- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 18
- 36
meraba canım 4 kasımda sonuç belli olucaktı.naptın merak ettim.ne söylediler nasıl gecti banada ayın 18ne gün verediler bakalım bekliyorum.bilgilendirersen çok sevinirimilaç kişiye göre değişiyor. Bazısı ilaçlarım 2000 lira tuttu diyor bazısı 800 tuttu diyor.
Geçen hafta Ben evraklarımı verdim içeri, orada bir bayanla tanıştım banada o söyledi ilaçlarında raporu var diye, sonra arşivdeki kıza sordum evraklarımı verirken. İlaç raporu için ayrı başvuru yapmam gerekir mi falan diye, oda bana -- önce bir karar kesinleşsin ondan sonra konuşuruz dedi, tüp bebek raporuyla beraber onuda çıkartırız dedi.
Benim tek aşılamam var o yüzden 2, aşılama isteyebilirler dedi. 4 kasımda karar verilecek işte.
Sende karar günü söylersşn ilaç raporunu. Çünkü istemeyince veriyorlar mı bilmiyorum
Eğer ist. tüp bebek merkezinde yaptırmaya karar verirsen dış heyet raporu istiyorum dersin, ona göre 2 tane daha foto falan istiyorlarmış.
meraba canım 4 kasımda sonuç belli olucaktı.naptın merak ettim.ne söylediler nasıl gecti banada ayın 18ne gün verediler bakalım bekliyorum.bilgilendirersen çok sevinirim
yok canım benim eşimin degerleri çok düşüktü direk tüp bebek dediler özlede o yüzden semihada rapor çıkartmaya çalışıyorum..bende teslim ettim evrakları bi kagıt verdi ayın 18 sabah 9da ac karnına adetsz gelin diye..neden adetsiz ve ac tahlil mi yapıyolar muane mi ediyolar canımAyy teşekkür ederim beni düşünmüşsün :)
Tüp bebekten önce iki kez aşılama şartı varya. benim 1 tane aşılamam olmuştu. ilk aşılamam özeldeydi oda kabul edilmedi tüp bebekten önce 2 kez aşılama yapılacak dedi şener bey.
Sonra özelde olduğumu tekrardan hatırlatınca bir form verdi Sgk anlaşmalı bir yerse orada bu formu doldurt ilk aşılaman kabul edilir o zaman dedi. işte formu aldım. aşılama olduğum yere götürdüm, doldurttum. Salı günü aşılama raporum çıkacakmış. Bu formla beraber gidicem umarım sorun çıkartmadan kabul ederler.
22 kasımda adet günüm ilk adetle başlarız diye umut ediyorum.
Umarım senin işin benimkinden hızlı ilerler. Senin aşılaman var mıydı?
yok canım benim eşimin degerleri çok düşüktü direk tüp bebek dediler özlede o yüzden semihada rapor çıkartmaya çalışıyorum..bende teslim ettim evrakları bi kagıt verdi ayın 18 sabah 9da ac karnına adetsz gelin diye..neden adetsiz ve ac tahlil mi yapıyolar muane mi ediyolar canım
İşte benim aşılamaya karar verildiği için boşuna aç gittim. hiç bişey yapmadılar. Fakat forumda okumuştum, tüp bebeğe karar verilince dahiliyeye falan yolluyorlarmış, belki kan testi falan yapıcaklarsa o yüzden adetsiz ve aç karna diyorlardır. Değerler doğru çıksın diye.
Birde o kağıtta sabah 9 yazıyor ya ben 10 da gittim. yolum uzak birazda trafik vardı anca gittim ama hiç sorun olmadı. Hani geç kalırsan telaş yapma :) ben koştur koştur gittim de, gerek yokmuş.
Özeller bazen para için direk tüp bebek diyorlar. Burası ne der bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah.[/QUO
canım bana ayın 18de adetli oluyorum malesef off bitince gidicem.belkide inşallah sorunsuz gecer.benimde yolun uzak pek yakın degilim erken cıkmam gerekicek yola..ben özelde istanbul tüp bebek merkezine emre beye gidiyorum beni o gönderdi rapor cıkart fiyat yarı yarıya düşer diye..esşimn 5 milyonun altı o yüzden asılamaya gerek yok dediler hep yetersz sayı diye canım.
