Sen gelme, fazlalık yapmayalım diyen abla

Bence alinganlik etmissiniz. Benim samimiyetine inandigim abl bana bu diyebilir.
Oglunuz varmis, ufak sanirim.
O cocukla orda sefil olucaksiniz. Cocugunuz ilk kez gittigi evde dort donecek sizde ardina gidiceksiniz. Kiz gormeye gitmek akraba ziyareti, sohbet muhabbet degildir.
Ciddi konular konusulur.
Bendede gorucu usulu gelenleri agirladim. Gormeye gelenler bi ana bi kiz geliyor genellikle. Fazlz fazla gelince o kdr kalabalikta ne soyleniliyor anlasilmaz bile. Bide bi bebek. Cok fazla.4

İyi onlarla aram kendının sadece biriyle arası cok ıyi onada sureklı kebab a cagırıyo cocuguna giysi falan alıyor yaranmak ıcın

Samimi degılız gidenlerin hepsinin cocugu var

Haklisiniz siz.Ben olsam dugunune de gitmem altini da takmam.Kendi bilir.Kardes candir derler ama bazen oyle olmuyor demekki.

Ablanızla samimi olsanız bu kadar takmanıza hakvericem de ben beğenmediğim, eleştirdiğim, samimi olmadığım bir ablam beni çağırmasa ohhh isabet oldu benim de hiç gelesim yoktu derdim. Zira kadını yerin dibine sokmuşsunuz!

Kendinizi kullandirmayin kardesiniz bile olsa.Insan esinin karsisinda zor durumda kaliyor degil mi?

Sizi çok iyi anlıyorum benimde ablamın kayınvalidesi gelicekti tanısmaya ablam ben ve kardeşimi kalabalık oluyor kalabalıga gerek yok diye para verdi gonderdi bizi ben cıktım evden sonra bir baktım kardeşim bir şekilde kalmıs halam kalsın kardeşlerini gorsunler demiş buraya kadar sıkıntı yok ama sonradan ögrendim ki kalabalık yapmayalım diye bizi evden gonderen ablam karşi komşumuzu çagırmıs çok kırıldım ama aynısını bende ona yapıcam

Boyle gereksiz seylere en yakınların gonlunu kırmaya degermı allah askına bosverın herkes hakkettiği kadar

Bu işleri hiç anlamam yahu , sizin orda ne işiniz var ?
Gitmek istemeniz bile saçma. Nedir bu cümbür cemaat bir yerlere gitme huyumuz???
Bencede kalabalık yapmayın

Afedersiniz ama bir sey sorabilir miyim, " kiz bakmaya gitmek" ne demek. Ciftlerin birbiriniz tanimadigi bir yere gidilip ciddi ciddi kizin enine boyuna mi bakiliyor?

Evin en küçüğüyseniz normal bence alınacak durum yok, netice nişan değil söz değil maaile gitmeye ne gerek var

Ben zaten gıtmek istemiyorum soyleyıs tarzı ve herkesı cagırıp sen gelme kalabalık olmasın demesı
O zaman ben zaten gelmek istemiyorum ki diyip bozuntuya vermemeniz daha doğru olurdu sanırım. Ilerde sizde onu götürmezsiniz. Hatta bu durumlarda sadece anne , baba gitmeli bence. Yanı bu durumda sadece siz değil anne baba dışındaki herkes kalabalık bana gore .

Afedersiniz ama bir sey sorabilir miyim, " kiz bakmaya gitmek" ne demek. Ciftlerin birbiriniz tanimadigi bir yere gidilip ciddi ciddi kizin enine boyuna mi bakiliyor?
Bizim burda tanısmaya kız bakma derler ne var bunda anlamayacak ve kultur sehırın kendıne gore soylemıyor tarzı var pek dogru olmasada sızı bakmadanmı aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…