- Konu Sahibi socialscientist
-
Bunu bile bile neden evleniyorsunuz merak ettim gerçekten?Biliyorum tabiki. Ama ben bu riskleri göze aldım. Yani eğer başımıza öyle bir şey gelirse ereksiyon problemini değil şekerinin düzensiz gitmesini ve hayati organlarına vereceği zararı dert edinirim. Bütün riskleri farkındayım.
Çok çirkin bi zihniyet . Açıkçası bundan sonra çok sağlıklı yasayacaginizin garantisi yok. Çok zor olabilir manen ama bence sizi sizinn onu sevdiğiniz gibi sevecek ve ahlaki degerlerinizin uyuştuğu birini hayatınıza almanız en doğru olanEski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Lakin geçen gün nişanlım ile şeker üzerine konuşurken özellikle kadın hastaların hamilelikte zorlanabileceğini ifade ettim. Ha o zaman şeker hastası karı almamak lazım dedi. Baştan aşağı iğrenç bir cümle. Şaka sandım, üzerine gittim. Ben mantığımla hareket ederim, sen hasta olsan seninle evlenmezdim dedi. Hissettiklerimi anlatamam. Ben onun başına gelebilecek (ayrılsak da umarım gelmez) komplikasyonların hepsini beraber göğüslemeyi göze almıştım. Bu mantık değil ki bu vicdansızlık, kötü kalpli olmak bence.
İçimi dökmek istedim sadece. Kendi özelimde değil bütün insanlık adına kötü hissettim.
Niye ikincil ya manyak mısın kızım!!! Hemen kendine inandırıcı bir senaryo ile hastalık uydur ve sonucunu gor. Iyi ya da kotu yoluna devam edersin. Bu şüphe ile yasanmazYani aslında hiç naif değilimdir. Sivri dilli dik bir insanım. Ama hastalık bu yani naif olmayıp da ne olunur ki. Kötü kalpli olacağıma üzülen ben olayım kafasındayım artık. Mevzuya da zihniyeti çok çirkin olduğu için takıldım. Beni yarı yolda bırakır vs bunlar ikincil kaygılarım.
E madem öyle kendi hasta biriyle evlenmiyor sende onunla evlenmeEski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Lakin geçen gün nişanlım ile şeker üzerine konuşurken özellikle kadın hastaların hamilelikte zorlanabileceğini ifade ettim. Ha o zaman şeker hastası karı almamak lazım dedi. Baştan aşağı iğrenç bir cümle. Şaka sandım, üzerine gittim. Ben mantığımla hareket ederim, sen hasta olsan seninle evlenmezdim dedi. Hissettiklerimi anlatamam. Ben onun başına gelebilecek (ayrılsak da umarım gelmez) komplikasyonların hepsini beraber göğüslemeyi göze almıştım. Bu mantık değil ki bu vicdansızlık, kötü kalpli olmak bence.
İçimi dökmek istedim sadece. Kendi özelimde değil bütün insanlık adına kötü hissettim.
Bunu bile bile neden evleniyorsunuz merak ettim gerçekten?
Evlilikte cinsellik önemlidir, cinsellik olmayan bir evlilikte kardeş kardeş yaşayıp birde eş ailesi kahrı mı çekeceksiniz?
Cinsellik evet önemli tabiki ama sağlıklı bir adam da ereksiyon problemi yaşayabilir. E ereksiyon problemi olabilir diye adamı bırakayım mı? Onun söylediği şeyden ne farkı kaldı o zaman.Çok fazla zaaflısın adama. Sen onun doktoru,annesi değil nişanlısısın. Biraz fazla abartmışsın ilgiyi. Tamam hasta diye evlenilmez falan olmaz ama adamın ereksiyon olamayacağı riski bile önemsiz görmüşsün. Bir zaman sonra o evlilik çekilmez hale gelir,biraz da kendini düşün. Adamın dediği laf çok çirkin ve bencilce. Kendisi hasta olduğu halde diyor bu lafları birde.. kalben söylediğine inansam durmam da yazmışsın ama inanmadıysan bıraya böyle bir konuyu neden açtın?
Eski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Bırakın görsün hanyayi konyayiEski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Adam çok net söylemiş daha neyi test edeceksinizCinsellik evet önemli tabiki ama sağlıklı bir adam da ereksiyon problemi yaşayabilir. E ereksiyon problemi olabilir diye adamı bırakayım mı? Onun söylediği şeyden ne farkı kaldı o zaman.
Kendime hastalık uydurup test edeceğim. Eğer yarı yolda bırakırsa ben de onu bırakırım ama ya pipisi kalkmazsa diye değil
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama cinselliğin evlilikte önemli olduğu ile ilgili bilginiz yok gibi duruyor.... Diyelim evlendiniz ereksiyon yok, 3-5 yıl sonra boşanmayı tercih edeceğinizi şimdiden bilin...Cinsellik evet önemli tabiki ama sağlıklı bir adam da ereksiyon problemi yaşayabilir. E ereksiyon problemi olabilir diye adamı bırakayım mı? Onun söylediği şeyden ne farkı kaldı o zaman.
Kendime hastalık uydurup test edeceğim. Eğer yarı yolda bırakırsa ben de onu bırakırım ama ya pipisi kalkmazsa diye değil
Evlenmeyi bekliyor gibiAyrılmak için daha neyi bekliyorsun?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?