selinin çeyizleri:)

kahvaltı takı ına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güğle güle kullan :)

ikimizde haziran gelini olcaz demekki:)

Evet Ama zaman çok çabuk geçicek sanki, daha geçenlerde 8 ay kadar var diyordum, bir de bugünlerde düşününce 6 ay kalmış neredeyse... :18: :26: Umarım her işi zamanında halledebiliriz, ben bayan ayrıntı ve telaş olarak işim zor gibi...

güle güle kullan.Bernardo romancenin yemek takımıda var :) Gerçekten güzeller.Ben gençlerin şıkır şıkır şeyler kullanmalarını istiyorum ya.Her şeyim şıkır şıkır olsun.Senin kahvaltı takımıda öyle :)

ii günlerde güle güle kullan cnm maşallah diyelim

Eki Görüntüle 305415
ürünlerin hemen açıklamasını yapim kızçeler tv ünitem ve masam taamen beyaz ama ben siyah beyaz resmini buldum malesef koltuk takımımda pembe diil tamamen süt beyaz sadece küçük yastıkları eyfel kulesi motifli ve berjerleri eyfel kulesi motifli:)

ama bu pembe kumaşı görseydim şayet kesinlikle bunun aynısını alırdım:) ayrıca hemen sölim bu takımın aynısın köşe takımıda var onuda almayı düşünüorum ama saçma olurmu karar veremiorum yada yataşta korners köşe takımlarından yastıkları yazı dolu olan bi takım var çok modern onu ama karar veremiorum bi tğrlü mahvoldum ben

yataşın city köşe tkımı var cnm yastkları yazılı, alçak gelid bana biraz yere yakın ama showroomda oturdum o kdr rahattı ki, ilerde bende ondan almayı düşünüormm, gerçkten çok modernn

güle güle kullan canım kahvaltı takımının markası ne acaba çok begendim ya...

kızlar dün bernardodaydım eyfel kuleli kahvaltı takımını yakından görünce hiiiiiç AMA hiç beğenmedim çok soluk duruyodu şahsen almaktan şiddetle vazgeçtim haberiniz olsun:)

cnm kahvaltı takımın çok güzel..Allah hepsini ii günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım..koltuk takımın ne marka cnm?

kızlar dün bernardodaydım eyfel kuleli kahvaltı takımını yakından görünce hiiiiiç AMA hiç beğenmedim çok soluk duruyodu şahsen almaktan şiddetle vazgeçtim haberiniz olsun:)

Photoshop eseriymiş demek o canlı renkler Tüh ya ben de diğer servis ürünlerini çok beğenmiştim, alırım diye düşünüyordum. Çok renkli olmasa da olur sanki diğer servislerdeki ürünler, baskısı iyi gözüküyorsa? :26: Aklında başka bir takım var mı, yine bu tarz bir takım mı almayı düşünüyorsun peki?

cnm kahvaltı takımın çok güzel..allah hepsini ii günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım..koltuk takımın ne marka cnm?

kuşum ben o koltuk takımını rönesans mobilyadan aldım maskodan fakat saloni mobilyadada aynısı var fiyatalarıda hemen hemen aynı

AÇIKÇASI O KAHVALTI TAKIMINA 300 MİLYON VERİRSEM BEN 300 gün uyyamam ha daha farklı modelleri canlı duruodu ama sanki beyaz tabağın üstünde4 soluk ve cansız renkleri gtimiş gibi duruodu açıkçası otakıj olsa olsa 80 m,lyon anca eder ben o parayı ona hayatta vermem onun yerine karacqdan almayı düşünüorum ordada çok güzel takımlar var:)

güle güle kullann.. herşey çok güzel özenle seçilmiş kahvaltı takımını çok beğendimm bendemi alsam diyorum

Harika ürünler almissin, hepsini iyi günlerde kullan insallah..
Bu ise baslayan herkese Allah yardim etsin, zor ama güzel bir sürec..

Eki Görüntüle 311504
geçen hafta sonu ikea daydım yine altını üstüne getirdimveeeeeeeeee batıp çıktım:) vazoların nette kırmızı ve mavisini buldum benimkilerin hepsi beyaz çerçevelerimde beya buzdolbı magnetlerininde siyah olanından aldım:)
halaaaaaaaa almak istedim şeler var napjam ben her gördümü beğeniorum bide size bişe sorcam ben pasta tabak seti almak istiorum nasıl bişe alsam sizce yardım edin bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…