Sen gurme misin be adam!

çıkış çok fazla gereksiz.madem hastasın yapma yemek.ara eşini gelince bişeyler getirsin.üstüne bide çay demlemişsin.çek battaniyeyi nane liomunu iç .hayır anlamıyorum bu kadar çıkış yapacaksan yapma yemek yapma çay arkadaşım.

Ben hastayken kılımı kıpırdatmam ..

Şekil a . Şuan bulantılarım var ve mutfagın önunden gçeerken midem kalkıyo .

Herşeyı kendı yapar . Sende hasta oldugunda elını ayağını çek .

İs yerinde yemek kötü çıktığı için evde güzel yemek bekliyor hakli aslinda . Ama sende haklisin zor tabi seninle bebekle bişeyler yapman .

Evet densizlik etmiş. Normalde vicdanlı adam "sen geç ben hallederim bulaşığı" diyebilir.
Ama aşırı tepki vermişsiniz. Siteminizi zamanında yapın ki patlama yaşamayın.

Çay olayında daha sakin şekilde "ben bu kadar yapabildim.keşke hasta karını düşünüp sen yapsaydın" denilebilirdi.

Bu arada şirket yemekleri genelde kötüdür. Biz de hep bundan şikayet ederiz. Buna bile bağırmanız tahammül seviyenizin düşmesinden sanırım..

yağı olmamış
çay demli olmuş
bunlar abartılı birşey değil
yardım istememiş yapmışsınız başına kakıyorsunuz
adamın yerinde olsam başıma kakacaksan yapma derim hiç konuşmam haksızsınız

ay buna çok güldüm. Bi an benim eşimi anlatıyorsunuz sandım

Bravo size
Alın benden size bir ödül

Eşinizin altı üstü bulaşık yıkamasının nesini yakıştıramazdınız?
Belli bir motor becerileri olan her İNSAN bu tip işleri yapabilir. Bunun için kadın olma şartı yoktur.

Hasta insan dinlenme hakkına sahiptir.
Size tavsiyem bunu başka yerlerde anlatmayın

ben anladım sizi
bende hasta da olsam sağlıklı da olsam yıllardır herşeyi kendim yapmaya çalıştım
hep o düşünsün diye bekledim
sonra da hep sizin gibi tepkiler verdim

artık öyle yapmıyorum direk istiyorum
canım şunu yapar mısın vs olarak
yoksa düşünmüyor bunlar ve biz çok tepki veriyoruz

bundan sona öyle bişey oldu mu yemek bulaşık çay hepsi onun olsun

Sevgili Mihmandar_34 konunuzdan sonra bir daha anladım ki, forumun genelinden çok farklı bir düşünce yapısındayım ben. Hasta halimle yemek yaparsam bu benim için 10 yıllık bir söylenme konusu olurdu. Hastayken niye bu hizmet hürmet anlamadım ben. Eşinizin yemeğin yağını dökmesi belki takılacak bir mevzu değil (lütfen yağı lavaboya değil çöpe döksün bundan sonra) ama çay için söylediği şeyler çok saçma. Ben hasta halimle yemek yapıcam, bulaşıkları yıkayacağım, üstüne çay yapıcam bana demli olmuş bu diyecek. Son enerjimle ortalığı birbirine katardım. Eşiniz haksız sonuna kadar, sizinde hasta halinizle bu kadar kendinizi paralamanıza gerek yok. Ev işlerinde erkekler yardımcı değil ortak olmalı bize.

O bende tik gibi bisey :d yemek.falan izin veririm ama bulasik erkeklere birakamiyorum :) ben bekarken dedem cok severdi mutfak isi bulasik gormek istemezdim elinde. Makina olsa dizsinler sorun degl :d

ya arkadaşım rapor alacak kadar hastaysan ne diye yemek yapıyorsun evde.. dışardan söyle ya da ilk hamleyi eşinden bekle...at kendini yatağa acındır...sen hastalığında etkisiyle çok hassaslaşıp tepki vermişsin.

Kesinlikle katılıyorum .ben de bu forumda okuduklarıma inanamıyorum bazen

Benimki de aynısı. Geçen sırf o seviyor diye et, pilav,çorba vs yaptım. Ertesi gün pizza söylemek istedi onları yemeyecekmiş. Koca koca tencereler kaldı öyle. Bir garipler cidden. Evde hindi salam yemeyen eşim x markasının hiç bir ürününün dana olmadığını bile bile bayıla bayıla yiyor anlamıyorum ben bunu. Dışardaki onlara çekici geliyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…