Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Hastaneye giderken yaninda paran olsun diyorum ilac almen icin :))

Raporu alır almaz tedaviye başlayabiliyormuyuz arkadaşlar? eğer adetin 3. günündeysek tabi.Cvp bekliorum kızlar.

9 şubat 2015 te başlamış olduğum rapor sürecini bugün (1 Nisan 2015 ) itibariyle tamamlayıp ilaçlarımı aldım hayırlısıyla.Yani 45 güde çıkıyomuş rapor gerçi yarısı beklemekle geçti bişey yapmadan ama sonunda aldık şükür. Raporla ilgili sorusunu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Bana yardım eden bütün arkadaşlarıma da tşk ediyorum.

Aldinmi raporini hadi hayerlisii nezaman basliosun tedaviyee ben adetimi 3 kuni gitimm amma ilaclarin yaninda goturmen lazim sana korsaticaklarlar nasil kulanicani ...tedavi 3 kundan basliio una gore git nezaman adet olujaksin.

Aldinmi raporini hadi hayerlisii nezaman basliosun tedaviyee ben adetimi 3 kuni gitimm amma ilaclarin yaninda goturmen lazim sana korsaticaklarlar nasil kulanicani ...tedavi 3 kundan basliio una gore git nezaman adet olujaksin.
valla henüz adet olmadım ama akşam sabah olurum:) raporu aldım 3. günü gidicem işte bakalaım hayırlısı.Allah kolaylık versin sanada. 3.gün bütün ilaçlarımı götürecekmiyim?

valla henüz adet olmadım ama akşam sabah olurum:) raporu aldım 3. günü gidicem işte bakalaım hayırlısı.Allah kolaylık versin sanada. 3.gün bütün ilaçlarımı götürecekmiyim?
Evt goturicaksin hepsini yaninda olsun hadi hayerlisi adetin hafta sonuye geliomis bugun olursan pazartesi hemen git hastaneeye insallah sorunsuz baslarsinn canim..

Hasra cokmuduu yoksa azaldimi ben rapor cikarirkan hasta cokkk edii baya karabalikti tedavi gordimda az edi ..

Hasra cokmuduu yoksa azaldimi ben rapor cikarirkan hasta cokkk edii baya karabalikti tedavi gordimda az edi ..
Çok fazla kalabılık deiğildi..öğleden sonra gittim zaten.ilaçlarımı yazdı aldm onları eczaneden okadar..tedavide başka ne parası ödicez biliomusun?senin tedavin ssonuçlandı mı?

Çok fazla kalabılık deiğildi..öğleden sonra gittim zaten.ilaçlarımı yazdı aldm onları eczaneden okadar..tedavide başka ne parası ödicez biliomusun?senin tedavin ssonuçlandı mı?
Yok canim benim tedavim daha devam ediyoo sadeca oppuda 410 tl odiyosuniz ukadarr

Mrb arkadşlar tedavi süreci tam olarak kaç gün sürüyor?uzun protokol veya kısa protokol diye bişey varmı?farkları ne acaba?ben tedaviye başlayacağımda.Tedavi olan bi arkadaş kısaca özetleyebilir mi ?

Mrb arkadşlar tedavi süreci tam olarak kaç gün sürüyor?uzun protokol veya kısa protokol diye bişey varmı?farkları ne acaba?ben tedaviye başlayacağımda.Tedavi olan bi arkadaş kısaca özetleyebilir mi ?
Canim ben bilmiorum amaa adetla basliosun 10 kunla 12 kun arasi igneler aliosun sonra oppu oppudan sonra ya 3 kun yada 5 kun transfer yapilio transferdan sonra 12 kun bekliosun kan testi icin bu hastaneda oyle hayerlisyla basla inslaah guzel olur har sey ..başladinmi senn

Uzun protokol die bişey varmış adetle başlıosun 20. Gün felan ilaç alıosun, tekrar adet oluosun ve yine ilaç kullanıosun sonra yumurta toplama transfer felan bana söylenen o.. Bende senin gibi bi ay sürüyor die biliorum ama hastanenin anlattığı bu şekildeymiş yani 2 adet dönemi sürüyor tedavi

Simda senden duyorum buni bizda oyle yoktikii yene ciktimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…