Sen kimsin ki

bir diyalog bu şekle nasıl gelir ki

ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim.

yani sana değil arkadaşa işini sordum arkadaş makyöz mü de benim makyajımı karıştırdın derdim ben olsam

bende bir kez devirdim
ama benimkinde çanta asılıydı öyle bir ağırdı ki
ben kalkınca gümm diye devrildi
Ya bana pek komik geldi Türk filmimi bu ben direk girisirim sandalye devirmek falan nedir ya
Tabiki makyajli gosterisli olacagim koskkoooca arap şeyhinin karisi olacagimm sonucta naaabbberrrr diyip yuzugunu o kizin alninin catisina geçirseydin hemen
hayat avatardaki gibi sanıyor gitsinde görsün izinsiz ülkeden bile çıkamaz

Kaç yaşındasınız çok merak ettim ve sizle ilgili saçmalayan kızın yaşınıda merak ettim. Çok çocukça

Hakaret edip sandalye devirmeniz hiç hoş olmamış.

Ben yerinizde olsam sessizce ve gülümseyerek ortamdan ayrılırdım :)

Arkamdan ne dedikleri de umrumda olmazdı, yaptığım makyaj kimseyi ilgilendirmez.

Karşılıklı saçmalamacalar

Seni tanıdım yorumlardan.
Sevgilisiyle bile isteye korunmasız ilişki yaşayıp,hamile olma olasılığına karşı "aldırırım napıyım" diyen zavallı değil misin?
şimdi bir Arap aşkı ile yanıp tutuşan hani.

Heee osun vallahi.
Allah akıl fikir verir de kendine çeki düzen verirsin umarım.
"Kahpe" diyerek sandalye devirmeler filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…