Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Cokk uzun zamana vermis amma bugun cok karabaliktii sen yenede kjnina yakin gitt..

Evtt kimsa yokk bende raporimi cikartim insalah baslicam tup bebeiyee...insalaah hepizimiki tutar bebeklarii

nekadar sürdü raporunu eline alman..toplam kaç gün yani?
Canim benimki bu 2 rapor har seym hazirdi sadeca kan verdim ukadar 1 hafta sonra cikicakti sorun var deya 10 kun gitim aldimm..sanda kan verdiktan sonra deyar doktrlardan keciosun psikolog persenbe kuni calisio tum islem bitiktan sonra 1 hafta sonra raporin hazirr

kan vermeye gittiğimizde eşle beraber gelin diyor,eşimde mi kan verecek ve bu psikolog felan dolaşırken eşimde gerekiyor mu?

bide bunlar için herhangi bir randevu alıomusun doktor dolaşırken ?

kan vermeye gittiğimizde eşle beraber gelin diyor,eşimde mi kan verecek ve bu psikolog felan dolaşırken eşimde gerekiyor mu?
Esin kanla sperm verdimi unlari vericaksiniz perhez yapsin gitsin hemen ayni kun verir olmasa randevu baska kuna verio..ilk gitinda esin kerekio kan tahlil icin sonradigi kun kendin gitiosun uning gelmasina kk yok kendin keciosun doktrlari..

Esin kanla sperm verdimi unlari vericaksiniz perhez yapsin gitsin hemen ayni kun verir olmasa randevu baska kuna verio..ilk gitinda esin kerekio kan tahlil icin sonradigi kun kendin gitiosun uning gelmasina kk yok kendin keciosun doktrlari..
kan ve sperm ilk gittiğimizde vermiştik onların hepsini toparlayıp evrak bölümüne vermiştik bu ayın 25 inde tekrar gelin demiştiler bize karar çıkıcak..25 inde gittiğimizde eşinle gel dediler acaba o zaman ne yapıcaklar sizede öyle mi dediler?onu merak ediyorum ben.

Bilniorumki karar cikti zamanda kendim gitimm sadeca tedavida bir defe giti esim uda oppu kunii git bakalim nedeyecak acab bende merak etimm.

Kiz neyaptin yarin buyok kun hastaneye gidiosunn hadi hayerli haberlarle gel

Kiz neyaptin yarin buyok kun hastaneye gidiosunn hadi hayerli haberlarle gel
Senin dediğin gibi erken gittim:)karar çıkmış sağlık raporu için bi kapıt verdiler bana onu dolaştırdım dahiliye genel cerrahi kadın doğuma bi kaldı psikiyatri oda perşembe çalışıomuş.. Onuda halledincd sanırım raporu beklicem değil mi? Tşk ettim ilgin için cnm

Persenbe kuni psikolaga kir ukadar sonra zatan 3.5 kun arasi cikio rapor hayerlisi sen urdami yapicanmi yoksa disaridami disarida esa resm istioo rapori alion ukadar

Orda yapacam nasipse peki raporu bana verecekler mi. ?
Yok urda basliosansa adetinla baslion demaki hadi hayerlisi rapori alirkan parenida al ilac yazicaklar unlari almak zorundasin 3 kun icerisida adetinla insalah baslion kizz hayerlisi olsun..nezaman adet olucan kiz

Yok urda basliosansa adetinla baslion demaki hadi hayerlisi rapori alirkan parenida al ilac yazicaklar unlari almak zorundasin 3 kun icerisida adetinla insalah baslion kizz hayerlisi olsun..nezaman adet olucan kiz
raporu alınca 3 gün içerisinde ilaçları da mı alacam?bide parenida al yazmışsın onu anlamadım yoksa para da mı veriolar:) valla adetim düzensiz bilmiyorum ne zamana yetişir.Bi rapor çıkssın hayırlısıylada gerisine bakcez.

Bide ilaçların parası tahmini ne kadar tutar bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…