Banada kendi cocugum icin torunun mu diyolar ne kadar uzucu gerci ben 38 yasimda anne oldum ama yinede zoruma gitmisti oturup aglamistim...Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
İlk hamileliğimde boş gebelikten kürtaj oldum. 25 yaşlarındaydım ama küçük gösteriyordum. Anestezi den uyandım, hemşire yanıma geldi. Sen kaç yaşındasın diye sorguya çekti. Çok küçük gösteriyormuşum. Polis çağıracaktı nerdeyseSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Amaaaan boşver iş yerinden stajyer bi çocuk hangi okuldansın tanışalım mı demişti (yaşım 25 ti o zaman) şimdi evliyim eşimi sevgilim zannedip dolaşırken amcanın biri İzmir'in kordon boyumu burası gidin okuyun demişti (memurum bu arada ) daha bi sürü şey henüz çocuğum yok ne olur bilmiyorum Gül geçSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
dogumdan once banada aynisini soyluyorlardi bir dogurdum şirazem kaydi umarim sizede boyle olmaz
banada gulebilirsin ben her aynaya baktigimda halime guluyorum cunku zaten dislerimde iyice ayrildi konusurken lama gibi tukuruk sacmayada basladimayyy size değil yorumunuza güldüm kusura bakmayın
Daha yeni 30 oldum sayılır, çok da iri biriyim, kilo insanı yaşlı gösterir deselerde ben tombik kız çocuğu gibiyim. 20 Yaşında sanıyorlar, üniversiteye yeni başladım diye düşünüyorlar. Sevgilim 25 yaşında daha kimse anlamadı yaş farkını söylemeden. Ancak ben de uyuz oluyorum bu duruma.
Ise yaramadi bende :)Sacinizi kızıla boyatin. Anında 10 yaş yaslanirsiniz ben bi kere yaptım suratına vurdugumun veletleri teyze demeye başladı oradan biliyorum
Yaa bende sizin nickinize cok guldum ne kadar yaratıcı kahkaha atmisim görünce ilahiii cok hosuma gitti benimde :) endoplazmik garipbirkulumayyy size değil yorumunuza güldüm kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?