- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
-
güle güle kullanın
canım benım Rabbım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın huzurla askla mutlulukla ve sağlıkla inşallah
Eki Görüntüle 324681
kızlaaaar bugün markafonide olan brabantia kampanyasından bende yararlanmak istedim gerçekten çok çok uygun bende bunu aldım aslında amacım kaşıksız olanlardan almaktı kalmayınca bunu almak zorunda kaldım çünkü bidaha böle bi kampanya hayatta olmaz bence çünkübenim aldım kavonozun tanesi 46 tl idi 30 a inmiş 3 tane aldım tezgah üstüne çay kahve ve süttozu koymak için:) ama kaşıksız olanı dahada uygundu 15 tl idi ya normalde 119 tl olan takım 45 tl ye gelio
Canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan hepsini :)) Koltuk takımının markası nedir ve kaça aldın canım ben de araştırma içerisindeyim. Kolay gelsin çeyiz işi çok zevkli ve bir o kadar masraflı :)))
hepsi çok güzel sağlıkla iyi günlerde kullanın tupperları almakla da çok iyi etmişiniz çok kullanışlılar ben çok severek kullanıyorum...
Kızlar bakar mısınız benimkilere fikirlerinizi bekliyorum
canım eger kagıt havlu için olan dik peçeteliği soruyosan onu tupperwaredwn aldım servis için yani kera peçeteler için olanı soruosan onuda ikeadan aldım tupperin fiyatı 24 dü ikeadan olanın fiyatı ise 6 küsürdü ama tam hatırlamıorum:)canım peçeteliğini nerden aldın acaba???
canım eger kagıt havlu için olan dik peçeteliği soruyosan onu tupperwaredwn aldım servis için yani kera peçeteler için olanı soruosan onuda ikeadan aldım tupperin fiyatı 24 dü ikeadan olanın fiyatı ise 6 küsürdü ama tam hatırlamıorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?