Sen gurme misin be adam!

Haklı olabilirsiniz ama aşırı tepki vermişsiniz yağı dökmüş olabilir yağlı yiyemiyordur bunda bir şey yok

Kimse bunlar kadının görevi demiyor ki!
.
.

Kusura bakmayın ama eşinize neden patladığınızı anlamadım.
Haklı yanlarınız yok mu, var.
Eşiniz yemek yapar mısın dedi mi?
Yemek kötü olmuş mu dedi?
Bulaşığı yıkar mısın?
Meyvemi getirir misin?
Çayı mı koyar mısın?
Sizden bunları talep etti mi bu adam?
Bunları yapmasanız o size aynı şekilde bağırıp, çağırır mıydı?
Hasta olduğunuzda illa size bunları yapmamanız gerektiğini söylemeli mi?
Siz adama o rahatlığı en başta vermişseniz, bir anda kalkıp bulaşığı yıkamasını beklemeyin.
Her hasta olduğunuzda kalkıp böyle hizmet ediyorsanız ne bekliyorsunuz ki?
Çay konusunda ne diyeyim bilemedim.
Ben de eşimden bazen su istiyorum, şaşırıp soğuk getiriyor. Aşkım soğuk koymuşsun ya dediğim zaman suratıma karşı bağırsa gelsem buraya yazsam herkes kocama saydırır, çünkü erkek.
Hastaymışsınız geçmiş olsun. Şimdi eşiniz yemeğin kendisini dökmüş veya yemekle ilgili hakaret etmiş gibi alıngan davranmışsınız. Oysa çoğu kişi yemekte fazla yağ varsa yemez.
Eğer hasta halinizle yemek yapmasaydınız ve size hesap sorsaydı kesinlilke sinir olmakta haklı olurdunuz.
Kendi kendinize durup dururken iş çıkarmış meyvesini, çayını önüne koymuşsunuz. Çay demli olmuş dediğinde bağırmışsınız.
Ertesi gündü galiba iş yerinin yemeklerinin kötü olduğundan bahsetmiş. İş yerine yemek getiren firmaların bazıları berbat yemek yapar ve ciddi anlamda yemekler falan yağ içinde yüzer. Ne babamın ne de abimin bugüne dek o yemeklerden yediğini görmedim -ki babam hayatta yemek seçmez.
Eşinizin haksız olduğu tek şey hasta olduğunuz halde size otur hayatım ne yapıyorsun dememiş olması.
Dediğim gibi eşinize de o rahatlığı siz vermişsiniz.
Ben normal bir günde yemek yapmasam eşim ağzını açıp tek laf etmez. Dışarıdan söyleriz.
Önüne bugüne dek çay 20 defa götürmemişimdir.
Meyvesini 10 kez soymamışımdır.
Geçip bir defa olsun da bana bağırmamıştır.
Hasta olduğumda ben istemediğim sürece ne hizmet eder ne de hizmet bekler. Önüne hastayken meyve, çay koysam da napıyorsun hastasın demez.

He sizin yerinizde olsaydım. Yemeğin yağını dökmeyi ve şirket yemeğini bir kenara atarsak, yemek mi yaptım? Hayatım sofrayı kaldırıp bulaşığı yıkar mısın, derdim.
Canım çok hastayım, meyve getirir misin? İstersen kendine biraz çay demle hayatım, derdim.

Kırılmayın lütfen ama ben böyle düşündüm.

Hastaysanız iki çeşit yemeği niye yapıyorsunuz hem yapacaksanız bir yemek yapın onuda yapamayacak durumdaysanız hiç yapmayın eşinizle kavga etmek yerine sıkıntını bağırmadanda anlatabilirdin

Benim esimde ayni kolay kolay begenmez herzaman evde mutlaka 2 cesit yemek yaparim yaninda salatayla bana kalsa 3-4 cesitte yaparim benimki cesit sevmez fazla ondan yapmam.gene birgun yemek yapmistim yiyorken demezmi evlendim evleneli hic doymuyorum diye.dedim nasil doymazsin en az 2 tabak yiyorsun bazen 3 tabak yiyorsun dedim.bu arada ben esimin 2.evliligi oluyorum eski karinin yemeklerini ozlediysen oraya git dedim.kafasina tabagi gecirmemek icin zor tuttum kendimi.nankor bu erkek milleti hic yaranilmiyor.

