Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iiliskiye girmek istemiyormusunuz, yoksa ona "karsilik" yeterli kadar ilgi görmediginizi mi düsünüyorsunuz? Madem sizi kullandigini düsünüyorsunuz, niye beraber oluyorsunuz?
Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya

Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
O kadar sevgisiz ve ilgiye açsın ki zorunlu. Ve inanılmaz kafanın dikine gidiyorsun, sana söylenenlere en ufak üzerine alınıp bir terapiste yardım almaya gitmiyorsun. Ya da burayı trollüyorsun bilemiycem. Ama gerçeksen ben sana çok üzülüyorum, senin halini gören yardım eden bir Allahın kulu yok yanında.

Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya

Uslup da tam olarak ne var. Adam diyor ki: Senin rizan olmasa beraber olmazdik. Bunda tam olarak yalnis olan ne. Bence siz aslinda seks istemiyorsunuz artik sebebi neyse ve sadece iliskiyi yürütmek/adami baglamak icin beraber oluyorsunuz. Ve yine kullanilma/terk edilme korkusu sizi böyle tutarsiz olmaya itiyor.

Bacım önceki konularında ben bir şeyler yaşamazsam soğuyorum diyen sensin. Sonra adamı darlıyorsun hep seks konuşuyorsun diye. Ne yapsın bu adam. Belki oda konuşmayınca soğuyor.
Hatta özel bolgemi opmuyor diyerek feryat figan ediyordu.
Evet,evet bende hatırladım şimdi.

Neyi merak ediyorum biliyor musun ? Gün aşırı seks hayatınla ilgili konu açmaktaki amacın ne? Ne zaman vazgeçeceksin bundan?
Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki

Ya ben anlamıyorum ki, bu aktiviteden sadece adam mı keyif aldı? Niye adamı suçluyorsun şimdi?
İlişki sürsün, adamı elimde tutayım diye seviştin herhalde yine. Başka bir açıklaması yok.
Sanki adama tükenen, çok kıymetli bir şeyi bahşetmiş gibi davranıyorsun. Ama yanılıyorsun. Uygun koşullar sağlanınca herkes için ulaşılabilir bir şey cinsel ilişki. Gerçekten yaptığın şeyi aşırı yüceltmekten vazgeçmelisin.
Yemek içmek gibi bir şey sevişmek. Yaptın ve bitti.

Ya ben karşı tarafta sorun var sanıyordum ama sende sorun sanırım
Adam bile demiş niye herşeyi sexe bağlıyorsun diye
Adam günaydın dese sex yaptık diye günaydın dedin diyeceksin
İstemiyorsan adama bir daha cinsellik yaşamak istemiyorum dersin
Sen hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun resmen
Ne istediğini bile bilmiyorsun
Yapıp yapıp burda ağlama bi duruşun olsun

Adam tecavüz etmediyse ki eski sorularını gördüm etmemiş, yalan bi şey dememiş ki? Sen de istedin ben de istedim öyle seviştik demiş. Ne var bunda

Gereksiz bir naz, trip, ilgi istegi, sacma sapan davranislar. Insallah eeeh yeter senle mi ugrasacagim be diyip ayrilir senden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…