- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi zorunlualann
-
E dogru demis. Ne yani kotu mu? Sizin ikiskiniz de Sex uzerine dayali. Ne yani, simdi yattim ettim pismanim cici kiz ayagina Mi yatmaya calisiyorsun? Ayrica beden senin, istedigini yaparsin, ortada kotu ya da yanlis yok, senin bedenin senin kararinBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Ne demis ya? Adam bisey dememis ki olanı söylemiş niye annene sovmus gibi davraniosun.Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım
+1500 Önceki ilişkilerinde anlaması lazım ama ısrarla hatasına devam ediyor.Seksle erkek bağlanmaz.
Evet ya bu kızı hatalarına ragmen hiç bırakmadıgm lise arkadasımmıs gibi görüyorum artıkAynen, yavrum, bebeğim ve kızım laflarını bir erkekten duyunca arkama bakmadan bile kaçıyorum. Konu sahibi gerçekse kendini hiç sevmiyor ve kendinden nefret ediyor. Büyük bir sevgi açlığı var, kendini düzeltmek de istemiyor. O yüzden karşısına hep böyle insanlar çıkıyor. Ya da trollemek istiyor bizi. İkincisi gibi olmasını çok isterim aslında. Konuları da ilgimizi çekiyor yine yazıyoruz.
Bende bunu defalarca yazıyorum kendisine okuyor ama göz ardı ediyor belli ki. İstemese yaşamaz belli ki o da istiyor. Ders alıp yaşadım bitti ama artık daha dikkatli olmalıyım diye düşünmeliydi halbuki. Konu sahibi bir gün anlar belki ama çok acı çeker ve yıpranır bunu anlayınca.+1500 Önceki ilişkilerinde anlaması lazım ama ısrarla hatasına devam ediyor.
Bir de hep kurban rolünde. İlişki yaşadığı erkekleri suçluyor. Kendisinden faydalandıklarını söylüyor. Halbuki duygusal boşluğunu erkeklerle ilişki yaşayarak dolduruyor. Bir ilişkisi bitiyor, akabininde hemen aynı şevk ile diğerine başlıyor. Bu durumda ilişkiden karşılıklı fayda sağlamış oluyorlar.
Umarım dalga geçiyordur bizimle öyle olmasını çok isterim. Tanımasam da hiçbir hemcinsimin bu duruma düşmesini gönlüm kaldırmaz. Aslında hiç kimse yazmasa bu davranışı söner gider ama ben bile dayanamıyorum öyle bir yazıyor kiEvet ya bu kızı hatalarına ragmen hiç bırakmadıgm lise arkadasımmıs gibi görüyorum artıksanki işi gucu bırakmış tüm gun telefın basında erkek düşürüyormus ve burada degerlendiriyormus gibi konuları. Erkeksizde yasandıgını nezaman ögrenecek.
