Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Canim nerdesin seni beklioruz neoldu test yaptinmii sonuc nee ay bizi merakta brakma olurmuu. ALLAHIM insalaah pozitifle gelirsinnn

Evettt serappp insallahhh kan degerin cok guzeldir yaa muhtemelen o. Sonra cikar

Tutmamis kizlar zaten bir belirti yoktu.ama hastane kafama cok takildi bisey var ama ne.bi arksdasta vardi dun 11 tane embiriosu olusmus cok iyi falan demisler ama onunda tutmamis dun 3-4 kisiydik tutmayan doktor senden cok umutluydum falan dedi anlamadimki sıkınti nerde.esimin a kalite sifir cikmis dopler istedi doktor vitamin verdi onlara baslicak dopler sonucuna bakicak biz capada cektirmistik ameliyatlik bi durum yok demsti capanin doktorlari bakalim ne diecek buranin doktoru .ins sizin sonuclar iyi cikar kizlar cok yipratici bi durum ya allah herkesin yardimcisi olsun fundacim ins senin sonuc iyi cikar buraya yazsanda yazmasanda dualarimdasiniz

Seninla olan kisiniki kaciki tutmuskii senin durumun aynan benimki kibi olmuss kalete 0 dedi amelyat dedi dopler yaptikk simda baska doktra giticaz 10 darandevumiz varr ...Amma uzulmek yokk yola devamm bir kac kun dinglan eng iyi si emrebeye gitmekk raporimizii cikaralim gitali urda dondurmada bedava neguzell...canim su an seni cok iyi angluorum bende oyle oldum dunya basima yekildi amma bak su an iyimm yola devam dinglandim toparlandim hadi baslicam insalah rahim film lazim uni cektirim giticam embrebeyda umudum buyokk insalah urda olurr sende gel dinglen braz sonra ammma topalan once uzulmek yok daha yolun basindaiz...

Kizlar uzelmek yokk tamam biraz uzulin ammma cok dill ☺Yolun basindaiz daha hepimiz ALLAH nasib eder elbete bizada bir bebek bir gun annne olucaz tum bunlari unuticaz insalahh hepimiza Allah yardamci olsunn....

Canim inan cok uzuldummm
Yalniz bu ne yahuuu banada nergisede ayni sey soylendi a kalite sifir hemen doppler avrasyaya yolladi ziya bey sonra aneliyat ister ol ister olma kafa karisti tabi raporumu alip ciktim ordan
Lab. Da sorun var bence ileri teknoloji degil
Kendini cabuk topla canim
Ameliyat olmasin bencee

Cok tesekkr ederim kizlar gercekten damdan düseni damdan dusen anlar diolar ya yakinlarimdan daha cok moral verdiniz bana bizi bizden daha cok anlayan olamaz heralde.avrasyaya gitti bugun esim cektirmis oranin doktor ameliyat demis arastirma hastanesine gidecek yarin randevu aldik birde orda cektirelim dioruz ins cektirebilirsek tabi.semihanin uroloji doktirunada pzt gosterecek sonucu kesin o da ameliyat der.dun biz orda tutmayan arkadaslarla konusuoduk onlarda dedi kedin labaratuvar ortami kötü teknolojik acidan, umutlarimizla oynuolar şikayet etmek lazim diolardi bilmiorum bende suphelenmio degilim.gecen sene orda kurtaj olmustum makinalar eskiydi bayagi vurarak calistiriolardi hatta cok sasirmistim dogum uzerine hastane ultrosan cihazlari tas devrinden kalma bilmiorum doktor gercekten cok iyi o hastanede adam harcanio adi kötuye cikcak .şikayet edilecek yeri bilsem 5 dk da durmam milletin umuduyla oynuolar .bakalim Allah ne gosterecek ins fundacim seninki tutarda burdan teyzelerine iyi habetlerini verirsin.nergizcim saol cnm sende destegin icin ins sizin sonuclarda iyi cikar baslarsin bian once hayirlisiyla

Serapcimm orda suha bey varmis sener beyden evvel simdi cok iyi yerlerde ben inaniyorum sener beyde hakettigi yere gelicek bende kendisine minnettarim cok mukemmel bir dr. Tabi yine onun gibi ilgili bilgili kibar bi dr yerine gelsinki insanlar madur olmasin..

Canim ameliyat cok riskli sakin hemen ole bisey dusunmeyin bak imsi teknigi var benim esimin spermleti bu teknik ile secildii ve embriyolarim kaliteli oldu

Bu konuda canini sıkma sadece bekle sabirla ve dogru bir merkezde yola devam et canim.
Bende bekliyorum bakalim allahtan hayirlisii

O dedigin teknik nasil bi yontem mersk ettim simdi.sizde varikosel cikmismiydi caplari neydi.birde ileri hareketlilik kacti bizim ileri hareketli cok dusuk.bir ay önce yapilan tahlil daha iyiydi transfer gunu verdigi tahlil cok dusuk cikmis avrasyadaki doktorda sasirmis bir yerde sıkınti var ama nerede.

