Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Kan verdim kizlar sonuç 80.29 çıktı daha 3 gün var adete dua edin inş değer yukselir ve gercek bir hamileliktir biyokimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi
Insalaah artar deyarin saglikli hamilelektirr..

Kan verdim kizlar sonuç 80.29 çıktı daha 3 gün var adete dua edin inş değer yukselir ve gercek bir hamileliktir biyokimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi

Sonucun cok guzel niye kimyasal olsun hayret yaa bu bazi doktorlarda hep kotu konusuyo strese sokuyo yok yere
Daha adetine varnis gayet guzel bi deger
Ins. Saglikli artar haydi hayirlisi

yad post: 39445827 .!.:
Sonucun cok guzel niye kimyasal olsun hayret yaa bu bazi doktorlarda hep kotu konusuyo strese sokuyo yok yere
Daha adetine varnis gayet guzel bi deger
Ins. Saglikli artar haydi hayirlisi
Ayy cnm ya hic sorma sırf o yüzden sevinemiyorum bile yarin tekrar edicem testi yerleşme kanamasina benzer lekeler geliyo adet gibi değil ama korkuyorum tabiki düşük mü yapicam yine diye

Ayy cnm ya hic sorma sırf o yüzden sevinemiyorum bile yarin tekrar edicem testi yerleşme kanamasina benzer lekeler geliyo adet gibi değil ama korkuyorum tabiki düşük mü yapicam yine diye
Sen yat agir is yapma kendini yorma bos bosuna stres yapma insalllah articak deyarin kanama yerlasma kanamasidir dikkat et kendinaa

otpost: 39457728 .!.:
Sen yat agir is yapma kendini yorma bos bosuna stres yapma insalllah articak deyarin kanama yerlasma kanamasidir dikkat et kendinaa
Sagol cnm ins öyledir bugünkü kan testim 186.4 çıktı doktor sağlıklı dedi yanliz lekelenmeler varsa kesilmesini bekle dedi tutunma aşamasında durabilirde kaybedebilirsinde dedi bende yatıyorum şimdi

Sagol cnm ins öyledir bugünkü kan testim 186.4 çıktı doktor sağlıklı dedi yanliz lekelenmeler varsa kesilmesini bekle dedi tutunma aşamasında durabilirde kaybedebilirsinde dedi bende yatıyorum şimdi
Hayirlisi olsun ins tutunmasi icin igne veya hap bisey vermedimi ? Verdiysede saati saatine kullan ins allah tamamina erdirir

Hayirlisi olsun ins tutunmasi icin igne veya hap bisey vermedimi ? Verdiysede saati saatine kullan ins allah tamamina erdirir
Amin cnm yok hiç bir şey vermedi telefonla görüştüm zaten ben progestan kullansammi diye düşünüyorum aslinda zaten sağlıklı bir gebelikse yararı olur zararı olacağını sanmıyorum doktorum biraz otoriter keseyi görmeden ilaç vermiyor bende korkuyorum sonuçta yarin ilk içecem haptan bu sefer kendi bildiğimi yapayim içim rahat olsun en azindan

Tamda tüp bebeğe hazırlananirken mucize oldu bana rabbim sizinde kucaginizi tez zaman da doldurur inş ben bu ay ovulasyon testi+preseed+klomen kullandim pozitifi gördüğüm ilk ovulasyon testinde üç gün üst üste birliktelik oldu tabiki en onemlisi meryem suresini okuyorum önce Allahim sonra dualar sonrada diger şeyler vesile oldu bunlari yazıyorum sizde uygulayin zararı olmaz rabbim isterse olur biz yeterki isteyelim...

Madem öyle bi durum var niye progestan hap veya igne vermediki.tup bebekte bile transferden birgun once igneye baslatiolar tutunsun diye yinede sen doktora sormadan kullanma yada doktorunu degistir takiplerini duzgunce olmasi icin.allah tamamina erdirir ins .darisi bizlerin basina ins

Inan bende bilmiyorum ama lekeler kesildi gibi kuzenimin doktoruna sordurdum progestan kullansin demiş zarari olmaz demiş tutunma aşamasında yarari olabilir demiş bende dün aksam ictim bi tane bugunde iki tane ictim lekeler yok sabahtan beri gelmedi sürekli yatıyorum

Cnm senin yerinde olsam duzgun bir doktora gidip durumumu anlatir ona gore hareket ederdim zaten bebek icin ugrasmiozmu sonradan pisman olma sonra cnm rabbim ne guzel kendiliginden nasip etmis ins da tamamina erdirir ama dedigim gibi doktor cok onemli

Slm arkadaşlar site gayet sessiz,sanırım kimse rapor çıkarmak için uğraşmıyor:)

spermiogram kaç günde çıkıo bilgisi olan?pzt verdik cuma öğleden sonra alın dedileer.Ama bugün internetten hastanenin laboratuvar sonuçlarından baktığımızda test tamamlandı yazıo yani çıkması lazım ama hastaneye sordum hyr çıkmaadı diolar.anlamadım bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…