- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi sonbaharask
-
İyi onlarla aram kendının sadece biriyle arası cok ıyi onada sureklı kebab a cagırıyo cocuguna giysi falan alıyor yaranmak ıcınDiğer mesajları okudum zaten aranız soğukmuş.
Hiç üzmeyin kendinizi o zaman.diğer kardeşlerinizle araniz iyiyse sizde sorun yok demek ki
Yaklaşımı yanlış hep öyleymiş zaten.
Beş parmağın beşi bir olmuyor kardeşlerde öyle
Samimi degılız gidenlerin hepsinin cocugu varBence alinganlik etmissiniz. Benim samimiyetine inandigim abl bana bu diyebilir.
Oglunuz varmis, ufak sanirim.
O cocukla orda sefil olucaksiniz. Cocugunuz ilk kez gittigi evde dort donecek sizde ardina gidiceksiniz. Kiz gormeye gitmek akraba ziyareti, sohbet muhabbet degildir.
Ciddi konular konusulur.
Bendede gorucu usulu gelenleri agirladim. Gormeye gelenler bi ana bi kiz geliyor genellikle. Fazlz fazla gelince o kdr kalabalikta ne soyleniliyor anlasilmaz bile. Bide bi bebek. Cok fazla.4
Telefonu dahi acma bence bariz art niyet var.Dugune de gitme.Acikca dislanmissin.Aynen yarın ararlarsa gitmeyeceğim
Kendinizi kullandirmayin kardesiniz bile olsa.Insan esinin karsisinda zor durumda kaliyor degil mi?Yalnız değilmişim yaa aynı sorunun farklısıda bende var evliyim.en son bugun yine toplanıp gitmiiler insan bi gönül almak babında yine bi davet eder koşacak değilim küçük çocugum var zaten 4 kardeşiz arabada herkese yer var bi bana yer yok yada yemeğe gderler yedikten snra sizde gelin derler pikniğe gderler haber etmezler kac defa sordum neden ben çağrılmıyorum diye eşin göndermez diye demiyoruz diyolar eşime de ben mahcup oluyorum 1 olur 2 olur ama resmen evlat kardeş kayırılıyo bi soruna geldi mi bana anlatıyolar bende üzülüyorum vah şöyle vah böyle diye geçende kışlık hazırlık için seni yardıma çağırırız dediler bende çağırırlarsa evinizde yer yoktur biz de gelsek sığmayız deyip görüşmemeyi düşünüyorum çocuğumla biz bize yeteriz evvelallah
Ben olsam keserdim gorusmeyi.Hatasini anlayana kadar yuzlerine bakmazdim cunku ayip etmisler.Herkes deger verdigi kadar deger goruyor bende.Pekı bundan sonra nasıl tavır alayım sizce
Onda hergun arar teyzesı dıye altın takılacak ya valla ıkı aya esım askere gıdecek onla kaliteli Hos vakit gecırım gerisi bosHaklisiniz siz.Ben olsam dugunune de gitmem altini da takmam.Kendi bilir.Kardes candir derler ama bazen oyle olmuyor demekki.
Boyle gereksiz seylere en yakınların gonlunu kırmaya degermı allah askına bosverın herkes hakkettiği kadarSizi çok iyi anlıyorum benimde ablamın kayınvalidesi gelicekti tanısmaya ablam ben ve kardeşimi kalabalık oluyor kalabalıga gerek yok diye para verdi gonderdi bizi ben cıktım evden sonra bir baktım kardeşim bir şekilde kalmıs halam kalsın kardeşlerini gorsunler demiş buraya kadar sıkıntı yok ama sonradan ögrendim ki kalabalık yapmayalım diye bizi evden gonderen ablam karşi komşumuzu çagırmıs çok kırıldım ama aynısını bende ona yapıcam
Ben art niyet dusunmedim cunku kucukler hic buyumez muhtemelen ondan soylemistir :)Evet en kucugum evliyim bır tane oglum ama hepsı evli
Ben zaten gıtmek istemiyorum soyleyıs tarzı ve herkesı cagırıp sen gelme kalabalık olmasın demesıBu işleri hiç anlamam yahu , sizin orda ne işiniz var ?
Gitmek istemeniz bile saçma. Nedir bu cümbür cemaat bir yerlere gitme huyumuz???
Bencede kalabalık yapmayın
O zaman ben zaten gelmek istemiyorum ki diyip bozuntuya vermemeniz daha doğru olurdu sanırım. Ilerde sizde onu götürmezsiniz. Hatta bu durumlarda sadece anne , baba gitmeli bence. Yanı bu durumda sadece siz değil anne baba dışındaki herkes kalabalık bana gore .Ben zaten gıtmek istemiyorum soyleyıs tarzı ve herkesı cagırıp sen gelme kalabalık olmasın demesı
Bizim burda tanısmaya kız bakma derler ne var bunda anlamayacak ve kultur sehırın kendıne gore soylemıyor tarzı var pek dogru olmasada sızı bakmadanmı aldılarAfedersiniz ama bir sey sorabilir miyim, " kiz bakmaya gitmek" ne demek. Ciftlerin birbiriniz tanimadigi bir yere gidilip ciddi ciddi kizin enine boyuna mi bakiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?