- 7 Aralık 2018
- 7.005
- 18.138
- 248
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Cnm senin kafa hep sex odaklı olduğu için her konunun oraya vardığını sanıyorsun. Hayatında insan kalmayacak bu düşünce yapın sayesinde.Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım
zorunlu değil de sınırlı alan olsanız keşke,sizde adamı tacizci gibi lanse ediyorsunuz sanki zorlaaaa yapıyor birşeyleri...önce sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun yaklaşımınızdan ötürü adam ikimizde istedik sende istedin demişBundan sonra dikkat edeceğim gerçekten sinir oldum ya sanki ben istedim hep yani üsluba bakın ya
Banu alkan - neremi neremiBir sonraki konu başlığınız ne olacak?
ay bayilicammmm cok güldümZorunlu en son regl iken birlikte olmuştu adamla. Adam belki iğrenmiştir, bir yerlerini öpmeye. Zorunlunun asabiligi bence o yüzden. Kukusu opulmedi diye bu sinir ajsksks
İşin ilginci öncekinin attığı bazı konuşmalarinda da karşı taraf yavrum diye hitap ediyordu. Yani ya zorunlu hep aynı tip varoslari buluyor ya da kendi kendine yazisiyor(bence ikincisi çünkü yazım dili iki yazismada da aynı neredeyse)Her ilişkide hergun s.x konusursan daha ikinci günden.hele bir adamın karakterini tanı kişiligini tanı beyin yapısını tanı en son s.kini tanırsın. Bide bu yavrumlu konusan erkeklerin agzı zaten sapır supur s.x muhabbeti. Yavrum diyen erkekten gercekten hoslanılırmmı ya ne varos . Yavrum diyen erkek gorunce bian aklıma su kadın katli ümitcan geliyor.ayrıca bu kadar erkegi nerden buluyor bu kız? Ve senin gibi olmak isterdim okadar kızıyorlar elestiriyorlar helal olsun ne alınıyorsun ne zoruna gidiyor ne küsüyorsun bravo valla burcun ne kız
Twiterda bir yazı dönüyor yavrum güzelim diyen erkekler kalp ben diye onlara mı özeniyor nedirİşin ilginci öncekinin attığı bazı konuşmalarinda da karşı taraf yavrum diye hitap ediyordu. Yani ya zorunlu hep aynı tip varoslari buluyor ya da kendi kendine yazisiyor(bence ikincisi çünkü yazım dili iki yazismada da aynı neredeyse)
Aynen, yavrum, bebeğim ve kızım laflarını bir erkekten duyunca arkama bakmadan bile kaçıyorum. Konu sahibi gerçekse kendini hiç sevmiyor ve kendinden nefret ediyor. Büyük bir sevgi açlığı var, kendini düzeltmek de istemiyor. O yüzden karşısına hep böyle insanlar çıkıyor. Ya da trollemek istiyor bizi. İkincisi gibi olmasını çok isterim aslında. Konuları da ilgimizi çekiyor yine yazıyoruz.Her ilişkide hergun s.x konusursan daha ikinci günden.hele bir adamın karakterini tanı kişiligini tanı beyin yapısını tanı en son s.kini tanırsın. Bide bu yavrumlu konusan erkeklerin agzı zaten sapır supur s.x muhabbeti. Yavrum diyen erkekten gercekten hoslanılırmmı ya ne varos . Yavrum diyen erkek gorunce bian aklıma su kadın katli ümitcan geliyor.ayrıca bu kadar erkegi nerden buluyor bu kız? Ve senin gibi olmak isterdim okadar kızıyorlar elestiriyorlar helal olsun ne alınıyorsun ne zoruna gidiyor ne küsüyorsun bravo valla burcun ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?