Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu seks olunca hemen damlıyor kadın.
Orada konu sahibi dramını anlatıyor. Kocası korunmuyormuş, kendi de iğneydi spiraldi harap olmuş. Bizim Ferhans da gelmiş, ben de ne zor hamile kalıyorum biliyor musun diyor.

Yahu kizcagiz tacizcileri bile kiskaniyor ellesmeyin birakin kiskansin o baska bir dunyadan bildiriyor

Burada sizle beraber 2 üye var benim konularını görüp bildiğim. Mutlu olmayı bir erkeğe bağlıyorlar hep. Ve böyle olduğu için sonuç her seferinde hüsran oluyor.
Sizi tanımıyorum ama size gerçekten çok üzülüyorum. Tamam çoğu yorumlar alaya vurmalı olsa da size gerçekten düzgün yorumlar yapan insanlar da var…Ama açtığınız konular gösteriyor ki o yorumların sizin için bir anlamı yok…İlişkilerinize bakıyorum hepsi birbirinden karmaşık birbirinden yorucu…Bir süre inzivaya çekilin bence. Hayatınıza kimseyi almayın. Ne güzel işiniz gücünüz varmış evinizi tutmuşsunuz bir şekilde hayatınızı kurmuşsunuz, gidip kurslara katılsanız hem kendinizi geliştirirsiniz hem arkadaşlar edinirsiniz hemde böyle sağlıksız ilişkilerle kendinizi harcamazsınız.

şu adamlarla sevişeceğin vaktikte ik satır bi kişisel gelişim kitabı okusan ki normalde kimseye demem işe yarayacağını düşünmediğim için ya da youtube da iki tane psikoloji videosu izlesen daha mutlu bi hayatın olacak ama işte

sen adam seninle sevişti diye sana kraliçe muamelesi yapsın istiyorsun onlarda yapmıyor sonra sen daha çok hırs yapıyosun ama onlar yine yapmıyor kısır döngü böyle gidiyor

Adam istediği cevabı verse kulp takacak başka şey bulurdun buna eminiz
mesajlarda adamın tek kötü yazısını görmedim.gören var mı?adamdan ne bekliyordu anlamadım valla.hem sex e kendi takıntılı hem kendi yaşıyor sonra da adamları suçluyor.tuhaflıklar abidesi bu zorunlu.

Zorunlu adam kızacağın değil hoşuna gidecek bir şey söylemiş. Sen istemesen demiş, yani senin istediğini yaparım ben hep, seks istemesen onu yapardım diyor. Nasıl anlatabilirim anlamadım sana tavsiyem, biraz sakinleşir misin? Çekim yasasını araştır, meditasyon yap, nefes egzersizi yap. Yogaya başla falan… sakinleş, iyiye yor, kendinle olmaktan keyif al, olumlamalar yap kendi değerinin farkına var, sınırlarını çiz, küfrü hakareti tribi hayatından çıkar… biraz ikili ilişkilerin üzerinde çalışmayı bırakıp bunlarla ilgilenmeye ne dersin? Emin ol bu konuları çözdüğünde ikili ilişkilerin de kendiliğinden düzelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…