Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

bende ramazan ayından sonra tüp bebek için hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
yumurta toplama ve transferi uzman doktorlar mı yapıyor.
hastane hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar

bende ramazan ayından sonra tüp bebek için hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
yumurta toplama ve transferi uzman doktorlar mı yapıyor.
hastane hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar
Evet CNm uzmanlar yapıyor hiç korkma her ikiside kolay işlemler inan rahatlatmak için değil gerçekten kolay Ağrı sızı yok öyle

teşekkür ederim canım.
bana canlı canlı histeroskopi yapamaya çalışmıştı bi hastane sanki onun gibi acı duyucam..
içim bi nebze rahatladı Allah razı olsun

hanımlar ben evraklarımı arşive verdim bana ayın 13 de aç sabah 9 da gel dediler sizleri takip ediyorumda pskolog perşembe oluyormuş sadece çarşamba değilde perşembe gitsem sorun olurmu ?

hanımlar ben evraklarımı arşive verdim bana ayın 13 de aç sabah 9 da gel dediler sizleri takip ediyorumda pskolog perşembe oluyormuş sadece çarşamba değilde perşembe gitsem sorun olurmu ?
Olur, yanlız o gün 4-5 tane imza toplıcaksın yetiştirip evrak bölümüne teslim etcen ve raporun yazılcak, daha sonra da raporu almaya gitceksin.bide perşembe gidersen sabah verdiğin tahlil sonuçları öğleye çıkacak onları beklemelisin dahiliye için artı dahiliye tandevusuz bakmıyo randevu almayı unutma.

teşekkür ederim cevap verdiginiz için

kimseden ses yok ben bu gün reçetemi aldım ilaçlarımıda aldım hayırlısıyla adeti beklemeye başladım... başka hastaneye devam eden varmı?

Hanımlar merhaba, bizde ramazandan sonra tüp bebek yaptırmak istiyoruz. ben raporumu semiha şakirde çıkarıp, istanbul tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum. yalnız benim daha önceden 1 aşılamam var özelde. onlarda fatura falan vermedi sadece bir kağıda aşılama yapılmıştır diye yazıp kaşeleyip verdi. o geçerli olurmu? devlette 2 aşılama yaptırmak zorundamıyım rapor için. birde eğer şartlarım tutarsa direk gidip ben rapor çıkartmak istiyorum mu diyeceğim. Dış heyet raporu farklı mı? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.

Elindeki asilama kagidini hastaneye goturursun.zaten onlar size gerekli tahlilleri ysptiktan sonra hem sana hem esine , duruma gore karar vericekler asilamami tup mu diye.belki direkt tup diyebilirler cikan sonuca gore.raporu semiha sakirde yaptir tedvini baska yerde yaptir.semiha sakire tedavi icin bulasma.bosu bosuna paranada sagliginada yazik.laboratuvar ortaminda sıkinti var sanirim kimsenin tutmuyor orda.11 embiriom olustu bosu bosuna çöp yaptilar.gec transfer ettiler bana.enfazla 4 gunde transfer ediliomus bana 6 -7 .gunde transfer ettiler.insanlarin umitlerini kiriolar.şener beye diyecegim yok o adam orda harcaniyor.adamin basarisi o hastanede gölgeleniyor yazik.hastaneyi şikayet edicem edilecek yeri bilsem 5 dk durmuyacam.raporu cikarirken dokrorun odasinin kapisinda bekle bak kac transferden kaci tutmus.yazik devlet diye arastirilmio hastanede cok ihmaller var.orda yapipta tutmayan.disarida yapan benim bildigim birkac kiside tuttu.orda niye tutmuyor devlet diye oldu bittiye getiriolar.sana tavsiyem raporu cikar tedaviyi orda yapma.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. ben istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum aslında. semiha şakirde rapor kolay çıkıyormuş sanırım, o yüzden orada çıkartıcam, inşallah yani. İnşallah tekrardan aşılama istemezlerde biran önce tüp bebeğe geçeriz. okadar ilaç alıpta aşılama olsun istemiyorum
Senin şuan durumun ne bilmiyorum ama inşallah Rabbim hiç tedavilere bırakmadan bir an önce hayırlı evlatlar verir.

