Selenimo ve Cankularyla her telden

afiyet olsuun cnm bende elma yiyiorum kahvaltı etmedim
hayırlısı bakiim artık birazdan hazırlanıp çıkıcam
bugün noldu biliyomusun biara tv de şu dolandırıcılar vardı ya sanırım onlardan biri aradı annemin teli
ismini falan biliyo en başta kimliğinizi kaybetinizmi diye sordu yoo dedi snra kimlik fotokopisini sordu
sonra annem bana verdi teli hangi karakoldan arıyosunuz diye sordum cvp yok hangi bankalarla çalışıyosnuz dedi söylemedim işte şu bankada hesabınız varmı bu bankada hesabınız varmı arka fonda sürekli telsiz sesleri siz ne için arıyosunuz diye bağırdım tamam hanfendi iptal ediyorum dedi kapattı teli
bende burdaki karakolu aradım söyledim nosunu falan adamlar polisler sizin hsp bilgilerinizi istemez hiçbi bilginizi vermemeniz iyi olmuş tel de dolandırıcılık yapıyolar dedi akannehir

Aaa ben izlemedim canım
aman Allah korusun ya
sakın telde bi bilgi vermeyin kimselere
Hadi inşallah iyi bi i ş olur kuzum hakkında hayırlısı olsun canım

ekimim ben yazarım senin yerine de ammmaa senin yerini tutamam o yüzden sende gir arada iki çızıktır emiii

bu gün çok çızıktırdım..alış veriş diyince içim bir hoş oldu valla ben 89 u görene kadar kendime birşey almıycam da ondan, inşallah çabuk 89 olurumda gözümde kalmaz alışveriş zaten paraları zayıflama haplarına vermekten kıyafete kalmıyor he he he

saoll ilknurumm ben şimdi bişiler atıştırayım hazırlanıp çıkayıım
hayırlısıysa olsun bunaldm evde

ilknurum sende şimşekten, gök gürültüsünden korkanlardanmısın bacıım bol bol salavat getir derdi annem ben korkmamda benim kız kardeşim korkar o da hiç uyumaz...seninde günün güzel geçsin gülüm

ekiim sen nasılsıın cnm buara karşılaşamadık hiç
istemesemde alışıyosnn evde olmaya ama iş bulabilirim belki bugün görüşmeye gidicem ama eş için biraz daha zaman var :kedi:

dua edicem senin için hayırlısıysa inşallah işin olur canım ..iş görüşmesinden dönünce nasıl geçtiğini yaz, hayırlı haberlerini bekliyoruz

selam ekim
ben korkmam çok şükür de
uyuyamam sesten
ne yapalım
şimdi hava yağmıyo
ama bulutlu
89 u görene kadae almıcam bişey demişsin kuzum
o zaman ekstralara devam değilmii

neyse canlar ben çıkıyoruum kendinize iyi bakıın
bnm için dua edin hayırlısıysa olsun
öpüyorum sizii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…