Adam bişey dememiş kiAma arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım
Basına bi iş gelmese bari bu erkek sevdasınaUmarım dalga geçiyordur bizimle öyle olmasını çok isterim. Tanımasam da hiçbir hemcinsimin bu duruma düşmesini gönlüm kaldırmaz. Aslında hiç kimse yazmasa bu davranışı söner gider ama ben bile dayanamıyorum öyle bir yazıyor ki
o dilek için geç kaldınız.dolandırıldı kullanıldı daha ne gelsin başına?Basına bi iş gelmese bari bu erkek sevdasına
Maalesef gelir. Bilmiyor olabilir ama bizzat bende bu durumu yaşadım ve defalarca böyle hiçbir erkek bağlanmaz yazmama rağmen anlamak istemiyor. Yaşadığım bu olay bana ders oldu ve onu ders olarak aldım. Pişman mıyım? Gurursuzluğum için, kendimi küçük düşürdüğüm için evet ama seksle hiçbir erkeği bağlayamayacağımı anladım. Bir daha böyle bir erkek karşıma çıkarsa onunla defalarca seks yapıp ağlama krizine girmek yerine benim arayışım farklı diyerek hiç görüşmeyeceğim. Biraz açık oldu özürBasına bi iş gelmese bari bu erkek sevdasına
Olabilir hepimiz bekarken bu tarz seyler yasadık dedigin gibi skeksle adam baglanmıyor akrep burcu sevgilim vardı e dogaları geregi seks için varlar gibiydi . Onu etkileyecek baglanması için hep acık oldum bu sekilde cinsel hayatımızı begenir baglanır diye diye benden 7 yas buyuktu adam gitti kendi yasıtı bir kadınla evlendi ben de gpzunde seks bağımlısı gibi bişey kaldım yok birdaha asla bu konuda taviz vermicem karakterimi beni begenirse ammenna dedm. Evlendim sonra esimle gerekten öncelik duygusal bir ilişki olduMaalesef gelir. Bilmiyor olabilir ama bizzat bende bu durumu yaşadım ve defalarca böyle hiçbir erkek bağlanmaz yazmama rağmen anlamak istemiyor. Yaşadığım bu olay bana ders oldu ve onu ders olarak aldım. Pişman mıyım? Gurursuzluğum için, kendimi küçük düşürdüğüm için evet ama seksle hiçbir erkeği bağlayamayacağımı anladım. Bir daha böyle bir erkek karşıma çıkarsa onunla defalarca seks yapıp ağlama krizine girmek yerine benim arayışım farklı diyerek hiç görüşmeyeceğim. Biraz açık oldu özür
Benimki de Aslandı. Başkasından ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen başkasıyla sevgili oluyordu. Çok istemiştim onu bu davranışı iki kez tekrarlayınca iyiki de olmsmış dedim. Bence bu gibi şeyleri geç yaşamak lazım en azından bir 6 ay geçmesi lazım.Olabilir hepimiz bekarken bu tarz seyler yasadık dedigin gibi skeksle adam baglanmıyor akrep burcu sevgilim vardı e dogaları geregi seks için varlar gibiydi . Onu etkileyecek baglanması için hep acık oldum bu sekilde cinsel hayatımızı begenir baglanır diye diye benden 7 yas buyuktu adam gitti kendi yasıtı bir kadınla evlendi ben de gpzunde seks bağımlısı gibi bişey kaldım yok birdaha asla bu konuda taviz vermicem karakterimi beni begenirse ammenna dedm. Evlendim sonra esimle gerekten öncelik duygusal bir ilişki oldu
Maalesef kendi kendinizi ele verdiniz konu sahibi..neden vadede falan oturmadınız?kimse kimseye istemediği birşeyi yaptıramazBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Ay evet zaten sımdı ki cogu ilişki internet uzerinden ve 2.gun sekstinge baglıyorlar işiBenimki de Aslandı. Başkasından ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen başkasıyla sevgili oluyordu. Çok istemiştim onu bu davranışı iki kez tekrarlayınca iyiki de olmsmış dedim. Bence bu gibi şeyleri geç yaşamak lazım en azından bir 6 ay geçmesi lazım.
