Aşılamam var 3 kez 2 si devlette
Bakalım hayırlısı ama rapor süreci var sanırım 2 aya yakınOzaman alirsin direk raporu :)))
Bakalım hayırlısı ama rapor süreci var sanırım 2 aya yakın
Tam olarak süreci bilmediğim için bakcez,daha en başındayım sanırım adetli muayene oldum ve kan verdim geçen haftaOkadar surmuyor yaa
Evraklar hazirlanip kan vs islemleri hallolunca sonuc icin iki hafta bekliyosun sonra rapor isleride bir haftada hallolur bir ay icinde olur yani toplamda
Evt sanırım ole benimde birsürü tahlil var ama sadece rahim filmi geçerli orda sanırım, spermiograma mart başına gün vrrdiler onu bekliyoruz işte.. Sonrasında burda bi arkadaş yazdı gördüm başka tahlillet de var diyor ama bilemiyorumBenim rahim filmim amh falan hepsi hazir sprm ve hormon tahlili orda yapilacak sanirim baska yerdekini kabul etmiyorlar
Bende 27 yaşındayım 3,5 yıldır istiyoruz yaklaşık 3 yıldır uğraşıyorm. Evt hakkımızda hayırlısı zor süreçlerBen 27 yaşındayım sen kaç yaşındasın ne zaman dan beri uğraşıyorsun bebek için
Tşkler:)Kizlar baska yerde yapilmis en soN ki sperm tahlilide istiolar dosyaniza koyun banada sonradan solemislerdi bir gun sonrada onun icin gitmistim tekrardan hazirlayin onlarida
Insalaah hamelesin tupe kk kalmas bende pazartesi rapor icin baslicam kan tahlilaraa...Kızlar hamile olma durumum var sanırım adete üç gün var elimde bir adet test vardı yapayim dedim sabah yaptim ikinci çizgi silik çıktı adet olunca tüp bebeğe başlayacaktım meryem suresini okuyorum yer gök dua üzerine kurulu bugün kan testi yapicam inş gerçekten bebeğim benimledir sonucu yazarim ya sevinç olacak yada hüzün rabbim hayırlısıni versin...
İnş pozitif çıkar.Kızlar hamile olma durumum var sanırım adete üç gün var elimde bir adet test vardı yapayim dedim sabah yaptim ikinci çizgi silik çıktı adet olunca tüp bebeğe başlayacaktım meryem suresini okuyorum yer gök dua üzerine kurulu bugün kan testi yapicam inş gerçekten bebeğim benimledir sonucu yazarim ya sevinç olacak yada hüzün rabbim hayırlısıni versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?