Insalaah artar deyarin saglikli hamilelektirr..Kan verdim kizlar sonuç 80.29 çıktı daha 3 gün var adete dua edin inş değer yukselir ve gercek bir hamileliktir biyokimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi
Kan verdim kizlar sonuç 80.29 çıktı daha 3 gün var adete dua edin inş değer yukselir ve gercek bir hamileliktir biyokimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi
Ayy cnm ya hic sorma sırf o yüzden sevinemiyorum bile yarin tekrar edicem testi yerleşme kanamasina benzer lekeler geliyo adet gibi değil ama korkuyorum tabiki düşük mü yapicam yine diyeyad post: 39445827 .!.:Sonucun cok guzel niye kimyasal olsun hayret yaa bu bazi doktorlarda hep kotu konusuyo strese sokuyo yok yere
Daha adetine varnis gayet guzel bi deger
Ins. Saglikli artar haydi hayirlisi
Sen yat agir is yapma kendini yorma bos bosuna stres yapma insalllah articak deyarin kanama yerlasma kanamasidir dikkat et kendinaaAyy cnm ya hic sorma sırf o yüzden sevinemiyorum bile yarin tekrar edicem testi yerleşme kanamasina benzer lekeler geliyo adet gibi değil ama korkuyorum tabiki düşük mü yapicam yine diye
Sagol cnm ins öyledir bugünkü kan testim 186.4 çıktı doktor sağlıklı dedi yanliz lekelenmeler varsa kesilmesini bekle dedi tutunma aşamasında durabilirde kaybedebilirsinde dedi bende yatıyorum şimdiotpost: 39457728 .!.:Sen yat agir is yapma kendini yorma bos bosuna stres yapma insalllah articak deyarin kanama yerlasma kanamasidir dikkat et kendinaa
Hayirlisi olsun ins tutunmasi icin igne veya hap bisey vermedimi ? Verdiysede saati saatine kullan ins allah tamamina erdirirSagol cnm ins öyledir bugünkü kan testim 186.4 çıktı doktor sağlıklı dedi yanliz lekelenmeler varsa kesilmesini bekle dedi tutunma aşamasında durabilirde kaybedebilirsinde dedi bende yatıyorum şimdi
Amin cnm yok hiç bir şey vermedi telefonla görüştüm zaten ben progestan kullansammi diye düşünüyorum aslinda zaten sağlıklı bir gebelikse yararı olur zararı olacağını sanmıyorum doktorum biraz otoriter keseyi görmeden ilaç vermiyor bende korkuyorum sonuçta yarin ilk içecem haptan bu sefer kendi bildiğimi yapayim içim rahat olsun en azindanHayirlisi olsun ins tutunmasi icin igne veya hap bisey vermedimi ? Verdiysede saati saatine kullan ins allah tamamina erdirir
Allah tamamına erdirir inş.Sagol cnm ins öyledir bugünkü kan testim 186.4 çıktı doktor sağlıklı dedi yanliz lekelenmeler varsa kesilmesini bekle dedi tutunma aşamasında durabilirde kaybedebilirsinde dedi bende yatıyorum şimdi
Inan bende bilmiyorum ama lekeler kesildi gibi kuzenimin doktoruna sordurdum progestan kullansin demiş zarari olmaz demiş tutunma aşamasında yarari olabilir demiş bende dün aksam ictim bi tane bugunde iki tane ictim lekeler yok sabahtan beri gelmedi sürekli yatıyorumMadem öyle bi durum var niye progestan hap veya igne vermediki.tup bebekte bile transferden birgun once igneye baslatiolar tutunsun diye yinede sen doktora sormadan kullanma yada doktorunu degistir takiplerini duzgunce olmasi icin.allah tamamina erdirir ins .darisi bizlerin basina ins
Cnm senin yerinde olsam duzgun bir doktora gidip durumumu anlatir ona gore hareket ederdim zaten bebek icin ugrasmiozmu sonradan pisman olma sonra cnm rabbim ne guzel kendiliginden nasip etmis ins da tamamina erdirir ama dedigim gibi doktor cok onemliInan bende bilmiyorum ama lekeler kesildi gibi kuzenimin doktoruna sordurdum progestan kullansin demiş zarari olmaz demiş tutunma aşamasında yarari olabilir demiş bende dün aksam ictim bi tane bugunde iki tane ictim lekeler yok sabahtan beri gelmedi sürekli yatıyorum
Ne yaptn cnm cikardinmi raporunu basladinmi tedavine ins hakkkinda hayirlisi olurSlm arkadaşlar site gayet sessiz,sanırım kimse rapor çıkarmak için uğraşmıyor:)
Yok daha sperm sonucunu bekliyoruz sürer heralde dahaNe yaptn cnm cikardinmi raporunu basladinmi tedavine ins hakkkinda hayirlisi olur
Cok surmuodu galiba biz ayni zamna getirmistik sonucu almaya gittigimizde baska islemleri yapioduk o yuzden hatirlamiorum.diger istenilenleri hazirladinmiYok daha sperm sonucunu bekliyoruz sürer heralde daha
Bu kadar uzun surmiodi ya bu amas urda hastaa cok oldun dilayebdir belkimmm hayerlisi olsunDiğerleri hazır heralde ilk verilen kan tahlili ve rahim filmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?