Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Aradığım kadarıyla tüp bebek merkezleri çok fazla indirim yapmıyo..1000 tl gibi indirim yapıyolar..çok fazla paralar istiolar.. Süleymaniyede sadece 450 artı ilaçlar mı diyosun maliyet..

Rapor süreci uzun mu? Nekadar sürede alabilrim kaç defa gitmem gerekiyor acaba.
Yumurta toplama islemi 410 tl.benim ilaclar 740 tl tutmustu kisiye gòre degisio cok sorun yoksa sendede o civarlarda tutabilir.istedikleri evraklari hazirlicaksin sana bagli yani ne kadar cabuk hazirlarsan o kadar cabuk cikarirsin cnm.yari yariya yapan yerler var hatta kadinlar kulübünun bir bolumunde paylasim alani var .googleye yaz tup bebek fiyatlari diye cikar zaten direkt kadinlar klubü paylasim alanlar var o cikar oraya bak.

Rica ederim ins yardimci olabilmisimdir.ben orda yeni yaptirdim sonuc negatif , pozitif sonuclar alanda var tabi .ins hakkinda hayirlisi olur

merhaba serap hanım bende semiha şakirde testlerimi yaptırdım üroloji dr eşimin test sonucu çok güzel dedi ve sigarayı bıraktığı için 4 veya 5 ay içinde kendiliğinden olma ihtimali var dedi bize bu ara benim sebepsiz bir kaç ay içinde olmazsa tüp için rapor çıkartıcam ben yalnız siz burada 410 tl yumurta toplama işlemi demişsiniz siz sigortalımısınız yoksa ücretlimi ?

sigara da mı bıraktırıyorlar:)
bayanın içmemesini istiyorlar tedavi sırasında yumurta kalitesini etkiliyormuş ama erkeklere bilmiyorum benim eşim kendi bıraktı dr da sonucu çok güzel siğara parasınla kaplıcalara tatile gidin stresten uzak 4 ve ya 5 ay içinde olabilir dedi

Mrb sigortaliyiz zaten prosüdur geregi 900 gün sigortali olmak gerekiyor devletten yararlanabilmek icin .valla semiha nin doktoru bizim sonuclarada iyi dedi ama transfer gunu nasil oluyosa hersey cok düsuk cikti anlamadik.ins iyidir sonuclariniz.bu arada bayaninda erkeginde kesinlikle tedavi zamani sigarayi birakmasini söyluyolar

Bende bugün hayırlısıyla rapor sürecine başladım,ultrason muayenesi yapıldı bana 3 tüp kan tahlili verildi,eşime 1 tüp artı spermiogram martın başına gün verildi. heralde bundan sonraki aşama adetsiz muayene.HSG var zaten bende.Para almaları saçma değil mi?hani devlet karşılıyordu.forumda okuduğum yerlerde 5 tüp kan verdim felan die yazılar okumuştum inşallah bizimkisi doğrudur 3 tüp.çünkü baya aksilik çıkıyor bu işlerde.sonrada bi ay daha geç kalıyosun..bunların haricinde biryerlerden rapor felan alıcakmıyım acaba?dahiliye pskiyatri felan?

Kan tahlilleri 3 tüp bana 1 tüp eşime bir yanlışlık yoktur dimi?şimdi baktım sonuçlara normal hepsi.İstenenlerden biri hormon testleri fsh felan diğeri hepatit testleri bi taneside dış laboratuvar.İnş sonradan ekleme yapmazlar.Bilgisi olan var mı acaba?

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aşılamada hiç ücret almadıkları için merak etmiştim birde bana verilen kağıtta devletten ücretsiz yararlana bilmek için 4 koşul yazmışlar onun için merak etmiştim. tekrar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim inşallah daha fazla aratmadan isteyen herkezin kucağını doldursun ..

bendende 3 tüp almışlardı senin gibi aynı adetsiz muayeneyede eşimin test günü beraber gittik bütün işlemler 1 ayı bulmadı siz aşılama olmuşsunuz onun raporunu istiyorlar.

Rica ederim.amin ins allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin ins

Sonra yine veriisun evet 5 tüp falandi galiba.herseyi hazirladiktan sonra psikiyatri, dahiliye, genel cerrahi ve anestezi den imza aliyorsun raporu tamamlamak icin.sadece dahiliye bölumunden randevu aliyosun 182 den ayni anda hepsini imzalatiosun 5 dk sürmuyor beklemezsin cok kisi olmazsa.

Serap hanım daha sonra yine kan tahlili var dedimiz onlar ne acaba, ve neden bugün almıyorlar o zaaman. Bu konuda emin isiniz?.. Bide evrakları tamamladıktan sonra randevulu dahiliyeye gidilcek diosunuz. Sadece ben değil mi? Eşimle ilgili herhangi birşey varmı daha sonra.. Ve madem sadece imza diyorsunuz neden randevu alıyoruz..

Bize mart başına sprrmiogram verdi kan tahlilleri zaten çıktı bi tanesi şubat 16 da çıkıcak, adetsiz muayeneye de haftya gidicem anladığım kadarıyla çok bişey kalmıyor. Martın ilk haftası bütün evraklar tamamlanmış içeri verilmiş olur heralde.. Ama sizin dediğiniz giibi başka kan tahlilleri ve dahiliye genel cerrahi psikiyatri varsa zor

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bugün evrakları teslim ettim evrak bölümüne 25 inde gelin sabah 9da aç karnına kan vericeksiniz tekrar dedi evraklar tamam niçin tekrar kan alıcaklar raporumu 25 inde alamıycakmıyım ne kadar daha beklerim acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdeden teşekkür ederim.

Diger kan tahlilleri pek hatirlamiom ama kan sayimina falan bakiodu galiba. idrarda veriosun sekerine falan bakiolar ac karna gidiosun .imza toplamaya esinle cagiriolar imza atio o da.ayni gün ekg cekiolar birde röntgen cekiolardi galiba.raporu teslim ettikten sonra ilk adetinde gidiosun basliosun tabi zamn alio gec olsun temiz olsun yavas yavas oluo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…