Selenimo ve Cankularyla her telden

bugüün sabahtan berii var misafirr
çayaa geliyoo arada öylee ağzı var dili yok mübareğinn şakkıdı

KIZLAR SıZLERLE KARŞILAŞIĞIMA ÇOK SEVıNDıM
Ekimciğim,hale nasıl
ABLASI nasıl çook özledim sohbetini gadasını aldığımın:))

ilknurum nerdesin kuzum
gözde beni beğenmedi çıktı
zeynebim kendine iyi bak
çıkmak zorundayım
CUMARTESı BURDAYIM
ÖZLEYıN BENı :)))

kendinee iyii baak cnm
ctesii görüşürüüzz
sende bizi özlee e mii =)

ilknurcum acil çıktı galiba
neyse kısmetse cumartesi görüşürüz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlarrr merhabaaa anneannemden dondumm dun aksamda lw6090a basladim yoksa bu istahin sonu gelmicek burdaki doktordada is yok bence yan etkisi kilo kaybi olan bi ilaci bana verdi sonucta baska sorunlara yol acabilir neyse fazla uzatmayim umarim yine ayni etkiyi gorurumm sizler naptiniz cankuslar

KIZLAR SİZLERLE KARŞILAŞIĞIMA ÇOK SEVİNDİM
Ekimciğim,hale nasıl
ABLASI nasıl çook özledim sohbetini gadasını aldığımın:))

canimm mehtabim tesaduf edemedik anneannemdeydimm bugun dondum tatlim bu arada ben lwye basladim malum istah felaket yine kendi doktorumdan hayir cikti gulum sonunda telde konustuk bazi bunyelerde belli aylardan sonra cok istah acilmasi yaparmis bu urunu dedim bitkiselse kullan dedi kalorisi dusuk seyleri bol bol yemeye calis dedi cunku kriz hali geldigi icin anlatilmasi zor durum valla elinin altinda cantanda hep biseyler olsun dedi onlari ye dedi herkeste yapmazmiss gele gele beni bulmuss tatlim

kizlar anneannemden donerken size yiyecek getirmedim ozendirmeyim diye ama ufak biseyler aldim herkes hangisini begendiyse kendisi secsin istedimm gule gule takin canlarimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…