mutfak müdürü olucam stajım biticek, yakında belgemi alırım :))))

ekim geçmiş olsuun cnm sanırım seninde midende sorun var
buara pek yağlı şeyler falan yeme hafif bişiler yemeye çalış cnmm

sağol canıım..bizim evde çok yağlı yenmez zaten benim karnım ağrıyordu çok şükür geçti..temizlik yapmışsınız ooh temiz temiz, sağlıkla oturun, ben her gün yapıyorum banamısın demiyor bizimkile biraz dağınık ne yerlerse ağızlarını ıskalayıp yere gönderiyorlar:))))

iyi gelir inşallah tatlı prensesim, seni meşgul edecek bir uğraş bulsan biraz iyi gelirdi...
yazın ki okul kermesinde eksikleri çabucak tamamlatıp her işe koşturdum, çabucak sinirlenip söylenmeye başlayınca her zaman etrafımdakiler mutlu olur tatlı tatlı ve esprili söyleniyorum ya ondan galiba:)))

offff yazma zevkim kalmadı,yine açılmıyoo,
İlknurr nerde geziyosun, ajanlık yapacam ama bağlantı açmıyo.
gez sen bacı,nasılsa konuşamıcaz.

avatarın çok matrak her defasında beni gülümsetiyor delikafadulden

tüm topikleri dolandım geldim hala kimse yok benim yemek ve iş yapmam lazım öğleden sonra yokum kendinize iyi bakın kızlar ben sabahçı siz akşamcı bir türlü karşılaşamıyoruz opuyorumnanaktan

selam cankuşlar
hava kötü amanın kaç gündür yağmur yağıyor hava kapalı
benim oğlum grip oldu ateşi çıkarsa dr gitcez
evin her yerinde soğan var ve akşam yatmadan sirkeli su kaynattım odalarda gelen maillerden okumuştum,inş kıza bulaşmaz

ilknur oğlanı gönderince gelir denk gelemedik
ekim yazmış çıkmış
hale ve zeynep gece kuşları
gözdede uğrar birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…