- Konu Sahibi zorunlualann
-
Konu seks olunca hemen damlıyor kadın.
Orada konu sahibi dramını anlatıyor. Kocası korunmuyormuş, kendi de iğneydi spiraldi harap olmuş. Bizim Ferhans da gelmiş, ben de ne zor hamile kalıyorum biliyor musun diyor.
Sevgilisi kısıtlayan, yasaklar koyan bir üyeye de ne güzel seviyor demişti.Yahu kizcagiz tacizcileri bile kiskaniyor ellesmeyin birakin kiskansino baska bir dunyadan bildiriyor
Sevgilisi kısıtlayan, yasaklar koyan bir üyeye de ne güzel seviyor demişti.
Prenslerinannesi mi ne var ya, o da o familyadan.
Şu zor hamile kalan ablamız.Geri çekilme ile korunuyormuş, henüz gebe kalmamış. Bu değerli bilgiyi sizden esirgeyemem.
Aynen onu unutmayalım iki kızı oldugu halde nicki prenslerin annesiydi kadın düşmanı resmen .Sevgilisi kısıtlayan, yasaklar koyan bir üyeye de ne güzel seviyor demişti.
Prenslerinannesi mi ne var ya, o da o familyadan.
Tecavüze ugramadiysaniz adam haklıBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
vanessa da gelir yakındasex den tiksindim yeminle zorunlunun konuları yüzünden
Adam kötü ne yazmış anlayan bana da anlatabilir mi?
mesajlarda adamın tek kötü yazısını görmedim.gören var mı?adamdan ne bekliyordu anlamadım valla.hem sex e kendi takıntılı hem kendi yaşıyor sonra da adamları suçluyor.tuhaflıklar abidesi bu zorunlu.Adam istediği cevabı verse kulp takacak başka şey bulurdun buna eminiz
Sen dili hoşuna gitmemiş biz dili istiyormesajlarda adamın tek kötü yazısını görmedim.gören var mı?adamdan ne bekliyordu anlamadım valla.hem sex e kendi takıntılı hem kendi yaşıyor sonra da adamları suçluyor.tuhaflıklar abidesi bu zorunlu.
ben zorunludan umudumu kestim bu konuyla.artık tek tavsiye tek akıl vermem.konularına güler geçerim.yoruldum daaa hatta hep beraber yorulduk değil mi?Sen dili hoşuna gitmemiş biz dili istiyor
Bana akıl vermezseniz uslanmıyorum diyor ama uygulamada sıfır çababen zorunludan umudumu kestim bu konuyla.artık tek tavsiye tek akıl vermem.konularına güler geçerim.yoruldum daaa hatta hep beraber yorulduk değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?