Sen gurme misin be adam!

Hastaliktan dolayi cok huysuz davranmissiniz.size yardim etmesi gerekirdi ama onun disinda adamin soyledigi kotu bisey yokki

Fazla yağlı yemek insanı bayar kendi adıma asla yiyemem. Çay meyve islerinizide eşinizden rica etseydnz yada hiç bagrmasaydnz bence. Ayrica ısyerndeki yemeği begenmemesi için gurme olmasına gerek yokki babamda hiç begenmz .

Adamın yemeğin yağını dökmesi yemeği beğenmediği anlamına nasıl geliyor anlamadım açıkcası . Yağı yemek zorunda değil ki yani. Çay konusunda da aşkım hadi sen kendin çayını değiş deseydiniz . Bulaşığı da makinaya diz varsa neden elde yıkıyorsun

Haklısın hiç yapma o olsun

Yalnız nasıl kabullenmisiz kadının yemek yapmasını
Yemeği yağlı bulan yağsızini kendi yapar
Çayı az demli istiyorsa kalkıp kendi demler
Hasta kadından ev işi bekleyip bir de öyle olmuş böyle olmuş diyemez kimse

Aslinda esinize bugun kendimi iyi hissetmiyorum, disaridan soyleyebilirim diyebilirdiniz yemek yapmak yerine. Hastaliginizin sizi ne derece rahatsiz ettigini anlayamamis olabilir. Ama cay ile meyveyi siz kendiniz esinizin onunuze koymussunuz anladigim kadariyla,kendisinin boyle bir istegi olmamis. Belli ki hasta olarak bunlari yapmak size icten ice dokundugu icin tepki vermissiniz. Bence sizi anlamasini beklemek yerine, siz acik acik hastayim iyi hissetmiyorum yapamiyorum deyin aranizda sorunda olusmaz boylelikle.

Bende safra kesesi ameliyati olacaktim agrilarim sancilarim vardi yemekten sonra esimle birlikte kaldirdik yemekleri ama ben o zaten cok calistigi icin dayanamadim yakistisaramadmda eline bulasigi zorla aldim. Yani esine kizma bence bunu guzelcede anlatabilirdin. Yapmak istemiyorsada birak yapmasin sana deger veriyormu seni kimseye muhtac etmeyen sevgisini saygisini gosteren, uzmeyen bir insansa bunlarla yetin bence. Cunku ilerde hersey zamanla istedigin kivama gelecektir insallah. Zamanla cnm.

Benim teyzemin kocasi evde elektrikli supurge sesi varken supurgeyi hirsindan kiran adamdi o kadar ev isinden nefret ederdi. Simdi elinde vileda yada supurge teyzeme yardim eder :) biri supurur digeri siler. Zaman sadece.

Abartmışsınız.
Üste bağırıp çağırmaya ne gerek var anlamadım, doğru düzgün konuşsaydınız.

Çok abartmışsınız. Yemeği kötü yapmışsın dememiş, yemeği yarıda bırakmamış, yemem dememiş. Aksine yağına rağmen yemiş, en son gidip onu dökmüş. E çayıda bi daha yap dememiş, demini biraz daha fazla koyarsınız bardağa olur biter.

Sitem etmeden taleplerde bulunsanız daha rahat edersiniz. Eşiniz yumuşak duruyor, yardım eder diye düşünüyorum.

Canım açıkçası haklisin ancak kendini ifade etme şeklin Bana biraz yanlış geldi. Nicin dersen. Kimse senden bulaşık yıkamani beklemiyor her şeyi üstlenmeni beklemiyor .O yüzden hastaysan ondan yardim istemekten cekinme. Cunku erkeklerin beyin okuma gihi bir huyu yok. hastayım Lütfen şunları yap dinlenmek istiyorum. Eşinin üslubu sert olmadığı için bence bunu kabul edebilir. Yaptığı şeye de eleştiri getirme ve sad3ce teşekkür edıp gec

bana gore abatmissiniz zira benim esim daha da ilerde. soruyorum canim nasik olmus yemek begendin mi? guzel olmus ama biraz fazla pişmiş, guzel ama yagi biraz fazla, guzel ama icinde su olmasaydi daha guzel olurdu gibi gibi daha cok sayabilirim sana. cok nadir çok guzel olmus der. bende esime diyorum sen gürme olmalıydın. bence boyle ufak seyler icin kırmayın eşinizi. iyiki varlar:)

