Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesiim topiğimize gece bekçiliğii yapalııımm
alttan dikizleyenler giremesiin kötükedihüso kötükedihüso

cankuslarrr herkes begendigi kolyeyi secsinn boynuna taksin taktikca beni hatirlasinn:)))[

Son düzenleme:
kizlar gunaydinn lw nin etkisi basladi sabahin erken saatlerinde gune baslamis bulunmaktayim:))
hemen kahvaltimizi hazirliyorummm selemiinommmmm ilknurummm mehtabimm ekimimmm zeynebimmm gozdemmm hadi uyanin kizlarrrr kahvaltimiz hazirrr

günaydın kızlar ilk ben gelirim sanıyordum ama halem gelmiş ben gece 2den bu yana gözümü kırpmadım saf gibi oldum şimdi de annemdeyim biraz yatıyım anca öğlene görüşürüz kızlar...

bendede o huzursuzluk başladı bizim burdada 10 okulu tatil rtmişler domuz gribi vakası arttı burası küçücük bir yer çabuk yayılır diye korkuyorum, gerçi her hafta sonu okulu baştan aşağı temizliyip her teneffüs sonrası tuvaleti kapıları yıkıyıp siliyorlarmış, temizlik jelide dağıttılar ama insan yinede endişeleniyor rabbim hepizizin yavrularını tabi bizide esirgesin ....pazartesiyi dört gözle bekliycem özledim seni bacııı

KIZLAR SİZLERLE KARŞILAŞIĞIMA ÇOK SEVİNDİM
Ekimciğim,hale nasıl
ABLASI nasıl çook özledim sohbetini gadasını aldığımın:))

ben iyiyim çok şükür kardeşim prensesinde iyi lw alacak yine lw topiğine dolucaz zayıflıycaz sen de gel bacıım

ay canım niye soğukta oturuyor hem sen üşütürsün hadi sen evine geldin yaşlı kadın hasta olursa allah korusun...

kizlar anneannemden donerken size yiyecek getirmedim ozendirmeyim diye ama ufak biseyler aldim herkes hangisini begendiyse kendisi secsin istedimm gule gule takin canlarimm:))

allahım ne düşünceli kızsın ya ben alttakinden 2 taneistiyorum biri sana biri bana kalbimiz bir olsun hep ordasın zaten sağol nazlı papatyam

günaydın millet
EKıMCıM SELAM
gözde Allah kavuştursun canım
halecim hoşgeldin
selenimo ablam resmi bitiremedi herhalde girmemiş dün
bugünde kursu var
gidene kadar uğrasaydı bi
zoicikneden iştahın yok kuzum canın mı sıkıldı
benim portakal soslu kereviz süper oldu
bi tencereden gram kalmadı kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…