Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Sebepsiz infertilite var ise adilama yapiyorlar once kizlar..
Ben suleymaniyede ekimde asilama oldum negatif..
tup icin Raporu sonra aldim..

Bakalım hayırlısı ama rapor süreci var sanırım 2 aya yakın

Okadar surmuyor yaa
Evraklar hazirlanip kan vs islemleri hallolunca sonuc icin iki hafta bekliyosun sonra rapor isleride bir haftada hallolur bir ay icinde olur yani toplamda

Okadar surmuyor yaa
Evraklar hazirlanip kan vs islemleri hallolunca sonuc icin iki hafta bekliyosun sonra rapor isleride bir haftada hallolur bir ay icinde olur yani toplamda
Tam olarak süreci bilmediğim için bakcez,daha en başındayım sanırım adetli muayene oldum ve kan verdim geçen hafta

Ben hiç aşılama yaptirmdim üç buçuk yillik evliyim bi kere düşük yaptim kan pıhtılaşmasi çıktı tahlillerde sonrasinda hiç hamile kalamadim bir tüpümde kapalı olduğu için direk tüp bebek dediler amh degeride 0.60 rezerv azalmış dediler biran once tüp bebek deneyin dediler bizde bi kac gün sonra adet olucam ikinci yada üçüncü günü gelin dediler

Benim rahim filmim amh falan hepsi hazir sprm ve hormon tahlili orda yapilacak sanirim baska yerdekini kabul etmiyorlar

Benim rahim filmim amh falan hepsi hazir sprm ve hormon tahlili orda yapilacak sanirim baska yerdekini kabul etmiyorlar
Evt sanırım ole benimde birsürü tahlil var ama sadece rahim filmi geçerli orda sanırım, spermiograma mart başına gün vrrdiler onu bekliyoruz işte.. Sonrasında burda bi arkadaş yazdı gördüm başka tahlillet de var diyor ama bilemiyorum

Hakkimizda hayırlısı olsun bende 4 gün var adete 3. Günü direk gidicem bakalim ne dicekler bende meraktayim ne olacak nasıl olacak insanın içi bi tuhaf oluyo

Kizlar baska yerde yapilmis en soN ki sperm tahlilide istiolar dosyaniza koyun banada sonradan solemislerdi bir gun sonrada onun icin gitmistim tekrardan hazirlayin onlarida

Kızlar hamile olma durumum var sanırım adete üç gün var elimde bir adet test vardı yapayim dedim sabah yaptim ikinci çizgi silik çıktı adet olunca tüp bebeğe başlayacaktım meryem suresini okuyorum yer gök dua üzerine kurulu bugün kan testi yapicam inş gerçekten bebeğim benimledir sonucu yazarim ya sevinç olacak yada hüzün rabbim hayırlısıni versin...

Insalaah hamelesin tupe kk kalmas bende pazartesi rapor icin baslicam kan tahlilaraa...

Kan verdim kizlar sonuç 80.29 çıktı daha 3 gün var adete dua edin inş değer yukselir ve gercek bir hamileliktir biyokimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi

Reactions: oty
İnş pozitif çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…