• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen doguramadin bitane. .......

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Moralim sıfır. .
Bi eltim var eşimin abisinin karısı. .
Kız 25 yaşında ve iki buçuk yıllık evli . Bugün bize geldiler. Neyse yemek hazırladım filan. Yarın ise gideceğim için aynı anda ev islerini de halletmeye çalışıyordum makineye çamaşır attım filan.
" sende is yapmak için bizim gelmemizi bekliyorsun ha " dedi ilk.. şaşırdım güldüm yok dedim anca yetişiyorum kusura bakma bi kahve yapayım sana dedim guldum geçtim neyse..
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..
Şaşırdım ya dedim hayırlı olsun sevindim yani ama hani çok erken değil mi zor olmasın sana dedim..
Napim hep kız oluyor dedi.. erkeği bulana kadar devam dedi güldü. . (Eşi erkek istiyormus)
Bende ne önemi var senin vücudun yıpranmış oluyor sana da yazık değilmi, dinlenmen de lazim dedim..
Sen doguramadin bitane , kiskandinmi dedi........
( iş dışında bi okul okuyorum bitirmeye 1 buçuk yıl kaldı, ondan önce zor olur diye düşünmedim )
Gözlerim doldu.......
Cok kötüyüm ... okul bitsin diye yapmadım 3 yil oldu bendr de ama neden bilmiyorum zoruma gitti.......
Disundum de gercekten geç mi kaldım ben . .
Ben 27 eşim 32 yaşında. . Hayatta hersey okul mu ya ne bileyim kariyer mi hersey..
Hep erteledim bazı şeyleri acaba yanlış mı yaptım. .

Son düzenleme:
Sonra otururken sana bisey dicem ama dedi.. söyle dedim.. şimdi kendisi 2 bucuk yıllık evli . 2 çocuğu var . Evlendi bikac ay sinra hamile kalip Ilk çocuğu doğdu, o 5 aylikken 2.ye hamile kaldı. . 2. Doğdu saniyorum şu an 6 aylık filan olmalı dedi ki 3 aylık hamileyim ben..

Bu paragrafta ne anlatmaya calistiniz??

2.dogdu saniyorum suan 6 aylik falan olmali derken cocugu 6 aylik mi.birde 3 aylik hamilemi

Canım ne zaman çocuk yapacağını en iyi sen bilirsin kime ne? Senin beklentilerin farklıdır onun farklı. Bukadar minik 3 çocuğa verimli olunur mu o ayrı bir tartışma konusu zaten. Sen evliliğin için en doğru zaman ne zamansa zaten kimseden fikir almadan çocuk sahibi olursun. Takma şöyle densizleri

Yani sürekli art arda hamile kalıyor demeye çalıştım hani bende vucuduna yazık demeye çalıştım hani derler ya kadın en az 2 yil toplamali filan diye .
Eşi erkek istiyor diye sürekli hamile kalıyor mus bende sana yazık dedim
Ama o da sen doguramadin dedi.

sacma sapan konusuyor iste bence hic ciddiye alma..
gec kalmis degilsin ama korunmadan akisina birakmak daha iyi olabilir..gelirse hosgelir bebegin :KK46:

Erken cocuk dogurmak güzel tabi orta yaslarda boyunuzca cocugunuz oluyor falan ama 27 gec bir yas degil ki.Eltiniz sacmalamis ona ne siz ne zaman isterseniz o zaman olur.Ayrica arka arkaya sık dogum yapmak hic ssglikli degil.Bi dogumdan sonra vücut ancak 2 yilda tam olarak kendini toparliyor.Patavatsiz ve kaba bir insan eltiniz takilmayin...

Birde biri bana hamileyim derse hayirli olsun der gecerim..neden nicin sorgulamam..hele ki vucudun yopraniyor hic demem.o lafiniza alinmis belliki
Iyi ama ben art niyetle demedim ki inan..
Kocasi erkek erkek diye doye en sonunda buna oluyor olan onun için dedim

İlk çıkışması yerinde..hani o gelmişken iş güçle ilgilenmeniz olmamış tabi.. Mazur görebilirdi ama büyütülcek birşey değil..

