Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

O gün kan ve idrar veriosun az önce diger arkadasa yazdim ordan bakabilirsin

yukarda özlem arkadaş da birşeyler sorduya yine kafam karıştı,bi doğru düzgün anlayamadım ben rapor aşamalarını

bu sonradan verdiğimiz kan tahlillerini neden önceden verip süreci kısaltamıoz. bugün neden vermediler bize bu tahlilleri onu anlayamdım ben

yukarda özlem arkadaş da birşeyler sorduya yine kafam karıştı,bi doğru düzgün anlayamadım ben rapor aşamalarını
Kizlar stres yapmayin kafanizida karistirmayin hersey asama aşama oluyor stres cok kotu etkilio tedaviyi.asama asama söylenenleri yapiosunuz.önemli olan tedavinin sonucu.bende sizin gibiydim ne zamn olcak nolcak diye söyleniodum oldu bitti bile ins iyi sonuclar alirsiniz yazin buraya diger arkadaslarada bizlerede umut olsun.

stres deilde aslında ben kanunide 2 aşılamamda çok saçma sapan şeyler yüzünden 2-3 ay boşuna gittim geldim.Aynı şeyleri burda yaşamamak için süreci ve yapılması gerekenleri tamamen öğrenmek istiyorum.tam bitti derken aaa bunuda yapıcaktınız randevu almamışsınız bir ay daha bekleyin demelerini istemiyorum.derdim sadece bu

Har sey bu sayefani basinda yazdim ben acin okiyen basindan kizlar usanmadan adim adim yazdim hepsini doktorimiz cok iyi bir doktrr u ne desa udur har seye soylio braz doktora guvenmelisinizz.....

Canım ya stres yapmamak mümkün degil bide süreç sürekli uzuyor hastanedekiler dogru dürüst bilgi vermiyolar parayla konuşacaklar nerdeyse sinir oldum bugün arşivdeki kıza dogru dürüst bilgi verse ölücek sanki almış eline telefonu konuşurken yüzüme bile bakmıyor biz insan degiliz sanki benim ögrenmek istedigim ayın 25 inde gittikten sonra ne kadar daha beklerim raporu almak için çünkü 26 veya 27 sinde hasta olucam ve bu ay tedaviye başlamak istiyodum.

Har sey bu sayefani basinda yazdim ben acin okiyen basindan kizlar usanmadan adim adim yazdim hepsini doktorimiz cok iyi bir doktrr u ne desa udur har seye soylio braz doktora guvenmelisinizz.....
Nbr cnm ne yaptin nasil gidior asamalar.biz carssmba docente göstercez sonuclari ameliyat olucak galiba esim siz neyaptiniz noldu sonuc

Doktorla konusursun onu adetim yaklasti bidahaki aya kalsin istemiorum falan dersin bilmiorumki.imzalari topladinmi dshiliye psikiyatri vs den .onlar i da yaotiktan sonra bisey kalmio ama konus doktorla sener bey cok iyi biri soracagin herseyi sor cekinme cok seker biri terslicek die korkma cok iyi gercekten.

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için.

Nbr cnm ne yaptin nasil gidior asamalar.biz carssmba docente göstercez sonuclari ameliyat olucak galiba esim siz neyaptiniz noldu sonuc
CaniM bizimkida yarin randevumiz var baska doktra inaasalah gitsin benimki bende rahim film bekliorum cekilicam sonra rapor icin baslicamm buraya az giriorum bana tel nom verirsan watsaptan yazisiriz canimm

CaniM bizimkida yarin randevumiz var baska doktra inaasalah gitsin benimki bende rahim film bekliorum cekilicam sonra rapor icin baslicamm buraya az giriorum bana tel nom verirsan watsaptan yazisiriz canimm
Telini kaydettim cnm watsaptan yazarim gorusurs

Bende aranıza yeni katıldım sadi konuk eğitim hastanesi semiha şakir e yönlendirdi tüp bebek için oraya gidip hamilelik elde eden varmi acaba...

hormon,amh ve mikrobiyoloji sonuçlarım çıktı sıra spermiogramda.Bakalım sonrasında ne bekliyor bizi..

Sebebi varmı peki tüp bebek yaptirmanin sebepsizmi beni sadi konuktan gönderdiler daha gitmedim adetin ikinci yada üçüncü günü gel dediler amh düşüklüğü var bende o yüzden vakit kaybetmeyin dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…