Canim sende toparlan braz gel yanimiza bizim hastane cok karabalik oldu eskidan 50 hasta vardi simda 150 hasta oldu dedi urdagi kiz uning icinda gel emrebeye madiy zor olabilir amma e

Canim ben esime hergun havuc sıktım
Yum.toplama gunu 45 ileri hareket olmus cok etkili
Varikosel dedi evet ama ameliyatlik degil iki ayri dr a gitti esim
Bu konuyu cok dusunup uzulme bende yikilmistim ozaman
Imsi teknigi bi arastir cok iyi seciyolar en iyi spermleri goruyor..

Biz ilk özel şafak has.nde cekirmistik cikmisti sonra capada cektirdik cikmadi capanin sonucunuda digerinide 3 farkli doktora gostermistik capa guvenilir ellede belli olmuo ameliyata gerek yok dediler dün avrasyada cektirdi esim ameliyatlik demis yarin baska hastanede yine cektirecek bakalim orda ne cikacak.o dedigin yonteme baktim aslinda iyi bisey heryerdede yok size ek ücret cikardilarmi o yontem icin .raporla ne kadar tuttu cok kafamiz karisk bilmiorum ne yapcaz

Benim esimde kanunide prof a gitti test istedi tekrar guzelde cikti
Burda yani ist.tupbebekteki dr da ayni sekilde ameliyata gerek yok yeterli degerleri dedi
Imsi teknigi eger son dakka gerek duyulursa uygulaniyo yani yetersizse ve kalitesizse spermler hemen o cihazla bakiliyo
250 tl ek oluyor
Bizim tedavi 4 bin tutmadi tam
Bide bisuru ilac kaldi onlari iade edebilirsem epey duser

Himm ins pozitif sonucu alirsin ilaclara bidaha gerek kalmaz ins sen bari görursun pozitifi bana nergize umut olursun havuc u bizde deneyelim o zamn bakalim sifa olur ins .bizde yarin bidaha cektirecek esim bakalim orda ne cikacak

Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak;
1-Tüp bebek raporu çıkartırken dış heyet mi yoksa orda mı yapıcamızı ne zaman belirtiyoruz.Atıyorum Dış heyet alırsak sonradan değiştirip orda yaptırabiliyoruz mu?
2- Eğer raporu çıkartırsak süleymaniye bze nekadar sonraya tüp bebek için rapor veriyor.?
3-Rapor çıkarmak kolay mı?

birde bu randevusuz gidilen ilk takipte hangi bölüme gidicez 5.kat tüp bebek merkezi mi yoksa kadın doğum polikliniklerden herhangi birisi mi?

Hosgeldin arkadasim rapor cikarmak zor degil ugrasiosun gel git yapiosun tüp bebek bolumune gidiosun hep kadin doguma bi kere gidiosun ilk adetli muayeni tüp bebek bölumunde, adetsiz muayeni kadin dogumdan randevu alarak orda oluyosun.dis heyet olayini bilmiorum ama disarda yaptirmak icin alirsan sonra orda yaptiramisun galiba.raporu cikardiktan sonra ilk adette baslion ilaclara hemen yaptiriosun tup bebegini.ama duruma gore tabi aşilama durumundaysan asilama tüpbebek likse durumun tüp bebek e karar verio heyet.5.ci kat tüp bebek oraya gidecen.baska merak ettigin varsa sorabilirsin saolsun arkadaslar bizim kizlar hep yardimci oldular bana sanada oluruz.

Teşekkür ederim aslında birsürü sorum var..Peki ücret felan ödüyormuyuz herhangibir şekilde..Bide tüp bebek için bekletmiorlar diyosun yani hemen başlanıyo tedaviye?sıra felan yok öyle mi?bizim açıklanamayan infertilite yani sebepsiz. özelde 1 aşılamam ve kanunide 2 aşılamam var.Kanuniden aşılamam yapıldığına dair rapor aldım şimdi süleymaniyeye başvurmayı düşünüyorum rapor için.ama buralardan pek sağlıklı aydınlatıcı bilgiler alamadım.bayadır takip ediyorum.cvpların için çok ama çok tşk edeirm.

Rica ederim.Tamm o zamn sana tüp bebek raporu cikarirlar .asilama yaptirdigin raporunuda hazirlayacagin rapora koyuyosun adet olur olmaz git basla hemen oraya.para vermiyosun tüp bebek yapilacaksa ki sana tüp derler yumurta toplama islemi zamani 410 tl yatiriosun hastaneye.ilaclarinda var tabi durumuna göre veriolar ilaclari o yüzden farklilik gösterio fiyatlari.burdan raporu cikarip uygun güvendigin özel hastanede yari yariya yaptirabilirsin.semiha şakirde yapilan testler sonrasinda raporunu kolaybir sekilde alabiliosun.sormak istedigin baska sorular varsada sor sıkınti degl ben yada burdaki arkadaslar cvp verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…