Eşinizin amacı eleştiri olsa yemeğin sadece yağını dökmek yerine baştan yağlı olmuş diye eleştirirdi. Çay demli mi olmuş sanki demesi de bana ağır bir eleştiri gibi gelmedi yani bardağa koyarken bile demi fazla kaçmış olabilir aslında büyütülecek birşey görmedim. Ama siz hastayken daha ince düşünebilirdi tabi.
Hasta olduğum halde beni düşünmüyorsun, ben tüm evi çekip ceviremiyorsam sen de yardım et dedim
Düşünen adam hasta karısına bulaşık yıkatmaz dedim.
Bu cümleleriniz eşinizin yağı dökmesine veya çaya laf etmesine alınmadığınızı aslında hasta olduğunuz için ilgili olmasını, en azından bulaşığı falan yıkayarak size yardım etmesini doğal olarak beklediğinizi gösteriyor:)) Haklısınız insan hasta haliyle hem bebekle hem evle ilgilenince yoruluyor. Eşiniz de biraz daha düşünceli davranıp yemek bulaşık çay işlerini halledebilirdi. Ama burada sizin de hatanız asıl kırıldığınız konuyu söylemeyip bağırılmayacak bir şey için bağırarak haklıyken haksız duruma düşmek olmuş. Bence neye kırıldıysanız o konuda tepki gösterirseniz eşiniz hatasını daha iyi anlayabilir. Yoksa o da aşırı tepkinize şaşırır ben birşey demedim ki niye kızdın der, boş yere haksız duruma düşersiniz.

Benim eşim de kendini gurme sananlardan ama hastayken yerimden kaldırmaz çay çorba meyve suları yapar. Ben çalışmıyorum bi de. Eşiniz merhametsiz mi hem çalışıp hem yemeklerinizi beğendiremiyosunuz hem de hastayken böyle davranıyor. Çok üzücü bi durum. Ben olsam yardımcı alırdım eve.

bir iş yaptıktan sonra başa kakmak çok rahatsız edici oluyor üzgünüm. bu tavriniz çok kırıcı. eşiniz de anlattığınız kadarıyla kırıcı bir şey dememiş. ben kendi yaptığım yemegin bile yağını suyunu yemem bazen. güzel bir davranış değil ama zorladığım an midem kötü oluyor.
eğer yorgunsaniz, hastaysaniz bir şey yapmayın dinlenin, peşinden minnet beklenen bir yemekten de çaydan da hayır gelmiyor.

Abartmışsınız.
Midesi bulana bulana 2 çesit yemek yapan sizsiniz.
Üstüne yine kendi isteğinizle çay-meyve servisi yapmışsınız ve üstüne bu duruma sinirlenip trip atmışsınız.
Yemekten sonra siz eşinize meyve getir yiyelim deseydiniz.

Her şeyi yapmaya çalışıp da üstüne bir ton söylenmek şık bir hareket değil.
Hem canınızın kıymetini de bilin yani.

Benimki de oyle canim. Gecen buna kendi elimle bir tencere manti actim. Bana sanki olmamis disarda daha guzel yapiyorlar sen bir daha ugrasip kendini yorma dedi bende cileden cikip tum yemegi doktum al sana git peynir ekmek ye dedm. Begenmedigi yemegi asla yemez basima gurme kesildi ama ben alistim hep böyleydi. Simdi yemek yapiyorum baktim burun kiviriyor yorum yapiyor aliyorum onunden hit peynir ekmek ye diyorum hic yuz vermiyorum . Oda artik alisti yemegi begenmediyse kalkip kendi hic konusmadan sandvic yapip yiyor.

Madem ikinizde çalışıyorsunuz ..
Şartlar eşit olmalı bence ..
Yemekten çok anlıyor bellliki yemeği eşiniz yapsın sizde ev işleriyle uğraşırsınınz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…