Yemeği, çayı, meyveyi hazırlayıp yorulup sonra da kızmak yerine açıkça yardım etmesini isteyin bence. Yardım etmez diyorsanız doğrudan neler yapacağını söyleyin. Sorunun hallolduğunu göreceksiniz

Aa, çalışıyormuşsunuz, pardon!

Soyleyin sizde ben diyorum valla bardaklsri getitdim cayida sen demle getir diye eger usenise yapma diyor yapmiyorum :)

Bence abartmissin. Yemegin yagi Fazla gelebilir yada cay demli olabilir.
Senin hatan hastasin 2 cesit yemek yapmissin , bulasiga yada caya yardim istemeliydin.
Genelde anlamiyor erkekler. Yani onun haline uzulup yardim etmesini bekleyene kadar, sen yardim iste.

Genel olarak burada gördüğüm birşey var ,Kadınlar neden adamın ayağına meyve soyup götürüyorsunuz ,isteyen kalksın alsın soysun yesin .adam alışmış rahata tabi çay demli olmuş der .

Bunu sanki siz yapmıssınız gibi
Calısıyosunuz bi yandan bebeginiz var ama yemek sizde bulasık sizde cay kahve sizde
Adam hastayken bile yardımcı olmuyor
Evlilik nasıl baslarsa öyle gidiyor malesef eşiniz mutfaga girmedigi yetmiyor gibi herşeyede söyleniyor
Buyursun kendi yapsın bikac gün rolleri değişin

hastayken neden is yapiyosunuz ki. yapabiliyosaniz cokta abarti hasta degilsiniz demek ki? mantiksiz yani yapabilmeniz. e bunu goren kocanizda hastaliginizi ciddiye almaz elbette. yerinde naz niyaz guzeldir. hastaysaniz disardan soyleyin yemegi. yada yapsin esiniz is cikisi. nedir yani bu deli gibi cabalamasi bu kadinlarin. caninizin kiymetini bilin bence.

Abartmissin
Adam sana..yemek berbat olmus..dememis ki yagina sessizce lavaboya dokmus.

Ne var bunda?

Hastaysan cay meyve servisi neden yapiyorsin?

Git yat kendi yapsin cayini kahvesini.
Cay demli olmus.demesinde de fazla birsey goremedim
.

Hasta olmamış olsanız haksızsınız derdim ama hasta halinizle yemek yapmak mecburiyetinde hissediyorsanız bi sorun vardır evet. Yoksa adam yemek yağlı diye yememezlik etmemiş o kadar da çıtkırıldım olmayın iki kap yemek yapıldı diye yağını bile yiyecek hali yok kimsenin bazı insanların damak lezzeti farklı olabiliyor sizi kırmıyorsa yiyorsa yemeği sorun yok sormayın beğenip beğenmediğini. Beğenmeyene mutfak orada geçsin yapsın. Hastayken de canınızın kıymetini bilin azıcık yemeği çayı bulaşığı boşverin eşiniz yapsın

Bu erkekleri anlamak zor benim esim de güzel bol çeşitli yap der yaparım da her güne ayrı güzel
Alışverişte bol bol al askim der
eve gelince biz neden bu kadar harcama yapıyoruz 2 kişiyiz der bazende alalim yiyelim sağlık herşeyin basında gelir der der de der yani anlam zor
Kavga etmeden konuşun sizde bence

Adamin midesinde sorun var belli. Yagli yemek, demli cay rahatsiz ediyor.
Hasta oldugunuzu dusunmemis bos bulunup soylemistir dediklerini. benim anlamadigim hem calisip hem de yemek cay bulasik herseyi neden siz yapiyorsunuz?

Hastasınız diye gerginsiniz galiba,
Biraz sert çıkmışsınız sanki...

Esiniz devamli mi böyle? Yani hep mi söylenip durur? Yoksa su son günler hasta olduğunuz için daha hassas misiniz acaba? Hastaysaniz ilgi beklemeniz de gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…