canım bana ayın 18de adetli oluyorum malesef adet bitince gidicem. inşallah sorunsuz gecer.benimde yolum uzak pek yakın degilim erken cıkmam gerekicek yola..ben özelde istanbul tüp bebek merkezine emre beye gidiyorum beni o gönderdi rapor cıkart fiyat yarı yarıya düşer diye..esşimn 5 milyonun altı o yüzden asılamaya gerek yok dediler hep yetersz sayı diye canım.İşte benim aşılamaya karar verildiği için boşuna aç gittim. hiç bişey yapmadılar. Fakat forumda okumuştum, tüp bebeğe karar verilince dahiliyeye falan yolluyorlarmış, belki kan testi falan yapıcaklarsa o yüzden adetsiz ve aç karna diyorlardır. Değerler doğru çıksın diye.
Birde o kağıtta sabah 9 yazıyor ya ben 10 da gittim. yolum uzak birazda trafik vardı anca gittim ama hiç sorun olmadı. Hani geç kalırsan telaş yapma :) ben koştur koştur gittim de, gerek yokmuş.
Özeller bazen para için direk tüp bebek diyorlar. Burası ne der bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah.
canım bana ayın 18de adetli oluyorum malesef adet bitince gidicem. inşallah sorunsuz gecer.benimde yolum uzak pek yakın degilim erken cıkmam gerekicek yola..ben özelde istanbul tüp bebek merkezine emre beye gidiyorum beni o gönderdi rapor cıkart fiyat yarı yarıya düşer diye..esşimn 5 milyonun altı o yüzden asılamaya gerek yok dediler hep yetersz sayı diye canım.
canım inşallah ne sorun olursa seve seve yardımcı olurum.inşşalah çıkar raporumuz.evraklar teslim olduktan sonra pek beklenmyo diye duydum bakalım gidince görücez sürec nasıl ilerliyo..canım bende bi süre macunlar kuru yemişler keçiboynuzu kürü vitaminler hepsini denedim ama deger çok düşük oldugu için pek yeterli bi yükseliş olmadı eşim kilo aldı sadece.bide üstünde baskı hissi coğaldı o yüzden bıraktım bi süredir tüp bebege kadar Rabbim verirse ne mutlu..hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu yaşatır inşallah..Hımm emre bey öyle dediyse doğrudur. Ben sıradan özel bir hastane sandım, çünkü onlar paracı. Allah şifa versin bunlara hiç gerek kalmadan alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. Bende aşılamadan sonra tutmazsa emre beye gelicem. Metnini çok duydum ama tanışmak henüz nasip olmadı. Bizim sebepsiz infertilite o yüzden her yolu deniyoruz bakalım hangisinde kavuşcaz.
Sen benden önde gidiyorsun artık ne yapmam lazım neye göre gitmem lazım sen bana anlatırsın. :)
Birde tüp bebek için daha zaman var. raporun tamamen çıkana kadar falan eşine bal, pekmez fındık fıstık bol yedir. Birde meyve kuruları oluyor içinde incir , kayısı üzüm, portakal ufak ufak doğranmış şekilde satılıyor. Şok markette var ben genelde oradan alıyorum ama aktarda da varmış sanırım. onlardan ver akşamları çerez niyetine yesin. Benim eşimin değerleri normaldi hep ama bir ara bunlara bir dadandı. O dönem test yaptık doktorun gözleri açıldı bu ne diye. Şifa Allah tan. nereden ne şekilde geleceğini bilemeyiz. Belkide gerek kalmaz tüp bebeğe. o kadar ilaç kullanmaya
canım inşallah ne sorun olursa seve seve yardımcı olurum.inşşalah çıkar raporumuz.evraklar teslim olduktan sonra pek beklenmyo diye duydum bakalım gidince görücez sürec nasıl ilerliyo..canım bende bi süre macunlar kuru yemişler keçiboynuzu kürü vitaminler hepsini denedim ama deger çok düşük oldugu için pek yeterli bi yükseliş olmadı eşim kilo aldı sadece.bide üstünde baskı hissi coğaldı o yüzden bıraktım bi süredir tüp bebege kadar Rabbim verirse ne mutlu..hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu yaşatır inşallah..
inşallah sonu güzel olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim hayırlısını nasip etsin..bu saglık raporu içinde mi tekrar gün vericekler acaba gidince.Amin inşallah. Bu rapordan sonra birde sağlık raporu çıkıyormuş dahiliye, psikiyatriye falanda gidiliyormuş.ekg çekiliyormuş onlarda ne kadar süreç var bilmiyorum aman olsun. nekadar olursa olsun sonu güzel olsun yeterki
inşallah sonu güzel olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim hayırlısını nasip etsin..bu saglık raporu içinde mi tekrar gün vericekler acaba gidince.
