- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın yaIiliskiye girmek istemiyormusunuz, yoksa ona "karsilik" yeterli kadar ilgi görmediginizi mi düsünüyorsunuz? Madem sizi kullandigini düsünüyorsunuz, niye beraber oluyorsunuz?
O kadar sevgisiz ve ilgiye açsın ki zorunlu. Ve inanılmaz kafanın dikine gidiyorsun, sana söylenenlere en ufak üzerine alınıp bir terapiste yardım almaya gitmiyorsun. Ya da burayı trollüyorsun bilemiycem. Ama gerçeksen ben sana çok üzülüyorum, senin halini gören yardım eden bir Allahın kulu yok yanında.Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya
Yenisini bulurum diyosun yaniKaçsın valla ya
Ya da burayı trollüyorsun bilemiycem.
Çok yorucusun yaBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Hatta özel bolgemi opmuyor diyerek feryat figan ediyordu.Bacım önceki konularında ben bir şeyler yaşamazsam soğuyorum diyen sensin. Sonra adamı darlıyorsun hep seks konuşuyorsun diye. Ne yapsın bu adam. Belki oda konuşmayınca soğuyor.
Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Evet konunun ozeti bu. Bu gelismeleri diger konusuna yazabilirdi ama gerek duymadi. O konuda evlilik konusundan birden konu regle baglandi.
Bu nasıl türkü ya İlk defa dinledimAdam hakli. Sen konu acinca bile fonda bu sarki calmaya basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?