- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
ama o sizin yaptıgınıza ya da size bir elestiride bulunmamıs ki. dolmanın şahsına yönelik bir elestiri bukebap yeseniz yine abartsa o da dokunsa midesine bu kebapcı ustasının sucu degil ki kebabın dogası budur ya da neyi cok yerse dokunur yani
Burun kirin degil mirin kirindir o. Soylemeden duramadim..
ay buna çok güldüm. Bi an benim eşimi anlatıyorsunuz sandımCanim haklısın öfkelenmekte ama biraz fazla tepki vermissin adam yağı dökmüş demek ki midesine dokunuyor bulandırıyor. Cay konusunda da kalk sen koy o zaman döküp diyip kestirip atabilirdin kavgalık bir durum yok yani. Benim esimde tuhaftır dün kuru dolma yaptım antep usulü bilirsin o kadar cok yediki hatta gece de yedi..
Bugun aşkım bamya yapayim mi?dedim. Bana dedigi şu
"Dolma beni fena etti yaaaa . Bende e acı biber ondandir dedim. Yaa bide pirincc, midem falan, zirvaladi disardan kebap soyletelim dedi. Ok dedim. Benimde isime geldi. Bi tuhaflar yani. Yerler laf ederler inan 1 tencere yedi nerdeyse.
Bende safra kesesi ameliyati olacaktim agrilarim sancilarim vardi yemekten sonra esimle birlikte kaldirdik yemekleri ama ben o zaten cok calistigi icin dayanamadim yakistisaramadmda eline bulasigi zorla aldim. Yani esine kizma bence bunu guzelcede anlatabilirdin. Yapmak istemiyorsada birak yapmasin sana deger veriyormu seni kimseye muhtac etmeyen sevgisini saygisini gosteren, uzmeyen bir insansa bunlarla yetin bence. Cunku ilerde hersey zamanla istedigin kivama gelecektir insallah. Zamanla cnm.
Benim teyzemin kocasi evde elektrikli supurge sesi varken supurgeyi hirsindan kiran adamdi o kadar ev isinden nefret ederdi. Simdi elinde vileda yada supurge teyzeme yardim eder :) biri supurur digeri siler. Zaman sadece.
O bende tik gibi bisey :d yemek.falan izin veririm ama bulasik erkeklere birakamiyorum :) ben bekarken dedem cok severdi mutfak isi bulasik gormek istemezdim elinde. Makina olsa dizsinler sorun degl :dBravo size
Alın benden size bir ödül
Eşinizin altı üstü bulaşık yıkamasının nesini yakıştıramazdınız?
Belli bir motor becerileri olan her İNSAN bu tip işleri yapabilir. Bunun için kadın olma şartı yoktur.
Hasta insan dinlenme hakkına sahiptir.
Size tavsiyem bunu başka yerlerde anlatmayın
Kesinlikle katılıyorum .ben de bu forumda okuduklarıma inanamıyorum bazenSevgiliMihmandar_34 konunuzdan sonra bir daha anladım ki, forumun genelinden çok farklı bir düşünce yapısındayım ben. Hasta halimle yemek yaparsam bu benim için 10 yıllık bir söylenme konusu olurdu. Hastayken niye bu hizmet hürmet anlamadım ben. Eşinizin yemeğin yağını dökmesi belki takılacak bir mevzu değil (lütfen yağı lavaboya değil çöpe döksün bundan sonra) ama çay için söylediği şeyler çok saçma. Ben hasta halimle yemek yapıcam, bulaşıkları yıkayacağım, üstüne çay yapıcam bana demli olmuş bu diyecek. Son enerjimle ortalığı birbirine katardım. Eşiniz haksız sonuna kadar, sizinde hasta halinizle bu kadar kendinizi paralamanıza gerek yok. Ev işlerinde erkekler yardımcı değil ortak olmalı bize.
Canim haklısın öfkelenmekte ama biraz fazla tepki vermissin adam yağı dökmüş demek ki midesine dokunuyor bulandırıyor. Cay konusunda da kalk sen koy o zaman döküp diyip kestirip atabilirdin kavgalık bir durum yok yani. Benim esimde tuhaftır dün kuru dolma yaptım antep usulü bilirsin o kadar cok yediki hatta gece de yedi..
Bugun aşkım bamya yapayim mi?dedim. Bana dedigi şu
"Dolma beni fena etti yaaaa . Bende e acı biber ondandir dedim. Yaa bide pirincc, midem falan, zirvaladi disardan kebap soyletelim dedi. Ok dedim. Benimde isime geldi. Bi tuhaflar yani. Yerler laf ederler inan 1 tencere yedi nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?