- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Ikı yasında oglum geveze ama dıger ablamların cocukları da gevezeBir tek size gelmeyin deniliyorsa cok haklisiniz ama baska ihtimallerde var cocugunuz kucukse orda sorun olcaksa ondan istememis olabilirler
Onlarda cocukla gidicekse haklisiniz ben abla diyince cocuklari buyuk evde kalir bitek siz oglumuzla gidiceksiniz diye dusundumIkı yasında oglum geveze ama dıger ablamların cocukları da geveze
Bugunde gune guzel basladım oglum hastaydı ıyılestı spora falan gittim huzurumun isine ettilerOnlarda cocukla gidicekse haklisiniz ben abla diyince cocuklari buyuk evde kalir bitek siz oglumuzla gidiceksiniz diye dusundum
Sorumun amacini konu sahibinin 2. Mesajimda anladigini düşünüyorum.Evli olmayıp cocugu yoksa teyze olunuyor mu??
Ben zaten Illa bende gideyim benide gotur derdinde degilim bu kadar kalabalik ıcınde benım kalabalık yapmamUslupta sorun olabilir o kisma yorumum yok yani haklisinizdir ama kiz bakmaya -istemek bile degil- bu kadar kalabalik gidilmesi dogru mu sizce?
Ben abarti buldum.
Ben ailemle ıyıyım piknik yemek hep cagırırlar bu ablam kendı kendıne bır egoıstlıkmı diyip benimi kendince sallamıyor bılmıyorum ama gercekten insanına gore deger verıcem artık ama sızın durum dahakotuymus eger bikac es dost komsunuz, varsa bos verin araya bayagı bır mesafe koyun derttasım:)Yalnız değilmişim yaa aynı sorunun farklısıda bende var evliyim.en son bugun yine toplanıp gitmiiler insan bi gönül almak babında yine bi davet eder koşacak değilim küçük çocugum var zaten 4 kardeşiz arabada herkese yer var bi bana yer yok yada yemeğe gderler yedikten snra sizde gelin derler pikniğe gderler haber etmezler kac defa sordum neden ben çağrılmıyorum diye eşin göndermez diye demiyoruz diyolar eşime de ben mahcup oluyorum 1 olur 2 olur ama resmen evlat kardeş kayırılıyo bi soruna geldi mi bana anlatıyolar bende üzülüyorum vah şöyle vah böyle diye geçende kışlık hazırlık için seni yardıma çağırırız dediler bende çağırırlarsa evinizde yer yoktur biz de gelsek sığmayız deyip görüşmemeyi düşünüyorum çocuğumla biz bize yeteriz evvelallah
Bugunde gune guzel basladım oglum hastaydı ıyılestı spora falan gittim huzurumun isine ettiler
Aileden bir tek annenizi babanızı alıp gitse ablanız haklı okurdu ama diğer kardeşleri davet edip bir tek sizi dışlaması yanlış!Bana guzel bır sekilde anlatsa tamm ama deme tarzı pek Hos degıl ben zaten Illa ben gıdım demem ıste kadın cok titiz lafcıymıs o yuzden cekınıyormus bıde yarın anneme yemege gidecektik yarın gelme kız istemeye gidecez dıyor ablam ablamın biriyle cok ıyı bizle mesafeli uzak davranıyor
Kalabalık gidiyor zaten ama o kadar kalabalık isinde ben fazlalıgımKiz isteme ise sizde gidebilirsiniz söz olacak sonuçta. Ama sadece kiz bakma ise cok kalabalik gitmenin anlami yok. Tabi sen gelme kalabalik etme denilse bende olsam icten ice alinirdim ama ablanizla sizin aranizdaki iliski nasil bilemiyorum belki size nazi gecti..
Aynen yarın ararlarsa gitmeyeceğimAileden bir tek annenizi babanızı alıp gitse ablanız haklı okurdu ama diğer kardeşleri davet edip bir tek sizi dışlaması yanlış!
Malesef bende arkadaşa önem verme aile ömürlük diye düşünürüm paran olmayonca aile bile adamdan saymıyor demek kiBen ailemle ıyıyım piknik yemek hep cagırırlar bu ablam kendı kendıne bır egoıstlıkmı diyip benimi kendince sallamıyor bılmıyorum ama gercekten insanına gore deger verıcem artık ama sızın durum dahakotuymus eger bikac es dost komsunuz, varsa bos verin araya bayagı bır mesafe koyun derttasım:)
Bende aileye cok onemlı verırım o yuzden her yapılanı d llendırmedım ama yanlarında rahat edemiyorsan bosMalesef bende arkadaşa önem verme aile ömürlük diye düşünürüm paran olmayonca aile bile adamdan saymıyor demek ki
Yanı haksızmıyım allah askına benım derdım gitmek degıl zatenİsteme de bile kalabalık olması gereksiz bırak tanışmayı
Nişan olur der bozulur insan anlarım
Diğer kardeşler de gitmesin madem
Diğer mesajları okudum zaten aranız soğukmuş.Yanı haksızmıyım allah askına benım derdım gitmek degıl zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?