Sen gurme misin be adam!

Bu kadar şey yapıp, sonunda adama kızmanız erkek gözünde sadece "dırdır". Hiçbir şey yapmayıp aşkım hastayım dışardan söyleyelim deseydiniz çok daha kıymetli olurdunuz emin olun. Erkeklerin mantığı bizim gibi değil.

Tatlım sana yardım etmediği için çay olayı bahane olmuş adama patlamışın. Çay demli olmuş dediyse hayatım ağrılarım ağrılarım var kendimi zor taşıyorum kalkıp istediğin gibi al de. Yemeğini beğenmediğinde dışardan söyle diyebilirsin

Benim o zaman eşimi öldürmem lazım siz bu konuda böyle sorun yaşıyorsanız :))

Yağlı yemek benim eşinde sevmez ben bulurum cacaresini

Allah tan çay sevmez o yüzden hiç içmez

Ama güzel olduğunda nasıl eline sağlık diyorsa beğenmediği de de eleştirmesi zoruma gitmez

Yemeğin yağını dökme konusuyla yakından tanışıklığım var, kardeşim yemeğin suluysa yağlı kısmını döker ve eğer kozartma veya susuz yemeklerse de yiceklerin peçeteyle yağını alır.
Midesi rahatsız olduğu ve kilo almamak için.
Bu nedenle ilk tepki biraz fazla geldi bana dikkat etmek istiyor olabilir işyerinde de yemekleri beğenmiyomuş ya belki midesine dokunmaya başlamıştır gerçekten de artık.
Haklısınız kendinizce uğraşmış yapmışsınız beğenilmemesi rahatsız edici ama yine de normal tonda ifade etmeniz gereken bir mesele hastalığında verdiği hassasiyetle üst seviyelerde sinir etmiş, oluyo öyle şeyler geçmiş olsun.

Ayni benim esim. Hem yemegi yer hem elestirir. Az mi pismis acaba, soyle mi olsaydi acaba... begenmiyorsan yumurta kir ye diyorum artik tartismaktan yoruldum cunku. Bunlarin huyu boyle cunku benimki kendi yaptigi yemegi de elestirir, cafede onune geleni de vs...

Bu tipler kendi yaptiklari is elestirilince de bi alinir bi alinir. Hic laf soylenmez kendilerine

Madem siz ve bebeğiniz hastasınız, ne diye yemek yapıyorsunuz ki...

Arada bı yemek yapmayin, ne bulursa onu yesin ki, bulduğunda elestirmek yerine teşekkür etsin...

Türkiye'nin ne yazık ki vahim hali bu. Evet çalışan kadın eş/gelin isterler. Ama bende ev işi yaparım yada benim oğlumda ev işlerinde kırıktır diyeni görmüyoruz. Benim babamda böyle erkek kardeşlerimde. Esim de. Ama eşim onlara nazaran daha yatkın ev işine. Şuan çalışmadığım için evde eşime fazla yüklenmiyorum. Ama herseyide çat çat önü ne hazır koymuyorum ya da ufak çaplı iş veriyorum. Ki sanki hepsi benim görevimmis gibi sanmasin alışmasın diye

Çok hazıra alıştırmışsın kocanı üstelik çalıştığın halde. Ayrıca istirahat için rapor almışsın neden evde iş yapiyosun ki güzelce dinleseydin. Senin hatan kocanın seni anlamani beklemen. Ne yazık ki an-la-maz-lar cnm. Sen dile getirecektin. Atıyorum hayatım hastayım yemeği dışardan yiyelim mi bu akşam? Ya da aşkım çayı demledim ama gözüm tutmuyor birer bardak getirir mısın içelim gibi

Sen bulasik yikarsan adam bise demez erkeklerin isine gelir birak cekil kenara yikarmisin? De yikasin. Yemek hadi neysede cay keyif isidir. Hasta hasta cay yapmak niye?

Cok abartmissiniz. Yemegin yagini dokmus olmasina sanki size buyuk bir hakaretmis gibi algilayip "sustum, bilmem ne bilmem ne oldugum halde sustum" demenize anlam veremedim. Yemek sana gore yaglidir bana gore tam. Bana gore tuzludur sana gore degil. Kotu birseyde dememis ayrica, kalktik dokmus yagi. En normalini yapmis. Sizin gonlunuzu yapmak icin yemesi mi gerekirdi. Gereksiz alinganlik yapmissiniz.

Cogu erkek dogasi geregi bazi seyleri soylemeden yapamiyor. Canim ya su iki tabagi yikar misin ve cayi koyar misin inan hic halim yok deseniz eminim esiniz yapardi. Evet rahatsizsiniz diye dusunmesi gerekirdi ama ricacinizi da soylemekten cekinmeyin. Illa soylemem mi gerekiyor diye bilirsiniz cogu zaman ben de diyorum ama bu tur tartismadan olmamasi adina rica da bulunmak gerekir.

Bence sorun kendinizi fazla zorlayıp yıpratmanızda. Çok fedakar ya da mükemmel olmanız gerekmiyor. Baktınız hastasınız haliniz yok yapmayın yemek. Sizi çok iyi anladım. İnsan o haliyle bi şey yapınca göze görülsün kıymeti bilinsin istiyor. Ama görülmemesinin üstüne bi de en ufak bi olumsuz eleştiri alsa patlama yaşayıp yaranamadım moduna giriyor. Gerçekten mükemmel olmaya gerek yok bebeğiniz de varmış. Yemek yapmayın öyle durumlarda ya eşiniz makarna filan yapsın öyle geçiştirin ya dışardan söyleyin.

rdından meyve çay filan yapayım dedim, koydum onune, bu çayı biraz demli yapmışsın sanki aşkım dedi, kayış koptu ben de.
Şurda gerçekten kedimi gördüm. Siz dolmuşsunuz aslında patlama noktası o olmuş. Valla erkekler anlayışsız oluyor. Sizi çok iyi anladım. Bebeğim yok ancak bende böyle patlamalar yaşayabiliyorum.

Abartmışsın ,hastayken çekemiyoruz belki ama üstünde durma bence bu korku ona yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…