Anlayamıyorum bu kişi önceki sevgilisi adına X diyeyim onunla fotoğraf paylaştı her şeyim bu kadın içindi diye yazıp sonra bunlar 4 ay sevgili oldular ayrıldılar abartmıyorum 4 gün sonra Y kişisiyle hikaye atmaya başladı ama ben normal arkadaşı sandım daha sonra 1 hafta içinde kalpli hikayeler atmaya başladı. Hiç mi acı çekmedin be zalım dedim. Bir de X kişisinden ayrıldığı zamanlarda birlikte olduk sonra benim kalbim başkasına ait dedi. Yani aslında o Y kişisi X varken de varmış aslında. Ben mi yanılıyorum? Haftaya randevum var her şeyi anlatacağım benim de içinde bulunduğum durum sağlıklı değil. Adam ne yaparsa yapsın yine ümit ediyorum. Ama bu son olaylardan sonra gerçekten soğudum. Beni engelliyor bir de işi düşünce yazıyor ben bu olanları fake hesabımdan öğreniyorum. Ben daha önce ona dışarıya çıkma konusunda teklifte bulunmuştum. Evden bir şeyler getireceğim dedim otururuz dedim. O da hep bir bahane buldu. Şimdikilerle hep dışarda beyimiz. Ben bu kadar değersiz bir kadın olmamalıyım aslında.Ay evet zaten sımdı ki cogu ilişki internet uzerinden ve 2.gun sekstinge baglıyorlar işi
Mleseff sizin onu tamamen cıkarmanız laızm kafanızdan . Bi kere ortada baska bir kız muhabbeti dönmesi bile cirkin. Değişik degişik tad alıyor . İşi dusunce yazdığına gore. izin vermeyin sizle iletişim kurmasına baska seylerle oyalanın bir süre ve onu takip etmeyin.adam basit biri mesela o kızları bıraksa artık seninim dese kabul eder misn? Ben olsam etmeezdim benmle konusurken iki farklı kız mubabbeti dönüyor ve onlarla kimbilir neler yasadı alacagını aldı verdi sonra özurler falan. bu yapılanlar hep kafamın vir kosesinde olacak . Oyle ha bire husursuz olacagıma hiç olmasın daha iyiAnlayamıyorum bu kişi önceki sevgilisi adına X diyeyim onunla fotoğraf paylaştı her şeyim bu kadın içindi diye yazıp sonra bunlar 4 ay sevgili oldular ayrıldılar abartmıyorum 4 gün sonra Y kişisiyle hikaye atmaya başladı ama ben normal arkadaşı sandım daha sonra 1 hafta içinde kalpli hikayeler atmaya başladı. Hiç mi acı çekmedin be zalım dedim. Bir de X kişisinden ayrıldığı zamanlarda birlikte olduk sonra benim kalbim başkasına ait dedi. Yani aslında o Y kişisi X varken de varmış aslında. Ben mi yanılıyorum? Haftaya randevum var her şeyi anlatacağım benim de içinde bulunduğum durum sağlıklı değil. Adam ne yaparsa yapsın yine ümit ediyorum. Ama bu son olaylardan sonra gerçekten soğudum. Beni engelliyor bir de işi düşünce yazıyor ben bu olanları fake hesabımdan öğreniyorum. Ben daha önce ona dışarıya çıkma konusunda teklifte bulunmuştum. Evden bir şeyler getireceğim dedim otururuz dedim. O da hep bir bahane buldu. Şimdikilerle hep dışarda beyimiz. Ben bu kadar değersiz bir kadın olmamalıyım aslında.
Sevgilisinden ayrılıyor 1 hafta sonra tekrar sevgili yapıyor. Kıza aşık oldum sana demiş yahu ayrılalı 1 hafta olmadı mı bu ne acele. Çok anormal geliyor bana artık yazarsa tepkimi koyacağım.Mleseff sizin onu tamamen cıkarmanız laızm kafanızdan . Bi kere ortada baska bir kız muhabbeti dönmesi bile cirkin. Değişik degişik tad alıyor . İşi dusunce yazdığına gore. izin vermeyin sizle iletişim kurmasına baska seylerle oyalanın bir süre ve onu takip etmeyin.adam basit biri mesela o kızları bıraksa artık seninim dese kabul eder misn? Ben olsam etmeezdim benmle konusurken iki farklı kız mubabbeti dönüyor ve onlarla kimbilir neler yasadı alacagını aldı verdi sonra özurler falan. bu yapılanlar hep kafamın vir kosesinde olacak . Oyle ha bire husursuz olacagıma hiç olmasın daha iyi
Ah zavallı kızcagızda inanmasaymışSevgilisinden ayrılıyor 1 hafta sonra tekrar sevgili yapıyor. Kıza aşık oldum sana demiş yahu ayrılalı 1 hafta olmadı mı bu ne acele. Çok anormal geliyor bana artık yazarsa tepkimi koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?