Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Semiha şakirde tüb bebek yaptırıb hamile kalan yokmu
beni bilgilendirirmisiniz özeherşey tanenin aldıgı fiyat
Ben gormedim.tedavim sirasincada gormedim.Varsada cok nadirdir canim .oranin labaratuvar ortaminda sıkinti var sanirim eski diye.acildeki utrason cihazlarinida vurarak calistiriolari 1 sene once dusun .insanlarin umutlarini yok ediolar resmen.benim hersey yolunda gidiordu tup tedavimde ama ihmal diyeyim 6 .gunde transfer yaptilar en gec 4 gun olurmus benim 6 .gunde yaptilar dusun yani.raporunu orda cikar ama sakin orda yaptirma.uzuldugunle kalirsin.özellere gelince; raporunu cikar devlette yari yariya yapiolar tabi hastane hastane fiyat degisiyor arastirman lazım.

rraporsuz yaptiracam teşkür ederim medipol megaya başladim

Arkadaşlar 2. tüp bebek raporu için ilk denemede yapılanların aynısı mı yapılıyor?yoksa süreç daha mı kısa?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar 2. tüp bebek raporu için ilk denemede yapılanların aynısı mı yapılıyor?yoksa süreç daha mı kısa?bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
2.raporu almak icin sadece kan veriomussun birde akciger filmi cektiriomussun.sen tup bebek yaptirdinmi canin ugrasiodun nerde yaptirdin.sonuclar nasil cikti

2.raporu almak icin sadece kan veriomussun birde akciger filmi cektiriomussun.sen tup bebek yaptirdinmi canin ugrasiodun nerde yaptirdin.sonuclar nasil cikti
evt yaptırdım baya oluyo ama tutmadı..aynı hastanede süleymaniye de yaptım. şuan 2. için düşünüyorum rapor sürecine başlayacam tekrar heralde. ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok

evt yaptırdım baya oluyo ama tutmadı..aynı hastanede süleymaniye de yaptım. şuan 2. için düşünüyorum rapor sürecine başlayacam tekrar heralde. ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok
2.yi orda yaptirmayi dusunmuosun herhalde dimi.zaman kaybi umut kaybi cnm orda yaptirma.raporu cikart baska yere git.yumurtan falan olustumu embirion olustumu surec nasil gecti.rapor icin ayni yere git basvur yardimci olurlar vnm

2.yi orda yaptirmayi dusunmuosun herhalde dimi.zaman kaybi umut kaybi cnm orda yaptirma.raporu cikart baska yere git.yumurtan falan olustumu embirion olustumu surec nasil gecti.rapor icin ayni yere git basvur yardimci olurlar vnm
Evt embriolar feln çok iyiydi 4 tane 4. Güne kalan vardı 1 tanesini koydular.. Ama tutmadı. Ben maddi durumdan dolayı yine orda yaptırmayı düşünüyorm açıkçası. Çünkü dışarısı çok pahalı 2-3 bine yapan bi yerler olsa belki düşünürüm ama. Bakalım hayırlısı. Raporu bi çıkartırsam tekrar düşüneceğim

İstanbul tüp bebek merkezi raporlu 2500 tl ye yapıyor. + ilaçlarını alıyorsun.
İlaç içinde rapor veriyorlarmış semiha şakirde, sgk 80/100 karşılıyormuş sanırım onda tam emin değilim ama bir miktar karşılıyor sonuçta.

Bende şuan rapor çıkarıyorum orada, sonrada ist tüp bebeğe gidicem. başarı oranı yüksek

Toplam ne kadara olur peki. Sonuçta ilaçlar da çok para? İlaç raporu ayrı dışarda yaptırma raporu ayrı mı yani?

