Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın olsun erkek olsun hiçkimse tenkit edilmekten hoşlanmaz. Siz karşınızdaki sürekli suçlayan bir yapıdasınız. Manipüle ediyorsunuz. Geçen ilişkinizde aynıydı. “Bana sürekli para harcatıyor, gögsümden aşağı öpmüyor vs.” Burda da “Ben cinsellik yaşamadan yakınlaşamıyorum” dediniz. Şimdi adama ırzınıza geçmiş muamelesi yapıyorsunuz. Sizin ilişkileriniz zaten duygusallıktan uzak, yüzelsel ve sekse dayalı. O yüzden de kısa sürüyor. Bunu kabul etmek neden zor.
Çok hastalıklı bir kişiliğiniz var. Allah yardım etsin.

Bu adam en son evlilik düşündüğünüz adam mı? Evinize gelip aileyle tanışacaktı galiba.
Bana kendimi sorgulatıyorsunuz Ben yıllarca sevgilisizim, hani bence normalde biriyim ama siz bu alıngan, atarlı tavırlarla kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorsunuz. Ve adamlar garip şekilde size atarlanmıyor, kibarca laf anlatmaya çalışıp peşinizden koşmaya devam ediyorlar.
Çok mu güzelsiniz, cinsellikten dolayı mı bilmiyorum ama bi ders verin bana bu konuda nasıl erkekleri bu hale getiriyorsunuz?
Neyse, adam haklı. Ortada bir cinsel birliktelik olmuşsa sizin de isteğinizle olmuştur. Diğer türlüsü başka bir şey oluyor ve bu bir suç. Hayatınıza aldığınız adamları darlamayın artık. Ha çok rahatsızsanız cinsellik yaşamayın.

Bu hazışmada ben gerçekçi ve iyi niyetli bir erkek ve çocuk gibi tripli ve sorunlu evlerden ırak bir kadın görüyorum. Vallahi çekilir çile değilsiniz. Neden böyle düşündüğümü söylemek isterdim ama bu üslupta birinin anlayacağına inancım yok

Bundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya
zorunlu değil de sınırlı alan olsanız keşke,sizde adamı tacizci gibi lanse ediyorsunuz sanki zorlaaaa yapıyor birşeyleri...önce sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun yaklaşımınızdan ötürü adam ikimizde istedik sende istedin demiş

Adamın söyleminde bir sorun görünmüyor. Bence kafan da çok kuruyorsun. Aranızda ki mesafe buna sebep oluyor. Adamı boşuna darlama bu diğerinden daha mantıklı hareket ediyor. Sakin ol ve anı yaşa.

Ahhhh zorunlu yapma bunu kendine kusura bakma. Ama adam hakli istemem yan cebime koy sen degilmiydin birsey yasamazsam soguyorum diyen. Bide tavir yapiyorsun. Birsey yasamazsan sogmuyacaksin önce bi taniyacaksin bu yasadigin cok özel birsey herkesle yasanmazki bukadar ucuz olma lütfen.

Her ilişkide hergun s.x konusursan daha ikinci günden.hele bir adamın karakterini tanı kişiligini tanı beyin yapısını tanı en son s.kini tanırsın. Bide bu yavrumlu konusan erkeklerin agzı zaten sapır supur s.x muhabbeti. Yavrum diyen erkekten gercekten hoslanılırmmı ya ne varos . Yavrum diyen erkek gorunce bian aklıma su kadın katli ümitcan geliyor.ayrıca bu kadar erkegi nerden buluyor bu kız? Ve senin gibi olmak isterdim okadar kızıyorlar elestiriyorlar helal olsun ne alınıyorsun ne zoruna gidiyor ne küsüyorsun bravo valla burcun ne kız

İşin ilginci öncekinin attığı bazı konuşmalarinda da karşı taraf yavrum diye hitap ediyordu. Yani ya zorunlu hep aynı tip varoslari buluyor ya da kendi kendine yazisiyor(bence ikincisi çünkü yazım dili iki yazismada da aynı neredeyse)

Twiterda bir yazı dönüyor yavrum güzelim diyen erkekler kalp ben diye onlara mı özeniyor nedir

26 yaşındasınız, 16 yaşında değil. Seksle erkek bağlanmaz. Bağlansaydı bir buçuk yıldır bir şeyler yaşadığım erkek bağlanırdı. Yapıyorsunuz bari suçlu hissetmeyin. Size tecavüz etmedi ya bu adam, ikiniz de reşitsiniz ve rızanızla olduysa yaşanmış ve bitmiştir. Seksle de adam evlenmez. Hatta böyle şeyleri olabildiğince geç yaşamak ya da evlendikten sonra yaşamak daha mantıklıdır. Siz böyle olduğunuz için hayatınıza da böyle insanlar giriyor işte. Dayanamadım iki gün önce yazdım görüşelim mi diye ses soluk yok ama kendi boşlukta olduğu zaman yazıyor. Ben bu kadar değersiz miyim? Yazmayacağım, mastürbasyon yaparım daha iyi. Kendimi değersiz hissediyorum. Hayatımız bu kadar boş mu bizim de böyleleriyle vakit kaybediyoruz. Ben bu durumu burda yansıtmasam da gerçek hayatta millet artık bana hakaret etmeye başladı.

Aynen, yavrum, bebeğim ve kızım laflarını bir erkekten duyunca arkama bakmadan bile kaçıyorum. Konu sahibi gerçekse kendini hiç sevmiyor ve kendinden nefret ediyor. Büyük bir sevgi açlığı var, kendini düzeltmek de istemiyor. O yüzden karşısına hep böyle insanlar çıkıyor. Ya da trollemek istiyor bizi. İkincisi gibi olmasını çok isterim aslında. Konuları da ilgimizi çekiyor yine yazıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…