Insaallahh hepimizin bebislarimiz olur bende emrebeyda karar verdimm insallahh pesinizdan geliorum .....İnşallah canım sağol hemen al da sende başla melegine kavuş inşallah emre beye mi gideceksin
Canim transferin oldumu ben pzt olacak sandim hadi hayirlisi hakkimizda Allah yüzumuzu guldursun ins ..ins bebislerimiz tutunurlar bizimle olurlar gecen sene bugün kaybetmistim bebegimii ins bu senede hediyemi alirim insCanim hadi insallah mujdeni aliriz melegin seninledir
Bende aldim bebegimi geldim artik benimle
10 subat test gunum hayirlisiii
Alllahim hepinizi kucaginiz dolu olsun bebeslariniz siki siki tutunsin hepiniziki dua ediyorumm hepiniza senin bugun kacinci kunki benimki 10 kun gel demisti bende 8 kun yaptim dayanamayeb ammma malesef olsunn bak yene enerji yeni guc subata rapor icin martta basliorumm kendimi toparlamis oldummm ...KIZCELER HADI UMUDUM OLUN BENIM MUTLU OLIM BEN....guzel haberler bekliorum sizdaanSaolun kizlar takmamaya calisiom ama iste elde degil ins tutar da unuturum herseyi evdeyim dinleniom beni bugun 29 ocaga cagirmislardi test icin erken die gitmedim pzt gidecegim ins hayirli sonuclarla dönerim .fundacigim allah yardimcin olsun ins hadi hayirli haberlerde senden pzt buyuk gun bizim icin.nergizcigim yazicam pzt dualariniz icin saolun allah hepimizin muradini versin ins
Ay bende oyle oldum ya transferdan sonra oksuruk basladi gripp neden anglamadimmCok oksuruyorum yalnizzz((
Insallah sebep olmazzz((
Cnm dikkat et bende öksuruyorum hastalandim transferden sonra ateslenmemeye bak derece varsa evde sık sık takip et atesini gece kalktigin zamn falan sabah kalkincada takip et ates iyi degilmis ates sicak tut kendini oksurugun dshada siddetlenmesin valla benim cok siddetlendi ama suanda azaldi cok sukur ozellikle ayaklarini sicak tut ins hayirli hberler alirizCok oksuruyorum yalnizzz((
Insallah sebep olmazzz((
Evet vucut o kadar tempoya dayanamio hastalanioz galiba ins hadi sende gel arkamizdan cnm ins hepimizin hakkinda hayirlisi diger kizlardan ses yok tuttumu tutmadimi bilmiosAy bende oyle oldum ya transferdan sonra oksuruk basladi gripp neden anglamadimm
Bu arada semia sakirde yaptirmican heralde .hayirlisi olur belki bu sefer orda tutar insInsaallahh hepimizin bebislarimiz olur bende emrebeyda karar verdimm insallahh pesinizdan geliorum .....
2 denememi emrebeyda yapmaya karar verdik insalah hayerlisi olurr semihada hastalari dahada coooogaldii ...Bu arada semia sakirde yaptirmican heralde .hayirlisi olur belki bu sefer orda tutar ins
Aynen öyle cnm elimizde olan bisey degil tabiki biz sadece dikkat edicez gerisi Allah a kalmis .ins gecer bisn once öksurugun bendede var gerci kolay kolay gitmio geldimmiSağolun canlarrr serapcan sen yapsan çıkar aslında sonuç insallahhh hamilesindir canimmm
Yaa bende faranjit var gıcık gibi kuru öksürük onun dışında iyiyim ama her oksurmemde annem uzuluyo elimden bişey gelmiyoki veren allah oyle de verir nasip kismetse
Hepimiz için hayirlisiiiburdan herkes hamileyim yazsın dahada ugrasmayalim çok zorrr
Nergiscim seni de bekliyoruz pesimizden
Aynen öyle cnm elimizde olan bisey degil tabiki biz sadece dikkat edicez gerisi Allah a kalmis .ins gecer bisn once öksurugun bendede var gerci kolay kolay gitmio geldimmiidrardan yapinca cikarmi.kandan diosan eger pzt gitcem zaten hastaneye o zamn orda ysptiririm hem bu embiriolari konusacagim doktorla bakalim ne diecek nie böle yaptilar. hayirlisi hakkimizda
Canim ben okmeydan devleta cektiricam gelicak ay ozelda 400 tl dan baslio okmeydan devlete gitKızlar rahim filmi çektirebilecegim yer önerebilirmisiniz bana avrupa yakasında rapor için çektirmem lazım .
Canim ben okmeydan devleta cektiricam gelicak ay ozelda 400 tl dan baslio okmeydan devlete git
. Nerde oturuyosun ben sultangazi bahat hastanesinde cektirdim 200 tl ye 40 tl de muayene parasi alio bilgine ben anestesiz cektirdim yalniz cok sanci olmuyor dayanabilirsen anestesiz cektir derimKızlar rahim filmi çektirebilecegim yer önerebilirmisiniz bana avrupa yakasında rapor için çektirmem lazım .
yaptim cnm bugun idrarda cikmadi hayirlisi pzt bekliorumCanim bugun bi arkadas yapti hemde 6. Gun idrarda ciktiisenin embriyo gec transfer olduyaa kesin cikar gibi geliyo banaa
yaptim cnm bugun idrarda cikmadi hayirlisi pzt bekliorum
Evt adetin ilk kuni randevu al kadin doktra una soylarsan rahim film lazim cekilmak istiorum deya seni yonlandirma yapioo aşyaya inib randevu aliosun unlar sana urda gunina gore verioo eng kec adetin 2 kun gitmen lazim ben 4 kuni gitim bir dahaki aya kaldi yok ben amelyat oldum uning icin istioruz rahim film..okmeydan devlet hastanesimi demek istedin randevu almamız gerekiyormu peki, bide rapor için film şeklinde çıktısı olması lazımmış elimizde devlette onu vericeklermi acaba? Sizdemi rapor için ugraşıyosunuz?
Ins cnm hayirlisi .ins senin icin de herkes icin hayirli olur tedavi sonucuHayirlisi canim insallah kanda gorucez ptesi hayirli mujdeli haberle gel insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?