Amin tesekkr ederim hepimize ins.biz subatta yaptik tup bebegi semihada tutmadi anlattigim uzere.sonra esim ameliyat oldu 6 ay olacak bakicaz durumuna.seninde tutar ins. cikar tabi raporunu orda devlet imkani yararlan sonuna kadar.cok pahali ozellerde en azindan yariya indirmis olursun.tutmyincada hem maddi hem manevi kulfet .ins tutar emeklerin bosa cikmaz.tup raporu cikarirlar ins.zaten semiha sakirde anlam veremedim.uroloji dokroru 2 tane var biri esime bu sonucla tup olur demis digeri asilama olur demis esimde ben tup istiyorum demis tup raporu verildi bize.sizde tup istiyiruz diyin.sen nerde yaptin ilk asilamani

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim şifalarımızı versin inşallah. Ben gaziosmanpaşa kadın sağlık merkezinde oldum. Hasekiye gidiyordum normalde kontrollere ama orada ileriki zamana gün veriyorlar diye kendi doktorum direk oraya yönlendirdi. Bunca zaman boşa vakit harcadım orada burada. aslında direk tüp bebek merkezine gitseydim daha iyi olurdu, hani hamile kalamasam bile en azından daha detaylı araştırılmış olurdu.

Kadin saglik mefkezi nerde bende gop a yakin oturuorum .doktorun kimdi .belde tip var gop ta nurhan hanim cok iyi biri asilama cikarsa raporda ona gidebilirsin ablam 2 kere asilsmada tutu onda.sizde sirun neydi .asilama kadar iyi cikarsa sonuc bendr ona gidicem elimde tupten kalan ilaclarimda var.ins gerek kalmazda kendiliginden olur bizimde sizinde.sizin sorun ne canim ozel gormezsen

Özel Gop hastanesinin orada. sağmağcılardan gelirken ışıklardan aşağı iniyorsun ya, sağ taraf gop hastanesi sol tarafta kadın sağlık merkezi var. Benim hasekideki doktorum mustafa yıldırım ama emekli oldu, şimdi oda gop kadın sağlık merkezine başlıycakmış. yaştan dolayı devlette çalışamıyor. Aşılamayı ahmet bey yaptı, doktor çok pozitif ama sıradan bir hastane işte.
Bize sebepsiz infertilite diyorlar her tahlilimiz normal çıkıyor ama işte tüp bebek merkezinde daha detaylı testler olur diye oraya devam edicem. geç bile kaldım.
8 yıllık evliyim ben, bunca yıl nasıl geçti anlamadık. bugün olur yarın olur derken bu günlere geldik işte

[QUOTEes, post: 41721804, member: 240393"]Özel Gop hastanesinin orada. sağmağcılardan gelirken ışıklardan aşağı iniyorsun ya, sağ taraf gop hastanesi sol tarafta kadın sağlık merkezi var. Benim hasekideki doktorum mustafa yıldırım ama emekli oldu, şimdi oda gop kadın sağlık merkezine başlıycakmış. yaştan dolayı devlette çalışamıyor. Aşılamayı ahmet bey yaptı, doktor çok pozitif ama sıradan bir hastane işte.
Bize sebepsiz infertilite diyorlar her tahlilimiz normal çıkıyor ama işte tüp bebek merkezinde daha detaylı testler olur diye oraya devam edicem. geç bile kaldım.
8 yıllık evliyim ben, bunca yıl nasıl geçti anlamadık. bugün olur yarın olur derken bu günlere geldik işte[/QUOTE]
Aynen nasil gecio inssn anlamio bizimde 4 sene olucak.hayirlisi ist tup bebekte tutar olur ins .birazda kafaya taktikca olmuyor.bi kafadan atsak oluruna biraksak olucakta yapamioruz.hakkimizda hayirlisi olsun tum isteyenlerede rabbim nasip etsin ins

Aynen nasil gecio inssn anlamio bizimde 4 sene olucak.hayirlisi ist tup bebekte tutar olur ins .birazda kafaya taktikca olmuyor.bi kafadan atsak oluruna biraksak olucakta yapamioruz.hakkimizda hayirlisi olsun tum isteyenlerede rabbim nasip etsin ins[/QUOTE]

Amin inşallah. bu yolda olupta kafaya takmıyorum diyene inanmam ben. zaten insan kendi takmasa unutmak istese de çevre fırsat vermiyor ki. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın inşallah

Semiha şakirde tüb bebek yaptırıb hamile kalan yokmu
beni bilgilendirirmisiniz özel hastanenin aldıgı fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…