- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.659
- 133
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Zoru oynamak istiyor galibaSende istemeseydin adı tecavüz olurdu zaten ne var ki bu mesajda anlamadım ? Beklemek istiyorsan beklerdin o da doğru . Rızan dışında birşey olmamış niye trip atıyorsun adama
Bence zorunlu adamları kullanıp kullanıp atıyor şey pardon kaçırıyoryine verdin yine pişman oldun... işte insanları seksle elde etmeye çalışırsan böyle burda ağlarsın sürekli bacım. he yok öyle elde etmeye çalışmıyorum canım istiyor diyorsan da bunun için çok güzel aletler var titreşimlisinden tut osuna busuna kadar al kendi işini kendin gör kendini tut azıcık da hemen vermegözünü seviyim... tamam aynı evde kalmış olabilirsin ama arkadaş gibi takıl bi süre cinselliği sokma muhabbetlerin içine konuyu oraya çekseler bile sen çekme lütfen ya valla yeter artık ya.....
yok yaa ben üşenmedim açtım bütün konularına baktım. kadıncağız ne yapıyorsa sevilmek yakınlık kurmak için yapıyor ama beceremiyor çünkü kendi değerini bilmiyor. Yanlış bulduğu her şey için sadece şikayet ediyor, rest çekemiyor, hep sineye çekiyor, sevilmek kabul görmek istediğini anlıyopr insanlar o enerjiyi yayınca kimse seni kaybetmekten korkmaz ki yani değer de vermez. Sorunları var psikolojik destek alması lazım.Bence zorunlu adamları kullanıp kullanıp atıyor şey pardon kaçırıyor
Çünkü libidosu arşı alada
Almak istediği cevap şu aslında "seksin canı cehenneme bana sen lazımsın akşama birlikte kalalım mi film falan izleriz"
Böyle adam daha çok kaçarZoru oynamak istiyor galiba
Her konunun sex sürekli sex den bahsediyorsunuz.Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Bunca yıllık ilişki, birlikte yaşama sonrası evlilik için divane olan eşimdi, kaldı ki ondan önce de cinsel hayatım vardı. Öyle bir şey yok, o kezban tavırlarınızdan dolayı erkeğin kaçmak istemesinden kaynaklı.
Bana senin derdin sex gibi geldi ama neyseBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Gızzz kukumu öpmüyor diye konun var delirtme beni.Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya
Yarim saat oral yapıyordu birine bu o bu bu başkası bilmiyorumGızzz kukumu öpmüyor diye konun var delirtme beni.
Bune yaAdam hakli. Sen konu acinca bile fonda bu sarki calmaya basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?