- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
ama o sizin yaptıgınıza ya da size bir elestiride bulunmamıs ki. dolmanın şahsına yönelik bir elestiri buCanim haklısın öfkelenmekte ama biraz fazla tepki vermissin adam yağı dökmüş demek ki midesine dokunuyor bulandırıyor. Cay konusunda da kalk sen koy o zaman döküp diyip kestirip atabilirdin kavgalık bir durum yok yani. Benim esimde tuhaftır dün kuru dolma yaptım antep usulü bilirsin o kadar cok yediki hatta gece de yedi..
Bugun aşkım bamya yapayim mi?dedim. Bana dedigi şu
"Dolma beni fena etti yaaaa . Bende e acı biber ondandir dedim. Yaa bide pirincc, midem falan, zirvaladi disardan kebap soyletelim dedi. Ok dedim. Benimde isime geldi. Bi tuhaflar yani. Yerler laf ederler inan 1 tencere yedi nerdeyse.
Haklısınız dolmaya yönelik bir eleştiri. Hanimefendi muhtemelen guzel yapmıştır ama yağ dokunmuştur hani kızcagi bir durum yok bence eşine.. buda pirince laf salladı. Sanki pirinci ben yetistiriyorumama o sizin yaptıgınıza ya da size bir elestiride bulunmamıs ki. dolmanın şahsına yönelik bir elestiri bukebap yeseniz yine abartsa o da dokunsa midesine bu kebapcı ustasının sucu degil ki kebabın dogası budur ya da neyi cok yerse dokunur yani
yani bence de. bırakın pirinc, dolma onlar üstüne alınsın. sizlik bir durum yok elciye zeval olmazHaklısınız dolmaya yönelik bir eleştiri. Hanimefendi muhtemelen guzel yapmıştır ama yağ dokunmuştur hani kızcagi bir durum yok bence eşine.. buda pirince laf salladı. Sanki pirinci ben yetistiriyorum
Canim haklısın öfkelenmekte ama biraz fazla tepki vermissin adam yağı dökmüş demek ki midesine dokunuyor bulandırıyor. Cay konusunda da kalk sen koy o zaman döküp diyip kestirip atabilirdin kavgalık bir durum yok yani. Benim esimde tuhaftır dün kuru dolma yaptım antep usulü bilirsin o kadar cok yediki hatta gece de yedi..
Bugun aşkım bamya yapayim mi?dedim. Bana dedigi şu
"Dolma beni fena etti yaaaa . Bende e acı biber ondandir dedim. Yaa bide pirincc, midem falan, zirvaladi disardan kebap soyletelim dedi. Ok dedim. Benimde isime geldi. Bi tuhaflar yani. Yerler laf ederler inan 1 tencere yedi nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?