Sen evlisin bir de hamile misin?

Banada kendi cocugum icin torunun mu diyolar ne kadar uzucu gerci ben 38 yasimda anne oldum ama yinede zoruma gitmisti oturup aglamistim...
Bu insaların agzi torba degil iste büzemiyorsun

İlk hamileliğimde boş gebelikten kürtaj oldum. 25 yaşlarındaydım ama küçük gösteriyordum. Anestezi den uyandım, hemşire yanıma geldi. Sen kaç yaşındasın diye sorguya çekti. Çok küçük gösteriyormuşum. Polis çağıracaktı nerdeyse

Bu tepkileri bende çok alıyorum şuan 2. çocuğuma hamileyim 27 yaşındayım. Beni de aynı 16 17 yaşında sanan çok insan oluyor. Bazen gerçekten çok sinir bozucu bu durum. Hatta kızım biraz kilolu 7 yaşında şuan. Psikolojik olarak baya etkilenmişti bi ara. İnsanlar bazen patavatsız oluyor malesef herkes düşünceli değil

Amaaaan boşver iş yerinden stajyer bi çocuk hangi okuldansın tanışalım mı demişti (yaşım 25 ti o zaman) şimdi evliyim eşimi sevgilim zannedip dolaşırken amcanın biri İzmir'in kordon boyumu burası gidin okuyun demişti (memurum bu arada ) daha bi sürü şey henüz çocuğum yok ne olur bilmiyorum Gül geç

Bunun için üzülmek
Bana da sürekli soruluyor, 'bu çocuklar senin kardeşin mi,sakin onlar benim kızlarım deme inanmam.'
'Ya sen çocukken evlendirildin ya yaşını göstermiyorsun. Sahi kaç yasindasin'
Otobüste bir amca ve başka bir gun başka bir amca 'hangi liseye gidiyorsun' diye sormuştu muhabbet açacak güya. 31 yaşında iki çocuklu olup 19 yaşında görünmek harika bir şey bence. Hamileyken de hamile olduguma inanmiyorlardi,karnım 7-8aylikken belli olmaya başlamıştı kilo da almıştım ama belli olmuyordu. Dogum sonrasi da bekarkenki kiloma indim.Bence tüm bunlar bir nimet,şükür sebebi.

Daha yeni 30 oldum sayılır, çok da iri biriyim, kilo insanı yaşlı gösterir deselerde ben tombik kız çocuğu gibiyim. 20 Yaşında sanıyorlar, üniversiteye yeni başladım diye düşünüyorlar. Sevgilim 25 yaşında daha kimse anlamadı yaş farkını söylemeden. Ancak ben de uyuz oluyorum bu duruma.

Bende küçük gösteriyorum size denilen bana da deniliyo ama milletin ne dediği o kadar önemli değil olmamalı. Milletin lafina bakarsak ölme eşeğim ölme yani.

Sacinizi kızıla boyatin. Anında 10 yaş yaslanirsiniz ben bi kere yaptım suratına vurdugumun veletleri teyze demeye başladı oradan biliyorum

Kiloyla ilgisi yokmuş gerçekten. Çünkü benim de 40lı yaşlarda çok iri ve kilolu ve üstüne 3-4 çocuklu akrabalarım var ama 25 gösteriyorlar. 40 olduklarına inanamıyorum bakınca. Kiloymuş, makyajmış hiç fark ettirmiyor. Küçük görünme olayı başka bir şey. Ve çok da iyi bir olay.

Youtube/instagramda valeria lipovetsky diye çok tatlı bulduğum biri var. Üçüncü çocuğunu doğurmasına rağmen çocukların ablası gibi kendi de zaten 23-24ünde gibi görünüyor. Belki motivasyon olabilir. Ben de 23 yaşındayım ama görenler hep daha ufak zannediyor. Benim hoşuma gidiyor açıkçası bu durum...

Aynı durumu çok yaşadım ama hiç rahatsız olmadım hatta neden olmadım ya da olmam mı lazım diye şuan kendimi sorguladım

31 yasimdayim 4 senelikte evliyim.kimse asla evli olduguma inanmiyo hatta evliyim deyince bu yasta evlenilirmi diye zılgıt cekiyo yasimi söyleyince aaaa hic gostermiyosun diyo.sirf bu yüzden saclarimi kizila boyattim yine kimse inanmiyo.zayif uzun boylu ama minyon bi tipim ve bunu hic bi zaman dert olarak görmedim bu durumdan cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…