aradım bugun ayın 18 gün verdiler adet günğm denk geliyo bir gün önce gelsem dedim.olmaz bitince gelin dediler 1 hafta daha beklemek zorunda kalcam..inşallah bir gün gec olurum hiç şaşmaz ama ..Sonucu öğrenmeye gidince dahiliyeye falan yollayacak sanırım çünkü adetsiz aç karna gel yazıyor ya. Psikeatri bölümü perşembe günleri ordaymış belki ona perşembeye çağırır seni. diğerlerini aynı gün halledersin sanırım.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.
aradım bugun ayın 18 gün verdiler adet günğm denk geliyo bir gün önce gelsem dedim.olmaz bitince gelin dediler 1 hafta daha beklemek zorunda kalcam..inşallah bir gün gec olurum hiç şaşmaz ama ..
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.Olsun geç olsun temiz olsun demişler. :)
mrhb cnm benimde esimin değerleri düşük daha önce 2 tüpbebek denemesi yaptık sonuc negatif simdi tekrar denemeyi düşünüyoruz fakat merkez konusunda karar veremedim ist. tüpbebekte ücret nedir raporlu tabi birde emre beyin muaynesi bu fiyat içersine dahilmi yoksa ekstra bi,şiler cıkıyormu cvp yazarsan sevinirim cnm rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah ..canım bana ayın 18de adetli oluyorum malesef adet bitince gidicem. inşallah sorunsuz gecer.benimde yolum uzak pek yakın degilim erken cıkmam gerekicek yola..ben özelde istanbul tüp bebek merkezine emre beye gidiyorum beni o gönderdi rapor cıkart fiyat yarı yarıya düşer diye..esşimn 5 milyonun altı o yüzden asılamaya gerek yok dediler hep yetersz sayı diye canım.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.
meraba canım bizim ilk denememiz olcak inşallah.daha önce nerde denediniz siz.ben istanbul tüp bebek merkezinde emre beye gidiyorum ben.muanne ücreti 200 lira bidaha vermiyosun muanne ücreti.raporlu ücret 2,500 + ilaçlar 1,000lira da ilaçlar tutar sanırım.bende rapor cıkartmaya çalışıyorum sonucu bekliyoruz evrakları teslim ettik.emre beyi tavsiye ederim mutlaka git görüş.mrhb cnm benimde esimin değerleri düşük daha önce 2 tüpbebek denemesi yaptık sonuc negatif simdi tekrar denemeyi düşünüyoruz fakat merkez konusunda karar veremedim ist. tüpbebekte ücret nedir raporlu tabi birde emre beyin muaynesi bu fiyat içersine dahilmi yoksa ekstra bi,şiler cıkıyormu cvp yazarsan sevinirim cnm rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah ..
hastalandım canım bir gün gec olsam iyi olucaktı kısmet değilmiş gidemedim.adet bitince gidicem bakalım hayırlısı olsun.Ne yaptın adet oldun mu yoksa gittin mi?
hastalandım canım bir gün gec olsam iyi olucaktı kısmet değilmiş gidemedim.adet bitince gidicem bakalım hayırlısı olsun.
ilk denememiz özelde yeditepe ünüversitsi hast. oldu negatif 2. de zeytinburnu süleymaniye doğumevi diğer adıylada semiha sakir orada yaptık hatta 9 kişiydik maalesef hepimiz negatif sonuç aldık simdi yeniden denemek istiyoruz aslında zeynep kamili düşündüm ama yorumlar pek iç açıcı gelmedi ist. tüpbebek tavsiye edildi kadın doğumda Arat kamer var diye duydum emre bey ürolojı dr mu...meraba canım bizim ilk denememiz olcak inşallah.daha önce nerde denediniz siz.ben istanbul tüp bebek merkezinde emre beye gidiyorum ben.muanne ücreti 200 lira bidaha vermiyosun muanne ücreti.raporlu ücret 2,500 + ilaçlar 1,000lira da ilaçlar tutar sanırım.bende rapor cıkartmaya çalışıyorum sonucu bekliyoruz evrakları teslim ettik.emre beyi tavsiye ederim mutlaka git görüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?