Toplam ne kadara olur peki. Sonuçta ilaçlar da çok para? İlaç raporu ayrı dışarda yaptırma raporu ayrı mı yani?

ilaç kişiye göre değişiyor. Bazısı ilaçlarım 2000 lira tuttu diyor bazısı 800 tuttu diyor.
Geçen hafta Ben evraklarımı verdim içeri, orada bir bayanla tanıştım banada o söyledi ilaçlarında raporu var diye, sonra arşivdeki kıza sordum evraklarımı verirken. İlaç raporu için ayrı başvuru yapmam gerekir mi falan diye, oda bana -- önce bir karar kesinleşsin ondan sonra konuşuruz dedi, tüp bebek raporuyla beraber onuda çıkartırız dedi.
Benim tek aşılamam var o yüzden 2, aşılama isteyebilirler dedi. 4 kasımda karar verilecek işte.

Sende karar günü söylersşn ilaç raporunu. Çünkü istemeyince veriyorlar mı bilmiyorum
Eğer ist. tüp bebek merkezinde yaptırmaya karar verirsen dış heyet raporu istiyorum dersin, ona göre 2 tane daha foto falan istiyorlarmış.

tmm tşk ettim şimdi 2. raporda neler yaptın kısaca bana anlatırmısın,kendin ve işin için?eğer aşama aşama hatırlıyorsan daha güzel olur.ve tam olarak süreç ne kadar sürdü?

tmm tşk ettim şimdi 2. raporda neler yaptın kısaca bana anlatırmısın,kendin ve işin için?eğer aşama aşama hatırlıyorsan daha güzel olur.ve tam olarak süreç ne kadar sürdü?

Bana mı sordun?
Bana sorduysan eğer benim ilk denemem olacak.
Ben sadece fiyatlar pahalı 2-3 bin olsa neyse dediğin için cevap vermiştim.

evt sende süleymaniye de mi rapor çıkartıyorsun? uzun sürüyor mu?

Evet bende orada rapor çıkarıyorum.
Aslında uzun sürmeyecek ama herşey için 1,5 ay sonraya gün veriyorlar. O yüzden uzuyor.
Ben şimdiye kadar 2 kez hastaneye gittim ilki başvuru için 2. side evrakları teslim için. İkisindede sabah erken gittim, öğlende işim bitmiş oldu.

19 ağustosta başladım. ilk olarak adetin 3 günü eşimle gittim. o gün benim ve eşimin tüm kan tahlilleri yapıldı, adetli muayenemi oldum. Sonuçlarıda internetten çıkardım
Eşimin testi için 5 ekime gün verdiler sperm testi için. Eşim tek gitti tahlilini verdi, 5 gün sonra sonucu alırsın dediler bende aynı güne kendime kadın doğumdan randevu aldım adetsiz muayene için.
Bu süre içinde hazırlanması gereken tüm evrakları hazırladık, sonra gittim muayenemi oldum, eşimin sonucunu aldık ve tüm evraklarımızı arşive verdik. işte 4 kasımda da karar belli olacak.
yani ortalama 3 ayda rapor çıkıyor.

2. tüp bebek raporu hakkında bilgisi olan yok mu?neler isteniyo ne kadar sürede çıkıyor?

arkadaşlar bu sağlık raporu için toplanan imzalarda psikolog yine perşembe günleri mi çalışıyor bilgisi olan var mı?veya yakın zamanda giden birileri?

arkadaşlar ilaç raporu diye birşey de mi var? ilaçlar nekadar tutuyor ?bizden mi çok para alıyorlar anlamadım.. 700 TL felan tuttu

meraba arkadaslar bende şuan rapor çıkartmaya çalışıyorum evrakları teslim ettim 18 kasıma gün verdiler banada.dış heyet raporu cıkartıp ist tüp bebekte yaptrcaz bizde.

merve ne kadara yaptırcaksın peki? fiyat olarak ne fark ediyo?
canım istanbul tüp bebekte raporlu 2,500 tl artı ilaçlar canım ilaçlar kişiye göre değişiyo 700tl 1.500tl arası herkese aynı ilaçlar degil ondan..bende raporu bekliyorum rapor çıkınca başlıycaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…