Diğeri tamamen saçmalık patavatsızlık... Ya da çok samimiyseniz samimiyete güvenmiş de olabilir. Yaşınız daha genç,idealleriniz varmış,ee halihazırda okulunız var yani niye takıldınız söylediğine bu kadar anlamadım..

Tedavi görürken söylemiş olsa kırıcı olurdu ama laf almak için kendince takılmış işte boşverin.. Çevrenizi de boşverin... Siz kendinizi maddi manevi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman yaparsınız.

aman takma tabii ki

senini yaşında bekar bir çok kişi var

ayrıca kocasına oğlan çocuk doğıurmaktan başka vasfı yok demek ki bu eltinin he de geç

Ya saçmalama diycem sana direk . Bence yaşın normal çok geç değil 30 u geçsen ilk çocuk için hadi neyse diycem ama 25 den önce çocuk yapmak bence erken 25 30 arası gayet iyi senin yaşında gayet nrmal geç falan değil .
Ayrıca herkes kendisinden sorumlu onaneymiş senin hayatından çocuğundan kendi doğurup dursun makina gibi .
Zorluğunu kendisi çeker . Allah nasip ederse zaten elbet çocuğunuz olur kaçmıyor . Bence en iyisini yapmışsınız .
Evlenir evlenmez çocuk yapanlara şaşırıyorum tamam kendi karrarları saygı duyarım ama insan biraz gezer tozar kkocasıyla baş başa takılır yer içer otelde kalır dolaşır şehirleri gezer vs..vs... vakit geçirir sonra çocuk yapar ç. Hemen çocuk yapınca ne doyaasıya gezeblrsin ne başka brşey . En iyisi 3 5 yıl beklemek bence .
Keşke sen benim yerimede doğurmuşsun zaten bana gerek kalmamış . Allh kolaylık versin diyip gülseydin o zaman sen değil o düşünürdü biraz . Eğer bir daha konusunu açarsa boz bence ağırlığını koy ki laf edemesin ç Kimseyi ilgilendirmez .
Bi de evlenir evlenmez sormuyorlarmı çocuk yok mu yok gelin de bişey mi var filan ayy sanane ya demi insanın siniri bozuluyor . Sanane yani senn mi bakcan . Kocamla ne zaman nne yapacağıma sen mi karar vercen . dimi ama ..
Bence içini rahat tut gözlerin falan dolmasın . Siz ne zaman isterseniz oo zaman yapın . Hayat sizin hayatınz . Kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yaşamalısınız .

2.dogdu saniyorum suan 6 aylik falan olmali derken cocugu 6 aylik mi.birde 3 aylik hamilemi
Evet evet aynen öyle işte 2 çocuğu var.
En son doğan 2.ci çocuk şu an 6 aylık.
Kendisi de 3 aylık hamile.

Eltinde afedersin tavşan gibi yavruluyor maşallah,doğurmakta ne var önemli olan hakkiyla yetiştirebilmek,onuda yapamayacağını şimdiden söyleyebilirim çünkü 3 küçük bebeye hem maddi hemde manevi açıdan yetebilmesi cok zor.... sana dediklerinide umursama ,okulun bitsin bence

Kimse bebeği el kadarken ikinci bebeği istemez. Ki bu kadının 3. bebeği olacak.
Emin ol seni kıskanıyor, hamilelik doğum lohusalık çok zor, doğurur doğurmaz hamile kalmış, sanki isteyerek yapmış gibi numara çekiyor. Senin evde ne kadar rahat nefes aldığını görünce moralini bozmak istemiş. Başarmış da.. Ayrıca çok da terbiyesizlik etmiş, ona ne ki senin çocuğundan.

Back
X