Imzalari topladinmi cnmarkadaşlar bilen birileri lütfen yardım etsin ;
Bugün spermiogram sonucumuzu aldık üroloğa gösterdik ve evrak kayıta yönlendirdi oda daha önceki aşılama raporlarımızı (2 adet) rahim filmi kan tahlilleri vs vs onları aldı bi dosya yaptı kolposkopi die bi birime gitmemizi söledi orda elif hanım varmış verilen kağıdı doldurttu ve tekrar arşiv kayıda geldik,Bize bi dosya numarası verdi ve 25 martta aç karnına gelmemizi söyledi..Bu süreç normal mi 25 martta ne yapıcaklar raporu mu vercekler yoksa tekrar bekliycez mi süreç nasıl işliyo bilen yardım etsin..
ne imzası öle bişey yapmadım.25 martta aç karnına eşinle gel dediImzalari topladinmi cnm
Kan vericen idrar vericen soylemistim ya oncede bidaha kan vericen diye kan vericen idrar vericen kalpten ekg cekcekler akciger filmi cekicekler sonra bidaha onlar icin gidicen hastaneye cikan sonuclar icin imza alucan dahiliye, genel cerahhi, psikiyatri ve anestezi bolumleri doktorlarindan sonra imzayi toplayip arsive vericen gun vericekler sana gidicen ilaclarini yazicaklar baslicaksinne imzası öle bişey yapmadım.25 martta aç karnına eşinle gel dedi
yok o zaman bunları 25 martta mı yapıcam? aç gelmemi söyledi bunları dışarda yapamıyormuyuz yaada neden 25 inde yaptırıo önceden yaptırsın bi daha beklemeyelim?ben gerçekten bişi anlamadım yoruldum yaaKan vericen idrar vericen soylemistim ya oncede bidaha kan vericen diye kan vericen idrar vericen kalpten ekg cekcekler akciger filmi cekicekler sonra bidaha onlar icin gidicen hastaneye cikan sonuclar icin imza alucan dahiliye, genel cerahhi, psikiyatri ve anestezi bolumleri doktorlarindan sonra imzayi toplayip arsive vericen gun vericekler sana gidicen ilaclarini yazicaklar baslicaksin
Evet onlari ac karna gel dedigi zamn yapican kan idrar ekg akciger filmi falan sonuclarida sonra gosterip imza alican .dahiliyeden randevu alican sadece digerlerinden almican hepsini gosterip imza alicaksin.orda yaptir sonucta orda yaptiracan kendi sonuclarina bakarlar.yok o zaman bunları 25 martta mı yapıcam? aç gelmemi söyledi bunları dışarda yapamıyormuyuz yaada neden 25 inde yaptırıo önceden yaptırsın bi daha beklemeyelim?ben gerçekten bişi anlamadım yoruldum yaa
imza almak için mi randevu alayım dahiliyeden? yoksa bu testleri yaptırmak için mi?bir de aynı gün hepsini yaptırabilirmiyim acaba?bana gel dedikleri 25 martta yani yetişir mi?Evet onlari ac karna gel dedigi zamn yapican kan idrar ekg akciger filmi falan sonuclarida sonra gosterip imza alican .dahiliyeden randevu alican sadece digerlerinden almican hepsini gosterip imza alicaksin.orda yaptir sonucta orda yaptiracan kendi sonuclarina bakarlar.
bu senin dediklerin sanki sağlık raporu için benziyor? bi arkadaş özelde bunun hemen yapıldığını söylemişti 110 liraya?acaba kabul edilio mu yoksa orda mı yapılmalıimza almak için mi randevu alayım dahiliyeden? yoksa bu testleri yaptırmak için mi?bir de aynı gün hepsini yaptırabilirmiyim acaba?bana gel dedikleri 25 martta yani yetişir mi?
sperm sonucua pek parlak değil sanırım sigarayı bırakın dedi ürologAslinda zor degil calismiosan tabi git gel yapmak sıkinti oluyor ama prosedur oyle cnm hastane cok kalabalik birde yapcak bisey yok maalesef bu arada sperm sonuclariniz nasil cikti urolog ne dedi sizee ins hersey iyi olur sonuclarinda iyi olur baslarsin acele etme gec olssun guc olmasin stres yapma hersey sende bitio sonucta
cvpların ve güzel temennilerin için saol.Aslinda zor degil calismiosan tabi git gel yapmak sıkinti oluyor ama prosedur oyle cnm hastane cok kalabalik birde yapcak bisey yok maalesef bu arada sperm sonuclariniz nasil cikti urolog ne dedi sizee ins hersey iyi olur sonuclarinda iyi olur baslarsin acele etme gec olssun guc olmasin stres yapma hersey sende bitio sonucta
Bisey degil cnm bu arada sigarayida biraksin esin herseyi sigaraya bagliolar sonra en azindan birakmistim der .yani tutmayan cok kisiye böyle soyluolardi sigaradan diye maalesef ins hersey iyi olur sizin icin sıkintili bir surec evet ama sabir istio vede dua bol bol dua et hakkinda hayirlisi olsun.sperm sonucua pek parlak değil sanırım sigarayı bırakın dedi ürolog
Allah razı olsun tekrar sağol,hakkını helal et ben birazda stres yapıyorum işte.evt zor bi süreç ama olsun mevlam hakkımızda hayırlı olanı verir inş.ii gclrBisey degil cnm bu arada sigarayida biraksin esin herseyi sigaraya bagliolar sonra en azindan birakmistim der .yani tutmayan cok kisiye böyle soyluolardi sigaradan diye maalesef ins hersey iyi olur sizin icin sıkintili bir surec evet ama sabir istio vede dua bol bol dua et hakkinda hayirlisi olsun.
Canimmm cok yogun nedenle oyle olioo banada dun aradailar rapor almam lazimdii haftaya gelin saglik bakanda sorun var dedii tm dedimm urasii cok karabaliklastuii hastalar cokk etisamiolarr...yok o zaman bunları 25 martta mı yapıcam? aç gelmemi söyledi bunları dışarda yapamıyormuyuz yaada neden 25 inde yaptırıo önceden yaptırsın bi daha beklemeyelim?ben gerçekten bişi anlamadım yoruldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?