Yumurta toplama islemi 410 tl.benim ilaclar 740 tl tutmustu kisiye gòre degisio cok sorun yoksa sendede o civarlarda tutabilir.istedikleri evraklari hazirlicaksin sana bagli yani ne kadar cabuk hazirlarsan o kadar cabuk cikarirsin cnm.yari yariya yapan yerler var hatta kadinlar kulübünun bir bolumunde paylasim alani var .googleye yaz tup bebek fiyatlari diye cikar zaten direkt kadinlar klubü paylasim alanlar var o cikar oraya bak.Rapor süreci uzun mu? Nekadar sürede alabilrim kaç defa gitmem gerekiyor acaba.
merhaba serap hanım bende semiha şakirde testlerimi yaptırdım üroloji dr eşimin test sonucu çok güzel dedi ve sigarayı bıraktığı için 4 veya 5 ay içinde kendiliğinden olma ihtimali var dedi bize bu ara benim sebepsiz bir kaç ay içinde olmazsa tüp için rapor çıkartıcam ben yalnız siz burada 410 tl yumurta toplama işlemi demişsiniz siz sigortalımısınız yoksa ücretlimi ?Yumurta toplama islemi 410 tl.benim ilaclar 740 tl tutmustu kisiye gòre degisio cok sorun yoksa sendede o civarlarda tutabilir.istedikleri evraklari hazirlicaksin sana bagli yani ne kadar cabuk hazirlarsan o kadar cabuk cikarirsin cnm.yari yariya yapan yerler var hatta kadinlar kulübünun bir bolumunde paylasim alani var .googleye yaz tup bebek fiyatlari diye cikar zaten direkt kadinlar klubü paylasim alanlar var o cikar oraya bak.
bayanın içmemesini istiyorlar tedavi sırasında yumurta kalitesini etkiliyormuş ama erkeklere bilmiyorum benim eşim kendi bıraktı dr da sonucu çok güzel siğara parasınla kaplıcalara tatile gidin stresten uzak 4 ve ya 5 ay içinde olabilir dedisigara da mı bıraktırıyorlar:)
Mrb sigortaliyiz zaten prosüdur geregi 900 gün sigortali olmak gerekiyor devletten yararlanabilmek icin .valla semiha nin doktoru bizim sonuclarada iyi dedi ama transfer gunu nasil oluyosa hersey cok düsuk cikti anlamadik.ins iyidir sonuclariniz.bu arada bayaninda erkeginde kesinlikle tedavi zamani sigarayi birakmasini söyluyolarmerhaba serap hanım bende semiha şakirde testlerimi yaptırdım üroloji dr eşimin test sonucu çok güzel dedi ve sigarayı bıraktığı için 4 veya 5 ay içinde kendiliğinden olma ihtimali var dedi bize bu ara benim sebepsiz bir kaç ay içinde olmazsa tüp için rapor çıkartıcam ben yalnız siz burada 410 tl yumurta toplama işlemi demişsiniz siz sigortalımısınız yoksa ücretlimi ?
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aşılamada hiç ücret almadıkları için merak etmiştim birde bana verilen kağıtta devletten ücretsiz yararlana bilmek için 4 koşul yazmışlar onun için merak etmiştim. tekrar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim inşallah daha fazla aratmadan isteyen herkezin kucağını doldursun ..Mrb sigortaliyiz zaten prosüdur geregi 900 gün sigortali olmak gerekiyor devletten yararlanabilmek icin .valla semiha nin doktoru bizim sonuclarada iyi dedi ama transfer gunu nasil oluyosa hersey cok düsuk cikti anlamadik.ins iyidir sonuclariniz.bu arada bayaninda erkeginde kesinlikle tedavi zamani sigarayi birakmasini söyluyolar
bendende 3 tüp almışlardı senin gibi aynı adetsiz muayeneyede eşimin test günü beraber gittik bütün işlemler 1 ayı bulmadı siz aşılama olmuşsunuz onun raporunu istiyorlar.Kan tahlilleri 3 tüp bana 1 tüp eşime bir yanlışlık yoktur dimi?şimdi baktım sonuçlara normal hepsi.İstenenlerden biri hormon testleri fsh felan diğeri hepatit testleri bi taneside dış laboratuvar.İnş sonradan ekleme yapmazlar.Bilgisi olan var mı acaba?
Rica ederim.amin ins allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insteşekkür ederim cevap verdiğiniz için aşılamada hiç ücret almadıkları için merak etmiştim birde bana verilen kağıtta devletten ücretsiz yararlana bilmek için 4 koşul yazmışlar onun için merak etmiştim. tekrar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim inşallah daha fazla aratmadan isteyen herkezin kucağını doldursun ..
Sonra yine veriisun evet 5 tüp falandi galiba.herseyi hazirladiktan sonra psikiyatri, dahiliye, genel cerrahi ve anestezi den imza aliyorsun raporu tamamlamak icin.sadece dahiliye bölumunden randevu aliyosun 182 den ayni anda hepsini imzalatiosun 5 dk sürmuyor beklemezsin cok kisi olmazsa.Kan tahlilleri 3 tüp bana 1 tüp eşime bir yanlışlık yoktur dimi?şimdi baktım sonuçlara normal hepsi.İstenenlerden biri hormon testleri fsh felan diğeri hepatit testleri bi taneside dış laboratuvar.İnş sonradan ekleme yapmazlar.Bilgisi olan var mı acaba?
Diger kan tahlilleri pek hatirlamiom ama kan sayimina falan bakiodu galiba. idrarda veriosun sekerine falan bakiolar ac karna gidiosun .imza toplamaya esinle cagiriolar imza atio o da.ayni gün ekg cekiolar birde röntgen cekiolardi galiba.raporu teslim ettikten sonra ilk adetinde gidiosun basliosun tabi zamn alio gec olsun temiz olsun yavas yavas oluo herseySerap hanım daha sonra yine kan tahlili var dedimiz onlar ne acaba, ve neden bugün almıyorlar o zaaman. Bu konuda emin isiniz?.. Bide evrakları tamamladıktan sonra randevulu dahiliyeye gidilcek diosunuz. Sadece ben değil mi? Eşimle ilgili herhangi birşey varmı daha sonra.. Ve madem sadece imza diyorsunuz neden randevu alıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?