Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Bunu bile bile neden evleniyorsunuz merak ettim gerçekten?

Evlilikte cinsellik önemlidir, cinsellik olmayan bir evlilikte kardeş kardeş yaşayıp birde eş ailesi kahrı mı çekeceksiniz?

Çok çirkin bi zihniyet . Açıkçası bundan sonra çok sağlıklı yasayacaginizin garantisi yok. Çok zor olabilir manen ama bence sizi sizinn onu sevdiğiniz gibi sevecek ve ahlaki degerlerinizin uyuştuğu birini hayatınıza almanız en doğru olan

Aslında her türlü konuda şaka yapılabilir ama iliski ile alakalı şakalar hoş durmuyor ve yapılmaması lazım

Niye ikincil ya manyak mısın kızım!!! Hemen kendine inandırıcı bir senaryo ile hastalık uydur ve sonucunu gor. Iyi ya da kotu yoluna devam edersin. Bu şüphe ile yasanmaz

Çok fazla zaaflısın adama. Sen onun doktoru,annesi değil nişanlısısın. Biraz fazla abartmışsın ilgiyi. Tamam hasta diye evlenilmez falan olmaz ama adamın ereksiyon olamayacağı riski bile önemsiz görmüşsün. Bir zaman sonra o evlilik çekilmez hale gelir,biraz da kendini düşün. Adamın dediği laf çok çirkin ve bencilce. Kendisi hasta olduğu halde diyor bu lafları birde.. kalben söylediğine inansam durmam da yazmışsın ama inanmadıysan bıraya böyle bir konuyu neden açtın?

E madem öyle kendi hasta biriyle evlenmiyor sende onunla evlenme

Bunu bile bile neden evleniyorsunuz merak ettim gerçekten?

Evlilikte cinsellik önemlidir, cinsellik olmayan bir evlilikte kardeş kardeş yaşayıp birde eş ailesi kahrı mı çekeceksiniz?
Cinsellik evet önemli tabiki ama sağlıklı bir adam da ereksiyon problemi yaşayabilir. E ereksiyon problemi olabilir diye adamı bırakayım mı? Onun söylediği şeyden ne farkı kaldı o zaman.

Kendime hastalık uydurup test edeceğim. Eğer yarı yolda bırakırsa ben de onu bırakırım ama ya pipisi kalkmazsa diye değil

Tam bir gerizekalı ile nisanlisiniz....
Yarın bir gün hasta olsanız kapıya koyar sizi...
Uzak durun.

Bırakın görsün hanyayi konyayi

Adam çok net söylemiş daha neyi test edeceksiniz

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama cinselliğin evlilikte önemli olduğu ile ilgili bilginiz yok gibi duruyor.... Diyelim evlendiniz ereksiyon yok, 3-5 yıl sonra boşanmayı tercih edeceğinizi şimdiden bilin...

Bu olaya sadece pipisi kalkmayan olarak bakarsan hata edersin....

Eksik erkek karşısındaki kadını ezmeye ve aşağılamaya başlar..

Dışarıda yanlışlıkla bir adama gözünüz kayarsa size ağzına geleni sayar...

Daha çok var...

Okulda geçen sene eşiniz aids olsa ayrılır mısınız diye bir tartışma yapmıştık (yakın zamanda bir doktor arkadaşımıza hastasından bulaştı onun sonucunda)
Ben çok net ayrılmam demiştim. (Sadakat çerçevesinde bulaş)
Bu konuda bile ayrılırım diyene sırtımı yaslayamam , kaldı ki tip1 diyabet yani..
Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın , devam etmeyin bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…